Дроны DJI Mini SE

Спецификации:
Тип: Дроны
Камера: Да
ID товара: 2926908

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: DJI Mini SE

Sama kerge kui nutitelefon
Kaaludes kõigest 249 g, on DJI Mini SE droon peaaegu sama kerge kui nutitelefon. Tänu sellele on võimalik drooni kaasa võtta veelgi rohkematele seiklustele. Drooni kerge kaal tähendab ka seda, et paljudes riikides on sellega lihtsam lennata ja puudub vajadus erilubade järgi.

Väike, aga vägev
Tänu kaasaskantavasse korpusesse pakitud intuitiivsetele ja täiustatud funktsioonidele pakub DJI Mini SE täieliku vabaduse ükskõik kus jäädvustada eepilisi kaadreid õhust. Ükskõik, kas pildistate mahajäetud rannas või lõbusal perekonna kokkutulekul, Mini SE saab kõigega hakkama.

Veelgi võimsam
Maksimaalse 30-minutilise aku kestvusega annab DJI Mini SE täiusliku kaadri komponeerimiseks rohkem kui piisavalt aega. Mini SE suudab vastu pidada 29–37 km/h tuultele ja tõusta õhku maksimaalselt 3000 meetri kõrgusele, nii et teie filmimaterjal on stabiilne ka siis, kui lendate mööda tuulist rannajoont või kõrgel mägedes.

Muljetavaldav pildikvaliteet
12-megapiksline kaamera taevas suudab jäädvustada sisu, mis avaldab muljet paljudele. Koos 2.7K 30p video ja 3-tejelise gimbaliga tagab Mini SE vapustava videokvaliteedi, mis on sujuv, hoolimata sellest kui seikluslik piloot ka poleks.

Keerukad kaadrid on nüüd lihtsasti tehtavad
Video kaadrid mis tunduvad kui Hollywoodi meistriteosed on nüüd saavutatavad Mavic Mini drooniga. Kõigest mõne vajutuse kaugusel asuvad QuickShot võtted võimaldavad teha keerukaid manöövreid ülima lihtsusega.

Miks peaksite ootama, et jagada oma parimaid fotosid?
DJI Fly rakendusel on intelligentne sisseehitatud fotode optimeerimine. Rakendus suurendab pärast foto allalaadimist automaatselt pildikvaliteeti, mille tulemuseks on eredad värvid ja detailid.

Общая информация o: DJI Mini SE

ID товара: 2926908
Категория: Дроны
Код производителя: CP.MA.00000322.01
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,1 x 0,2 x 0,2 м, 1 кг
Торговая марка: DJI
GPS: Есть
Максимальная скорость: Не указано м/ч
Рабочее расстояние: Не указано M
Время полета: см. на упаковке
Вес: 249 г
Стабилизация полета: Есть
Управление: C помощью пульта дистанционного управления
Смарт-устройство: Да
Тип: Дроны
Камера: Да
Вид: DJI, Да дроны
Все товары этого бренда: Все товары DJI

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

DJI Mini SE
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов