Держатель для телефона Ulanzi ST-06S

Спецификации:
Тип: Телефонные держатели для фотографии
ID товара: 9525481
2139
В корзину
Ваш город

БЕСПЛАТНО заберите в Таллинне в пункте выдачи товаров (Ул. Mustamäe 46, Таллин)

13 мая

000

Заберите в почтовом отделении Эстонии

14 мая

199

Заберите в Omniva посылочном автомате

14 мая

219

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

14 мая

249

Заберите в Smartpost посылочном автомате

14 мая

259

Доставим на дом

14 мая

399

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Заберите в почтовом отделении Эстонии

14 мая

199

Заберите в Omniva посылочном автомате

14 мая

219

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

14 мая

249

Заберите в Smartpost посылочном автомате

14 мая

259

Доставим на дом

14 мая

399

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.


Описание товара: Ulanzi ST-06S

Ulanzi St-06S telefonihoidja kahe külma jalaga lampide või mikrofonide jaoks.

Professionaalne 360-kraadine kinnitus nutitelefoni kinnitamiseks. St-06S hoidiku uuendatud versioonOmadusedkoosneb kahest külmkinga kinnitusest.

Peamised omadused:

  • Mitmesugused konfiguratsioonid - 360 kraadi pööratav disain koos vertikaalse ja horisontaalse reguleerimisvõimalusega võimaldab käepideme täpselt kohandada vastavalt teie vajadustele.

  • See on ideaalne toode, mis sobib kasutamiseks nii fotostuudios kui ka õues, ka ekstreemsetes tingimustes.

  • Kaitsvad pehmed kummist padjad tagavad nutitelefoni turvalise ja ohutu kinnituse.

  • Lai lõugade vahemik - 60 mm kuni 90 mm laiused lõuad võimaldavad paigaldada peaaegu kõik turul olevad telefonid.

  • Mitmekülgsus -kinnitus populaarse 1/4'' väliskeermegavõimaldab kinnitada hoidiku adapteri abil statiivile või kaamerale, võimaldab teha panoraamfotosid ja filmida videoid ilma pilti liigutamata või raputades.

  • Mitu kinnitust – standardne 1/4-tolline keermekinnitus, täiendav ISO-kinnitus ja külmakinga kinnitus võimaldavad korraga paigaldada mitu seadet.

Parandatud versioon


Statiivi täiustatud versioon võimaldab paigaldada veelgi rohkem tarvikuid. Kasutaja käsutuses on kaks külmakingade kinnitust, mis asuvad selle lühematel külgedel. Vastavalt meie eelistustele saab neid kasutada välise mikrofoni, väikese LED-lambi või muude fotograafiliste lisaseadmete paigaldamiseks, mis hõlbustavad kvaliteetsete salvestuste tegemist. Ja ka populaarne 1/4-tolline kinnituskeere, mis võimaldab kinnitada selle peaaegu igale fotostatiivile, selfie-pulgale, käepidemele või isegi liugurile.

Hammasratta lukustus


Hoidikul on sujuv suuruse reguleerimine, mis võimaldab ideaalselt telefoni/nutitelefoniga sobituda. Lisaks on sisseehitatud hammaslatt ja hammasrattalukk, mis tagab kindla ja stabiilse lukustuse antud asendis.

Mis teeb selle käepideme eriliseks?


Ideaalsesse asendisse seadmiseks pöörake paigaldatud telefoni ümber oma telje. Saate seda ka üles-alla kallutada kuni 180⁰, mis annab teile võimaluse teha täpseid seadistusi – olenemata sellest, kuidas nutitelefoni kasutate. Lukustusnupp võimaldab teil seadme liigutamiseks kinnituse kiiresti kinnitada ja lukust lahti võtta. Olenemata sellest, millised on teie telefoni mõõtmed, kui see on tavaline nutitelefon, mahub see hõlpsalt hoidikusse ja stabiliseerub. Käepideme vahe on 6 kuni 9 cm. Puudub oht, et seade kogemata välja kukub või liigub. Statiivi telefonihoidja on varustatud kahe külmajalaga ja universaalse 1/4" keermega. See tähendab, et saate oma nutitelefoni ühendada mis tahes statiivi, kaamera, DSLR-i või muude tarvikutega. Hoidjale saate kinnitada ka lisatarvikuid - nt a. mikrofon või lambivälk, tänu millele parandate oma salvestuste kvaliteeti.

Kvaliteetne töö.


Ulanzi kaubamärk ühendab endas tõestatud, usaldusväärse kvaliteedi taskukohaste hindadega. Seetõttu on selle tootja tarvikud nõudlike klientide seas populaarsed. Kvaliteetsest Abs materjalist valmistatud statiiv teenib teid pikka aega ja teeb filmimise palju lihtsamaks – nt vlogimiseks või voogedastuseks. Tutvuge ka teiste nutitelefonide hoidikute ja muude lisaseadmetega, mis on saadaval saidil GearPro.pl. Meiega varustate end vidinatega, mis viivad teie fotod ja salvestised kõrgemale tasemele. Tõhus kohaletoimetamine garanteeritud!

Spetsifikatsioon

  • Ulanzi St-06S mudel

  • 360° pööratav disain

  • Lisavõimalus käepideme kallutamiseks 180° võrra

  • Suuremõõtmeline klambrite reguleerimine - 60-90 mm

  • Tugevad ja vastupidavad vedrud

  • Pehmest kummist kaitsepadjad

  • Kaks täiendavat külmakinga tüüpi käepidet

  • 1/4-tolline statiivikinnituskeere ja Iso-tüüpi kuumadussõlm

Общая информация o: Ulanzi ST-06S

ID товара: 9525481
Категория: Держатели для телефонов
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,25 x 0,25 x 0,15 м, 0,2 кг
Торговая марка: Ulanzi
Тип: Телефонные держатели для фотографии
Вид: Ulanzi, Телефонные держатели для фотографии держатели для телефонов
Все товары этого бренда: Все товары Ulanzi

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Ulanzi ST-06S
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов