Fenix WT16R LED Taskulamp

Спецификации:
Тип: Фонарики
Предмет включен: Да
Габаритные размеры: Не указано
ID товара: 8507061

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: Fenix WT16R LED Taskulamp

Fenix WT16R on mitmekülgne töökoja taskulamp, mis kiirgab fokuseeritud või hajutatud valgust 300 luumeniga, on varustatud magnetilise kinnituse, terasklambriga, aku taseme indikaatoriga ja USB-C kiirlaadimisfunktsiooniga.
WT16R taskulamp on tänu oma funktsionaalsusele, lihtsale kinnitamisele ja vastupidavusele ideaalne tööstuses, ehituses ja igal vabu käsi nõudval tööl.

Töökoja taskulamp


Professionaalne töökoja taskulamp peaks vastama 3 olulisele tingimusele: olema kahjustuskindel konstruktsioon, andma õiget valguse kogust ja võimaldama taskulambi paigaldamist nii, et see valgustaks meie tööpiirkonda optimaalselt. Fenix WT16R-i korpus on valmistatud polükarbonaadist, mille tulemusena ei ole taskulamp mitte ainult vastupidav kukkumistele ja mehaanilistele vigastustele, vaid ka kerge. Tänu sisseehitatud akule kaalub taskulamp vaid 129 g, nii et võite isegi unustada, et see on vööl või taskus.
Korpus on ristkülikukujuline, nii et see ei libise käest ning seda on väga mugav ja käepärane kasutada. Iga töökojas kasutatava taskulambi soovitavate omaduste hulka kuuluvad paigaldamise lihtsus ja mitmekülgsus. Seepärast on Fenix WT16R puhul kasutatud kahte kinnitussüsteemi, st tugevat terasklambrit, mis võimaldab taskulampi kanda tööriistavööl, kombinesoonis või koti kõrval, ning magnetplaate, mis võimaldavad kiiret kinnitamist teraspindadele. See funktsionaalsus võimaldab valgustit paigutada valitud nurga all, mistõttu sobib see ideaalselt igat liiki remonditöödeks, ülevaatuste tegemiseks ja raskemini ligipääsetavate kohtade valgustamiseks.

Kontsentreeritud või hajutatud valgus?


Valgusallikaks on kaks eesmist Cree XP-E2 valgusdioodi (kontsentreeritud valgus) ja külgmine COB LED-paneel, mis kiirgab hajutatud valgust. COB-tehnoloogia (Chip-on-Board) on võimaldanud suuremat tihedust LED-maatriksis, mille tulemuseks on suurem intensiivsus ja ühtlasem hajutatud valgus. Keskendatud valguse maksimaalne ulatus on 115 m ja sellel on 3 heledusastet: maksimaalne 300 lumenit, keskmine 100 lumenit ja madal 30 lumenit. Hajutatud valguse režiimis saab kasutaja kasutada järgmisi režiime: maksimaalne 300 lumenit, madal 100 lumenit ja kollane välkvalgus, mis võib toimida hoiatusvalgusena, nt õnnetuspaigas või ohualas.
Sõltuvalt teostatavast tööst saame valida pikema ulatusega valguse või valguse vahel, mis hajutab paremini ruumi otse meie ees, mistõttu on taskulamp ideaalne töökojas, ehitiste kontrollimisel, tööstuses jne. Taskulambi sisselülitamine ja režiimide vahetamine toimub küljel asuva lüliti abil, millel on sisseehitatud aku taseme indikaator.

USB-C laadimisega laetav aku


Taskulambi toiteks on tootja kasutanud 3,7 V Li-Po akut, mille mahtuvus on 2000 mAh. Tootja sõnul võimaldab kasutatud aku ligi 4 tundi töötamist maksimaalses režiimis 300 luumeniga või kuni 30 tundi madalas režiimis 30 luumeniga. Lisaks saame tänu aku taseme indikaatorfunktsioonile (LED küljelülitil) kontrollida taskulambi tööd ja hallata järelejäänud energiavaru. Iga kord, kui lülitit vajutatakse (välja lülitatud taskulambi puhul), teavitab LED reaalajas meid aku olekust. Aku laadimine toimub USB-C pordi kaudu. Täielik laadimisaeg on vaid 100 minutit (2A laadimine), mis on äärmiselt oluline töö puhul, mis nõuab tule sagedast kasutamist.
Taskulambil on pöördpooluse kaitse, sisse- ja väljalülituslukk ning mälurežiim. See funktsioon mäletab ja käivitab taskulambi viimases režiimis, mida kasutasite enne taskulambi väljalülitamist.
 
TEHNILISED ANDMED:

  • Režiimide arv: 6

  • Maksimaalne tööaeg [h min]: 30 h

  • Maksimaalne valgusvoog [lm]: 300

  • Maksimaalne ulatus [m]: 115

  • LED-tüüp: Cree™ XP-E2

  • IP-klass: IP66

  • Toiteallikas: sisseehitatud aku

  • Toiteallikas: USB-C port

  • Maksimaalne valgustugevus [cd]: 3200

  • Põrgukindlus [m]: 1

  • Kogupikkus [mm]: 127

  • Kaal [g]: 129

  • Garantiiaeg: 2 aastat alates tootjast

  • Tootja: Fenixlight Limited, Hiina

  • Seeria: WT

  • EAN: 6942870307886

  • Tarnija sümbol: WT16R


Маркировка СЕ является заявлением производителя продукта о том, что продукт соответствует применимым к нему требованиям директив Европейской Комиссии.

Общая информация o: Fenix WT16R LED Taskulamp

ID товара: 8507061
Категория: Фонарики, прожекторы
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,2 x 0,3 x 0,2 м, 1 кг
Вес: 129 le004-elite-ergonomichnye-shtiptsy-dlya-zavivki-volos
Торговая марка: Fenix
Тип: Фонарики
Вид: Fenix, Фонарики фонарики, прожекторы
Предмет включен: Да
Габаритные размеры: Не указано
Все товары этого бренда: Все товары Fenix

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Fenix WT16R LED Taskulamp
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов