Товар с повреждением. Пылесос с контейнером Bissell SmartClean Advanced 2228C, черный

Спецификации:
Тип пылесборника: Контейнер для пыли
Емкость пылесборника: 3 л
Влажная уборка: Нет
ID товара: 8537716
ТОВАР С ПОВРЕЖДЕНИЕМ

Состояние товара: б/у. Товар использовался 9 месяцев. Упаковка товара: не оригинальная. Товар имеет следы использования: царапины, грязь/пыль. Повреждения и дефекты товара: слабое всасывание. Товар работает: да. Товар полной комплектации, в комплекте пылесос и дополнительные насадки.

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: Товар с повреждением. Пылесос с контейнером Bissell SmartClean Advanced 2228C, черный

SmartClean Advanced eemaldab plekid ja karvad. Hügieeniline nõu tühjendamine. Digitaalne imemistugevuse juhtimine. Käepideme kaks asendit. Premiumklassi imemisvõimsus. 
BISSELL® SmartClean ™- esimene tolmuimeja, mis tunneb automaatselt ära põrandatüübi ja mis imab kõige rohkem raskesti eemaldatavat mustust ja karvu erinevatelt põrandapindadelt. Tänu SmartClean- tehnikale tunneb mootoriotsak automaatselt põrandatüübi ning reguleerib imemisvõimsuse parima tulemuse saavutamiseks. Mootoriga varustatud hari korjab tõhusalt karvad ja rasked plekid, takistades samas karvade haakumise harja ja rulli külge. 
Patenteeritud Multi-Cyclonic Spooling System ™- tagab tõhusa imemise ja seadmel on hügieeniline paagitühjendamise süsteem, tänu millele paaki on lihtne tühjendada ilma, et sa peaksid käsi määrima. Motoriseeritud põrandaotsikul on LED-tuled, seega näed lihtsalt prügi mööbli ja muude raskesti liigipääsetavate kohtade all. Kahte erinevasse asendisse painduv, ergonoomiline sang võimaldab tolmuimejat liigutada kuhu iganes teie kodus. Mootoriga otsikut saab hõlpsasti käepideme külge kinnitada, see on praktiline kui soovite lahti saada põrandatele ja muudele pindadele jäänud karvadest ja prügist. Need funktsioonid moodustavad koos arenenud prügihaldamise süsteemi, mis eemaldab karvad ja prahi, ilma et peaksite põrandat liiga tihti puhastama. 

Automaatne põranda tundmise funktsioon: SmartClean ™- andur tunneb ära automaastelt, kas peab puhastama kõva või pehmet põrandat ning reguleerib imemisvõimsuse optimaalselt parima tulemuse saavutamiseks. 
Sügavpuhastus: mootoriga põrandaotsak, millel on harjarull, mis ei lähe prügiseks, pakub tõhusa imemise, ilma karvade eemaldamise vajaduseta peale põranda puhastamist. 
Hügieeniline paagi tühjendamine: patenteeritud Multi-Cyclonic- funktsioon on väga tõhus ja paak tühjendatakse lihtsalt, ilma et peaksid käsi määrima. 
AAAA ECO: keskkonnamärgisega energia-, tolmusaaste- ja kõvade põrandate puhastustestis, kahe asendiga sang, ühendusotsak ja tolmuhari teevad imemise eriti mõnusaks.


Tehnilised andmed:

• Turbohari 
• Tööraadius: 12 m 
• Mustuse konteineri maht: 3 L
• Vaibad, plaadid ja puitpõrandad 
• Kaal 9,98 kg
• Võimsus: 770 W
• Juhtme pikkus: 9 m
• Mõõdud: laius 30 cm, kõrgus: 127 cm, sügavus: 48 cm
 

Общая информация o: Товар с повреждением. Пылесос с контейнером Bissell SmartClean Advanced 2228C, черный

ID товара: 8537716
Категория: Товары с повреждениями
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,4 x 0,6 x 0,42 м, 6 кг
Торговая марка: Bissell
Тип пылесоса: Традиционные пылесосы
Вид: Bissell, Традиционные пылесосы пылесосы
Мощность: 770 Вт
Цвет монитора: Черный
Радиус действия: 12 M
Максимальный уровень шума: 80 дБ
Длина кабеля: 9 M
Функция мытья: Нет
Тип пылесборника: Контейнер для пыли
Емкость пылесборника: 3 л
Влажная уборка: Нет
Все товары этого бренда: Все товары Bissell

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Товар с повреждением. Пылесос с контейнером Bissell SmartClean Advanced 2228C, черный
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов