Кухонный комбайн Eta 312890010

Спецификации:
Корпус: Металл, Пластик
Мощность: 1200 Вт
ID товара: 6884247

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: Eta 312890010

Köögirobot ETA Gustus Gulliver III on nutikas multifunktsionaalne abimees, mis suudab korraga teha mitme seadme töid. Lisaks tagavad massiivsed ja vastupidavad metallist hammasrattad pika eluea, nii et saate selle köögis tõeliselt ümber pöörata.
Selle sees on peidus ka võimas mootor (1200 W) koos stabilisaatoriga, mis hoiab seatud kiirust ka suure koormuse korral.  Samal ajal saate pöördregulaatoriga mugavalt kiirust juhtida või kasutada PULSE funktsiooni, et saavutada kohe maksimaalne kiirus.
  • Väga võimas 1200 W mootor koos stabilisaatoriga hoiab seatud kiirust ka suure koormuse korral.
  • Metallist hammasrattad.
  • Planetaarne segamissüsteem.
  • Peksuri kõrguse reguleerimise võimalus.
  • Kaanel on auk, mis hõlbustab koostisainete lisamist.
  • Pikendatud tööosaga vispel tagab tõhusama koostisainete segunemise isegi kausi külgedel kogu kõrguse ulatuses.
  • Pöördhoova maandumisvastane süsteem.
  • Väga kiire kokkupanek, lihtne käsitsemine ja lihtne hooldus.
  • Müratase 83 dB(A) re 1pW.
  • Toitejuhtme pikkus on 1,25 [m].
  • Sõtkumiskonks – sobib raskete taignatüüpide, näiteks leiva, pitsa või pastataigna sõtkumiseks.
  • A-kujuline segamisvispel – sobib heledate tainaste jaoks, mis segunevad hoolikalt ja jätavad neisse piisavalt õhku.
  • Balloonvispel - sobib kuni 8 muna / 12 munavalge vahustamiseks või peene koore või vahukoore vahustamiseks.
  • FLEXI sõtkumisotsik - sobib vedelatele taignatele kookide, rullide, tarvikute jaoks.
  • Roostevabast terasest kauss käepidemega
  • Läbipaistev kausikaas
  • 1,5 l klaasisegisti.
  • Hakklihamasin (Ø 54 mm) 3 suuruses jahvatusplaatidega.
  • Lisand vorstitoodete täitmiseks.
  • Küpsiste valmistaja.
  • Keraamiline veski.
  • Eemaldatavad klahvid.
Kausi sisu täiusliku töötlemise tagab planetaarne segamissüsteem, mis koosneb kloppija pöörlevatest liigutustest ümber oma telje ja ka ümber kogu kausi. Nii et kõik koostisosad on ideaalselt segunenud. Sellele aitab kaasa ka kausi seinteni ulatuv pikendatud tööosaga vispel. Väiksemate toorainekogustega töötades hindate võimalust määrata tarvikute optimaalne kõrgus.
ETA Gustus Gulliver III roboti hädavajalikuks osaks on suur 5,5 l roostevabast terasest kauss, millel on lisaks praktilistele käepidemetele ka läbipaistev avaga kaas.  See võimaldab kiiresti lisada koostisosi ja samal ajal eemaldada seadme ümbert mustuse.
Loodud teie turvalisuse tagamiseks
Ülemises osas asuv segisti väljalaskeava on varustatud kaitsekattega. Kui see pole korralikult kinnitatud, siis robot lihtsalt ei lülitu sisse. See hoiab ära soovimatud õnnetused, eriti laste ees.
Väljatõmmatud asendis oleva riiviga õõtshoova turvasüsteem hõlbustab ka teie tööd ja muresid. See muudab töötarvikute haldamise ja vahetamise lihtsamaks. Loomulikult on lahtivolditud asendis turvalukk juhusliku aktiveerimise vastu.
Seejärel kaitseb mootor kaitsva termokaitsmega, mis aktiveerub masina ülekoormamisel. Libisemiskindlad jalad suurendavad stabiilsust ja seega ka tööohutust.
Sa pühid kööki vaevaga
ETA Gustus Gulliver III robot on varustatud nelja tüüpi visplitega, tänu millele saab lõpuks köögis pingutustega hüvasti jätta. Sõtkumiskonks sobib suurepäraselt sitke ja juuretisega taigna jaoks ning ülejäänuga saab vispel hakkama. Vahusta täiesti ühtlased kreemid ja kohev vahukoor vispli ja „flexi“ vispliga.
Põhikomplekti kuulub ka 1,5 l klaasblender, millega segatakse lõhnasid ja värve imamata puuviljakokteile, tõmmiseid või maitsvaid kreemjaid suppe.
Hakklihamasin võimaldab valida kolme erineva jahvatussuuruse vahel ja seeläbi valmistada liha täpselt vastavalt oma eelistustele. Kaasasolevatest tarvikutest on kasu koduvorstide ja -leiva, Kebbe lihatorude, aga ka masinaga valmistatud jõuluküpsiste valmistamisel.
Koos võimsa keraamilise teritajaga saate kuulutada sõda tuhmidele nugadele. Saate lihtsalt ja kiiresti teritada roostevabast terasest ja terasest nugade, ka kallimate karastatud terasest nugade terasid.
Igal ajal saab juurde osta lisatarvikuid, mis annavad robotile veelgi rohkem oskusi.
Seadme käsitsemine on väga lihtne, nagu ka üksikute tarvikute vahetamine. Lisaks saate mittemetallist osi lihtsalt nõudepesumasinas pesta.
Seadme elegantset disaini rõhutab diskreetne töötulede signaalimine - robot valgustab teie köögi sisemust usaldusväärselt nii töö ajal kui ka puhkusel.

ETA

ETA – более 70 лет существующий на рынке чешский производитель. Компания постоянно следит за мировыми тенденциями и предлагает рынку инновационную, качественную, многофункциональную и эстетичную бытовую технику. ETA уделяет особое внимание качеству и дизайну изделий. Стремясь к стандарту высшего качества, специалисты с многолетним опытом за плечами проверяют качество изделий в два этапа. Благодаря такому двухэтапному контролю, на полках в магазинах оказывается только проверенная, долговечная и надежная продукция. Но, кроме этого, компания также уделяет особое внимание и дизайну своей продукции, ведь важно, чтобы у нас была не только функциональная, но еще и эстетически красивая техника. В Чехии компания ETA является одним из крупнейших и наиболее известных производителей в категории бытовой техники. Бренд был отмечен наградой Czech Business Awards, а также оценен как высоконадежный.

ETA – высокое качество и современная эстетика по привлекательной стоимости.

Eta 312890010 ETA

Изображения носят исключительно иллюстративный характер и предназначены для демонстрации характеристик продукта. Товар, показанный на рисунке, не отражает конкретную модель продукта.

Маркировка СЕ

Маркировка СЕ является заявлением производителя продукта о том, что продукт соответствует применимым к нему требованиям директив Европейской Комиссии.

Общая информация o: Eta 312890010

ID товара: 6884247
Категория: Кухонные комбайны
Код производителя: ETA312890010
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,3 x 0,67 x 0,45 м, 11,48 кг
Торговая марка: ETA
Тип: Кухонный комбайн
Мясорубка: Да
Соковыжималка для цитрусовых: Нет
Функция картофелетерки: Не указано
Коктейльницы: Нет
Värv: Серый
Соковыжималка: Нет
Объем чаши: 5.5 л
Количество скоростей: 8
Аксессуары к комбайну: Мясорубка, Колпачок, Ручной миксер, Принадлежность для производства печенья, Миска для смешивания, Месильный крюк, Терка, Смеситель
Вес: 9.93 кг
Корпус: Металл, Пластик
Вид: ETA, Металл кухонные комбайны, ETA, Пластик кухонные комбайны
Мощность: 1200 Вт
Все товары этого бренда: Все товары ETA

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Eta 312890010
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов