Philips Fidelio B97/10

Спецификации:
Тип колонок: Soundbar
ID товара: 5040457

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: Philips Fidelio B97/10

Tõeliselt ruumiline heli

  • Max 888 W Juhtmevaba basskõlar
  • Eemaldatavad ruumilise heliga kõlarid
  • Dolby Atmos. IMAX Enhanced
  • DTS Play-Fi-ga ühilduv
Sujuv ja kaasahaarav. Alates filmiõhtust kuni muusikani

Sujuv ja kaasahaarav. Alates filmiõhtust kuni muusikani

Koos Philips Fidelio ribakõlariga ei tule miski teie ja olulise hetke vahele. Seadmel on eemaldatavad tagumised kõlarid, mis kinnituvad süsteemi külge vaid sekunditega, et saaksite oma filmiõhtu veelgi mõnusamaks muuta. Lisaks pakub ribakõlar võimalust lülituda kergesti ümber ühelt allikalt teisele ning madal profiil võimaldab seadet mis tahes kohta paigutada. Lihtsalt pakkige seade lahti, ühendage ja nautige.

Philips Fidelio. Tunnetage draamat

Philips Fidelio. Tunnetage draamat

See ribakõlar loob vapustava ja unustamatu helikogemuse. 7.1.2 kanalit täidavad ruumi rikkaliku ja võimsa heli, plahvatuslike efektide ning särava dialoogiga. Juhtmevaba basskõlar muudab mõjuvamaks iga plahvatuse ja iga löögi.

Eemaldatavad satelliitkõlarid. Nõudel esitatav ruumiline heli

Eemaldatavad satelliitkõlarid. Nõudel esitatav ruumiline heli

Soovite kaasahaaravat filmiõhtut? Lihtsalt eemaldage ribakõlari külgedel olevad kõlarid ja asetage need enda taha. Nii saate luua tõeliselt ruumilise heli. Spetsiaalne keskkanal tagab, et kuuleksite iga sõna – seda nii kassahittide kui ka taskuhäälingute puhul.

Dolby Atmos ja Dolby Surround. Suurendage põnevust

Dolby Atmos ja Dolby Surround. Suurendage põnevust

Tänu ribakõlari ülespoole suunatud kõlaritele saate nautida täielikku Dolby Atmose kogemust. Teie lemmikute filmide ja sarjade heli muutub äärmiselt realistlikuks. Kui vaatate Atmosega mitteühilduvat sisu, lülitub ribakõlar Dolby Surrondi kasutamisele.

IMAX Enhanced. Kaasahaarav ja südant põksuma panev heli

IMAX Enhanced. Kaasahaarav ja südant põksuma panev heli

See võimas ribakõlar on IMAX Enhancedi sertifikaadiga, mis tähendab, et see suudab pakkuda tõeliselt kaasahaaravat helikogemust. 240 W basskõlar näeb hea välja ka eraldiseisvana ja madala profiiliga ribakõlarit on lihtne erinevatesse kohtadesse paigutada.

Play-Fi. Kvaliteetne mitut ruumi täitev heli

Play-Fi. Kvaliteetne mitut ruumi täitev heli

DTS Play-Fi-ga ühilduvus teeb sellest esmaklassilisest Fidelio ribakõlarist võimsa elemendi teie mitut ruumi ühendavast helisüsteemist. Saate hõlpsalt sünkroniseerida ja grupeerida mitut Play-Fi-ga ühilduvat kõlarit ja voogedastada muusikaloendeid igasse tuppa, tegemata seejuures järeleandmisi helikvaliteedi osas.

Ühendage oma lemmikute häälassistentidega varustatud seadmetega

Ühendage oma lemmikute häälassistentidega varustatud seadmetega

Paluge Alexaga ühendatud seadmetel või mis tahes Google Assistantiga ühendatud kõlaril mängida ribakõlarist soovitud muusikat. Eelistate Sirit? See ribakõlar töötab ka koos Apple AirPlay 2-ga, seega saate ka Sirit kasutada. Laske muusikat kõvemaks keerata või jätke paar lugu vahele – kõike seda kõlarit puudutamata.

Ühendage hõlpsalt oma lemmikute allikatega

Muusika puhul võimaldab Spotify Connect voogedastada Spotify parima kvaliteediga signaali, kasutades selleks Wi-Fi ühendust. Lisaks saate läbi Apple AirPlay 2 või Bluetoothi voogedastada ka oma suure eraldusvõimega muusikaloendeid. Filmide ja mängude puhul võimaldab 4K signaaliedastus ühendada 4K HDR-videoallikaid, tegemata järeleandmisi faili eraldusvõimes.

HDMI eARC. Nautige Dolby Atmose ja DTS:X heliformaate

Ärge jääge kunagi ilma ühestki dramaatilisest hetkest. See ribakõlar ühildub täielikult HDMI eARC-iga ning kiire ühendus võimaldab teil võtta viimast sellistest täiustatud heliformaatidest nagu Dolby Atmos ja DTS X. Ribakõlaril on olemas ka kaks HDMI-sisendit.

Philips

Philips - один из самых известных мировых брендов электроники. Представляя на рынке все, от зубных щеток до медицинских устройств, Philips наиболее известна как производитель телевизоров и бытовой электроники. Компания, базирующаяся в Нидерландах, за 130 лет работы выросла из семейного предприятия по производству лампочек до, возможно, крупнейшего производителя электронной промышленности в мире. Первый телевизор марки Philips был представлен в 1949 году. Компания Philips, известная как производитель видео- и аудиотехники, за последние десятилетия прошлого века представила множество новых и оригинальных продуктов. К ним относятся радио и кассетный плеер, известный как boom box, автоответчик и мини-кассеты. В настоящее время очень успешная компания продолжает расширяться и фокусироваться на медицинских продуктах и ••продуктах для здорового образа жизни. Используя свой многолетний опыт и возможности, Philips представила линейку продуктов для здорового питания и детских товаров Philips Avent.

Philips Fidelio B97/10 Philips

Изображения носят исключительно иллюстративный характер и предназначены для демонстрации характеристик продукта. Товар, показанный на рисунке, не отражает конкретную модель продукта.

Общая информация o: Philips Fidelio B97/10

ID товара: 5040457
Категория: Домашняя акустика и системы «Саундбар» («Soundbar“)
Код производителя: B97/10
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,9 x 0,5 x 0,48 м, 6 кг
Торговая марка: Philips
Усилитель: Активный
Количество полос: 7.1.2
Диапазон частот: Не указано
Мощность (RMS): 450 Вт
Bluetooth: Да
Цвет монитора: Черный
Вес: 44.1 кг
Корпус: Не указано
Поддерживаемые разъемы: 3.5 mm, HDMI, Optical In
Тип колонок: Soundbar
Вид: Philips, soundbar домашняя акустика и системы «саундбар» («soundbar“)
Все товары этого бренда: Все товары Philips

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Philips Fidelio B97/10
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов