Tectonite кухонная мойка Franke Sirius S2D 611-62

Спецификации:
Тип: Тектонит
Ширина: 620 мм
Глубина: 500 мм
ID товара: 7396655

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: Tectonite кухонная мойка Franke Sirius S2D 611-62

Spetsifikatsioonid:

  • Materjal: tectonite

  • Värv: urban grey

  • Laius: 620 mm

  • Sügavus: 500 mm

  • Kausi sügavus: 200 mm

  • Kapi laius: alates 45 mm

  • Komplektis suletav ventiil

 
Uus Sirius 2.0 (S2D) - uuendatud disain ja paigaldussüsteem
 
Modernne keskkonnasõbralik materjal
 
Kõrge kuumakindlus, löögikindel
 
Vastupidav kriimustustele ja defektidele
 
Mugav ja lihtne puhastada
 
Plekikindel
 
Kaitstud UV-kiirte eest
 
Lihtne paigaldada.
 

Franke:

Uue valamu otsimisel on teil ideaalne valik nelja erineva valamu materjali vahel. Igal neist on mitmeid värvivariatsioone. Äsjailmunud Tectonite® materjal on kahtlemata innovatiivne leiutis. Sellest valmistatud valamut on väge kerge hooldada. Kogu materjali saladus peitub pealispinnas, mis on väga õhuke, kuid uskumatult tugev ja sile. Hämmastav puhtus ka pideva hoolduseta, sest pinnakate ei võimalda mustusel koguneda.

 
Jaukurai Franke Tectonite
 

Kuidas ja millest on valmistatud Franke Tectonite®?

Franke Tectonite® on innovatiivne patenteeritud materjal. Sellest valmistatud valamud on modernsed ja kvaliteetsed.

Franke on ainus tootja, kes on välja arendanud ja patenteerinud uue põlvkonna sünteetilise materjali Tectonite®-i

Franke omab kõige tänapäevasemat tehnoloogilist oskusteavet ja praktikapagasit (“know-how”), sest kasutab uusimaid tootmistehnoloogiad koos materjalide tehnoloogiliste uuringute läbiviimisega.

  1. SMC (Sheet Moulding Compound - lehtmetalli mass). Pikad klaaskiud on ühendatud polüestervaiguga, mis annab valamule tugevuse ning kaitseb seda põrutuse ja vibratsiooni eest.

  2. 3. põlvkonna valumassi kate (Powder In Mould Coating). PiMC kaasaegne kriimustuskindel pind kaitseb UV-kiirte, plekkide ja kodus kasutatavate kemikaalide eest.

  3. Erakordne materjali tekstuur. Seda mati tekstuuriga valamut on kergem hooldada. Lisaks on sel uuenduslik disain.

 
Grundmaterialien_4c
 

Tectonite® valamute eelised

  • Kõrge kuumakindlus. 10-15 sekundiks talub isegi 300° C temperatuuri. Tüüpiliselt ahju puhul ei ole temperatuur kõrgem kui 230 ° C. Tectonite® materjalist valmistatud valamu peab vastu ka kuumadele pottidele.

  • Vastupidav löökidele. Materjali kõvadus aitab ära hoida õnnetusi köögis. Katsetused on näidanud, et kui erinevad köögiriistad kukuvad, on valamu jäänud kahjustamata.

  • Vastupidav kriimustustele ja defektidele Uus Tectonite® materjal, millel on pinnal klaasosakesed, annab suurema vastupidavuse kriimustustele ja vigastustele. Pindade kulumiskindlus on palju suurem kui teiste komposiitmaterjalide puhul, mis praegusel turul saada on.

  • Mugav ja lihtne puhastamine. FRANKE Tectonite® tooted on hügieenilised ja kergesti puhastatavad väga siledate pindade tõttu, mis takistavad ainete imendumist.

 
 
  • Plekikindlus. Tänu täiustatud tootmistehnoloogiale on Tectonite® materjal vastupidav ladestunud ainetele, mida saab plekke jätmata pesta ka 24 tunni pärast.

  • Kaitstud UV kiirte eest. Tectonite® materjal on vastupidav UV-kiirgusele, mistõttu valamu ei kaota oma esialgset värvi.

  • Modernne materjal. Mattpind ja erakordne metallik värv annab “Franke” kraanikausile uue ilme. Mis on täiuslikult kohandatud uute köögiinterjööri suundumustega.

  • Lihtne paigaldada. Tectonite® on mitte ainult kõva, vaid ka kergekaaluline materjal, mis muudab kraanikausi transportimise ja paigaldamise väga lihtsaks.

  • Keskkonnasõbralik. Tectonite® materjal on valmistatud looduslikest materjalidest - klaasist, mis pärineb liivast ja kummist. Valamu on 100% ümbertöödeldav ja keskkonnaohutu.

 
 

Tectonite® valamu värvid

  • Carbon

  • Titanium

  • Arktis Weiss

  • Cafe Creme

  • Chocolate

  • Mascarpone

  • Urban Grey

  • Vulcan

Franke Tectonite värvid Jaukurai

Компания Franke основана в 1911 г. Первые раковины Franke начали производить еще в 1931 г.

В настоящее время Franke - это мировой лидер по производству раковин. На данный момент компания изготовила более 50 млн. раковин. Franke предлагает своим клиентам очень широкий ассортимент продукции: не только раковины из нержавеющей стали или гранита, но и смесители для воды, дозаторы мыла, вытяжки, системы сортировки мусора и измельчители пищевых отходов. Franke вкладывает большие средства не только в сами продукты, но и в исследования. 70% раковин изготовлены из нержавеющей стали, поверхность которой легко моется. Произведено это на 100% из переработанного материала, который устойчив к коррозии, обладает антисептическими свойствами и не меняет вкуса блюд. Продукция Franke отличается высоким качеством, надежностью и современным дизайном.

Последовательное развитие ассортимента продукции, адаптированной к условиям работы на кухне. Последние модели раковин Franke оснащены встроенным клапаном.

Он встраивается в раковину, чтобы грязь не скапливалась в желобках. Имеются также эксцентриковые клапаны, которые позволяют разблокировать и закупорить раковину, поворачивая ручку в плоскости. Бренд Franke стремится к совершенству, поэтому он уделяет большое внимания инновациям и удовлетворению потребностей клиентов.

Tectonite кухонная мойка Franke Sirius S2D 611-62

Изображения носят исключительно иллюстративный характер и предназначены для демонстрации характеристик продукта. Товар, показанный на рисунке, не отражает конкретную модель продукта.

Общая информация o: Tectonite кухонная мойка Franke Sirius S2D 611-62

ID товара: 7396655
Категория: Раковины на кухню
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,72 x 0,64 x 0,29 м, 9,3 кг
Торговая марка: Franke
Цвет монитора: Серый
Способ установки: Уровень с рабочей поверхностью
Серия: Sirius
Страна происхождения: Германия
Минимальная ширина тумбочки: 450 мм
Тип: Тектонит
Вид: Franke, Тектонит раковины на кухню
Ширина: 620 мм
Глубина: 500 мм
Все товары этого бренда: Все товары Franke

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Tectonite кухонная мойка Franke Sirius S2D 611-62
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов