Чехол-сумка для видеокамеры Manfrotto сумка на плечо Pro Light Cineloader Medium (MB PL-CL-M)

Спецификации:
Тип: Чехол-сумка для видеокамеры
ID товара: 9064111

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: Manfrotto сумка на плечо Pro Light Cineloader Medium (MB PL-CL-M)

  • Manfrotto Pro Light Cineloader seeria õlakott
  • Organiseeri oma varustus mugavalt ja loogiliselt
  • Suurepärane professionaalsele videograafile
  • Kandevõime kuni 15 kg, mahutab kõige vajalikuma
  • Mitmed lisataskud, kohandatavad vaheseinad
  • Vastupidav, vett tõrjuv pealispind


Manfrotto Pro Light Cineloader seeria on loodud pakkuma tõhusat kaitset ja suurepärast organiseerimisvõimalust professionaalse videovarustuse jaoks. Mõõtmete ja ruumi poolest kõige funktsionaalsem Pro Light Cineloader Medium on suurepärame valik videograafidele, kes peavad võtteks kaasas kandma palju varustust. Testitud 15 kg kandevõimega kott sobib ideaalselt nii videokaamera kui ka lisavarustusega.

Ülemisel kaanel on uus hübriidne lähenemine kaitsele. Pehmed ja kõvad materjalid on kombineeritud, et luua uus unikaalne omadus: EVA termovormitud kaitsekaanega on professionaalidel varustuse transportimisel meelerahu tagatud. Kaanel on ka kolm läbipaistvat taskut ja aas pliiatsi või muu õhukese tarviku kinnitamiseks.

Tänu ristkülikukujulisele disainile pakub kott lõputult ruumikombinatsioone, lisaks on see varustatud nelja välistaskuga. Esipaneelil on ruumi mitmete tarvikute, näiteks kaablite ja märkmike hoidmiseks. Tagatasku on mõeldud dokumentide kandmiseks, samas kui kaks laiendatavat küljetaskut loovad lisaruumi rohkemate seadmete jaoks. Nii esi- kui ka tagatasku välisküljel on mitu aasa kasulike esemete kinnitamiseks.

Kaamera lahter pakub palju ruumi ja võimalust korraldada sisemust vastavalt oma soovile, kasutades nelja M-Guardi vaheseina. Sisseehitatud elastne kaamerasilmus pakub ka liikvel olles täiendavat stabiilsust. Cineloader Medium pakub mitmeid transpordilahendusi tänu suurtele ülemistele käepidemetele, tugevdatud külgkäepidemetele, eemaldatavale õlarihmale ja kohvri aasadele. Lisaks on see varustatud sisemise AirTagi taskuga.

Pro Light Cineloader seeria on valmistatud vett tõrjuvast RipStop nailonist/polüesterkangast koos tugevduslõngaga, et saavutada tasakaal kerguse, ainulaadse välimuse ja suure jõudluse vahel.

Общая информация o: Manfrotto сумка на плечо Pro Light Cineloader Medium (MB PL-CL-M)

ID товара: 9064111
Категория: Cумки, футляры
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,3 x 0,1 x 0,2 м, 1 кг
Торговая марка: Manfrotto
Тип: Чехол-сумка для видеокамеры
Вид: Manfrotto, Чехол-сумка для видеокамеры cумки, футляры
Все товары этого бренда: Все товары Manfrotto

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Manfrotto сумка на плечо Pro Light Cineloader Medium (MB PL-CL-M)
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов