Semperit Allseason-Grip 205/55R16 91 H

Спецификации:
Эффективность использования топлива: C
Внешний шум: 71 дБ
Влажное сцепление: B
ID товара: 2303368

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: Semperit Allseason-Grip 205/55R16 91 H

SEMPERIT on üks vanimaid ja hinnatumaid tööstusettevõtteid, mille ajalugu algab 1824. aastast. Tänaseks haldab Semperit AG holding kaheksateist tehast ja palju müügiüksusi kolmel kontinendil: Euroopas, Aasias ja Ameerikas. Semperit on rahvusvahelisel kummi- ja plastiturul end edukalt tõestanud ühe konkurentsivõimelisema ettevõttena. Mitme aastakümne jooksul on ettevõte loonud tihedad suhted klientide ja tarnijatega.


Semperiti kaubamärgi erakordselt hea maine põhineb ettevõtte toodete kvaliteedil ja töökindlusel. Lähiminevikus asutas ettevõte muutuvale segmenteeritud turule vastamiseks neli osakonda, luues uusi kaubamärke: Sempermed, Semperflex, Semperform ja Sempertrans. Selline struktuur rõhutab selget eesmärki ja võimaldab ettevõttel tõusta liidriks kõige olulisemates turusegmentides. Õige lähenemine on taganud paljude aastate eduka müügi- ja kasumikasvu.


REHVIDE TOOTMINE

Ettevõte alustas rehvide tootmist 1900. aastal. aastal 1906 Nimi SEMPERIT on tulnud ladinakeelsest sõnast semper it ("iganes liikuv"). aastal 1985 Semperit ühines Continental Groupiga.


Semperiti rehvidega olete alati liikvel – ja seda juba üle saja aasta. Sest meie kaubamärgi nimi pärineb ladinakeelsest sõnast "semper it", mis tähendab "alati liikuv".


Oleme alati välja töötanud rehve, mis on kohandatud nende kodukeskkonnale – Alpine kaubamärgile. Nendele standarditele vastavad rehvid on tõeliselt töökindlad igal teel, nii suvel kui talvel.


Semperiti rehvid pole kaugeltki keskmised – tänu täiuslikult tasakaalustatud jõudlusele on need kulda väärt. Igaüks, kes ostab Semperiti rehve, ei vali mitte ainult mõistlikku hinda, vaid väljendab ka vastutustundlikku suhtumist enda ja teiste turvalisusesse. Semperit kasutab rehvide tootmisel tehnilisi uuendusi, mida hindavad kõik, kes on kriitilised nii sõitmisel kui ka ostmisel.


Meie rehvide valimise peamine põhjus on ohutus, töökindlus ja kõrge teenindustase. Lai valik klientide erinevate vajaduste rahuldamiseks. Olgu Sinu eesmärgiks mugav või sportlik sõit, meil on igasuguseid rehve ning need on kõik Semperiti testitud ja hinnatud. See on üsna lihtne – Semperit pakub universaalseid rehve "Entire performance".

Для более удобного обслуживания, в качестве способа доставки шин, приобретенных на Hansapost.ee, мы рекомендуем Вам выбрать cпособ доставки «Курьерская доставка». Вы можете вернуть свои старые шины в пункты сбора, которые можно найти на веб-сайте Эстонской компании по утилизации шин, по адресу: http://rehviringlus.ee/.

Общая информация o: Semperit Allseason-Grip 205/55R16 91 H

ID товара: 2303368
Категория: Всесезонная резина
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,64 x 0,64 x 0,205 м, 9 кг
Диаметр: R16
Ширина: 205 мм
Высота: 55
Торговая марка: Semperit
Индекс скорости: H (до 210 км/ч)
Шипование: Нешипуемые
Индекс напряжения: (91
Класс энергоэффективности: C
Эффективность использования топлива: C
Внешний шум: 71 дБ
Влажное сцепление: B
Все товары этого бренда: Все товары Semperit

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Semperit Allseason-Grip 205/55R16 91 H
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов