Intercom Orno OR-Dom-BA-933/W

Спецификации:
Тип: Домофоны
ID товара: 10155182
12700
В корзину
797 / мес.
Ваш город

Заберите в почтовом отделении Эстонии

10 октября

199

Заберите в Omniva посылочном автомате

10 октября

219

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

10 октября

249

Заберите в Smartpost посылочном автомате

10 октября

259

Доставим на дом

10 октября

399

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Заберите в почтовом отделении Эстонии

10 октября

199

Заберите в Omniva посылочном автомате

10 октября

219

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

10 октября

249

Заберите в Smartpost посылочном автомате

10 октября

259

Доставим на дом

10 октября

399

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.


Описание товара: Intercom Orno OR-Dom-BA-933/W

Orno ukse sisenemissüsteem Or-Dom-Ba-933/W
Ühe pere telefonikomplekt koos klahvistikuga Orno Sandi Or-Dom-Ba-933/W - peamised omadused:
  • Kinnisasja sissepääsu kontrollimine: intercom-komplekt Sandi võimaldab kontrollida juurdepääsu kinnistule, tagades majaelanike turvalisuse.
  • Lihtne ja intuitiivne kasutamine: sisepaneelil on puutetundlik funktsioon, mis muudab seadme käsitsemise lihtsaks.
  • Võre või värava kaugjuhtimisega avamine: Tänu elektrilise ukse- ja väravaoperaatori juhtimisele saab kasutaja mugavalt avada värava või värava värava uniphone'ist.
  • Rfid-lugejaga klahvistik: Väline paneel on varustatud klahvistikuga, mis võimaldab juurdepääsu koodiga, võtmepaelaga või Mifare-läheduskaardiga.
  • Ilmastikukindlus: kõrge IP65 kaitsetase tagab vastupidavuse ilmastikutingimustele, mistõttu sobib seade õue aiapostidele paigaldamiseks.
  • Lihtne paigaldamine: välise paneeli toide antakse uniphone'ist, mis välistab vajaduse täiendava toiteallika järele ja lihtsustab paigaldamist.
  • Helina helitugevuse reguleerimine ja meloodia valik: komplekt Sandi võimaldab reguleerida helisignaali helitugevust ja valida 12 erineva meloodia vahel vastavalt kasutaja eelistustele.
  • Esteetiline disain: komplekt Sandi iseloomustab kaasaegne stiil, mis sobib suurepäraselt eri tüüpi interjööridega, lisades neile elegantsust ja funktsionaalsust.
  • Ei nõuta telefonikomplekti: Tänu mobiiltelefonideta disainile ei pea kasutaja seadme kasutamise ajal telefonitoru tõstma ega riputama, mis suurendab kasutusmugavust.
  • Toetus kahele sisendile: nt väravad ja väravad
Klahvistikuga ühepere-sideside komplekt Orno Sandi Or-Dom-Ba-933/W - tutvuge selle eeliste ja omadustega:
Käed-vabad kõneside komplekt Sandi see on Uuenduslik ja esteetiliselt meeldiv lahendus, mis tagab kontrolli kinnistu sissepääsu üle, garanteerides j ta ohutust ja kasutusmugavust samal ajal.
  • Käed-vabad kõneside komplekt Sandi eristub oma funktsionaalsuse ja kaasaegse stiili poolest mis sobitub suurepäraselt igat tüüpi interjööriga, alates ühepereelamutest kuni väikeste kontoriteni.
  • Sisemine paneel Sandi iseloomustab lihtsus, intuitiivne kasutamine tänu puuteekraani funktsioonile. See võimaldab mugavalt hallata kõnesid ja värava või värava kaugavamine elektrilise ukseavamisseadme ja väravaoperaatori abil, telefonitoru kasutamise vajaduse kaotamine. Paneel on valmistatud vastupidavast plastikust, mõõtmetega 180 x 130 mm ja on mõeldud pindpaigaldamiseks.
  • Uksepaneel Sandi on varustatud Rfid-lugejaga klahvistik, võimaldades ligipääs koodiga, võtme või proximity-kaardiga Mifare. Tänu oma kompaktsetele mõõtmetele ja kõrgele kaitseastmele IP65, Komplekti välispaneeli saab hõlpsasti paigaldada isegi kitsale aiapostile, tagades ilmastikukindluse. See on valmistatud roostevabast terasest, mis tagab vastupidavuse ja vastupidavuse kahjustustele.
  • Välise paneeli toiteallikaks on uniphone, kõrvaldades vajaduse täiendava toiteallika järele ja vähendades läbi aia kulgevate juhtmete arvu. Komplekt on 2-juhtmeline, mis hõlbustab kiiret ja lihtsat paigaldamist. Lisaks saab väravaoperaatori kaablid ühendada sujuvalt otse välisest paneelist.
  • Komplekt Sandi pakkumised võimalus reguleerida kellade helitugevust ja valida 12 erineva meloodia vahel, mis võimaldab seadet kohandada vastavalt kasutaja individuaalsetele eelistustele. Tänu sellele funktsioonile, Sandi sobib ideaalselt ka väikeste lastega peredele, võimaldades kellade vaigistamine une ajal laps.
Ühe perekonna intercom-komplekt koos klahvistikuga Orno Sandi Or-Dom-Ba-933/W - eesmärk ja kasutusala:
Ühe pere ukse sisenemiskomplekt koos klahvistikuga Orno Sandi Or-Dom-Ba-933/W on täiustatud lahendus, mis ühendab endas turvalisuse, kasutusmugavuse ja funktsionaalsuse, muutudes ideaalseks valikuks kasutamiseks nii ühepereelamutes kui ka väikestes kontorites.
Avastage selle uuendusliku juurdepääsukontrolli lahenduse eesmärk:
  • Ühepereelamu: See on ideaalne kasutamiseks ühepereelamutes, tagab juurdepääsu kontrolli ja suurendab elanike turvalisust.
  • Väikesed kontorid: komplekt Orno Sandi Or-Dom-Ba-933/W seda saab kasutada läbipääsusüsteemina ka väikestes kontorites, võimaldades hallata töötajate ja klientide sisenemist ja väljumist - ohutult ja mugavalt.
  • Kohad laste mängimiseks või õppimiseks: helisignaali helitugevuse reguleerimise funktsioon ja meloodia valik muudavad komplekti Sandi on ideaalne lahendus ka väikelastega peredele, võimaldades seadet kohandada vastavalt leibkonnaliikmete vajadustele, näiteks lapse uinaku ajal kella vaigistada.
Intercom-komplekt 2 sissepääsu (värav ja värav) ja pinnale paigaldatud väliskeskkonna paneel koos klahvistikuga.
Välispaneel intercom-komplekti Orno Sandi Or-Dom-Ba-933/W ei paku mitte ainult mugavust ja turvalisust kinnistule juurdepääsu kontrollimisel, vaid ka paigaldamise lihtsust ja vastupidavust, mis teeb sellest ideaalse lahenduse ühepereelamutele ja väikeettevõtetele.
Välispaneel intercom-komplekti Orno Sandi Or-Dom-Ba-933/W pakub toetust 2 sisendile (väravad ja väravad), lisaks on see varustatud klahvistikuga.
Lisaks on sellel mitmeid eeliseid, mis muudavad selle äärmiselt praktiliseks ja funktsionaalseks lahenduseks kinnisvara juurdepääsu kontrollimiseks:
  • Multifunktsionaalsus: tänu sisseehitatud šifrile koos Rfid-lugeja see välispaneel võimaldab juurdepääsu kinnistule koodiga, võtmehoidjaga või proximity-kaardiga. Mifare . See annab paindlikkuse värava ja värava avamise meetodi valikul, mis on mugav ja suurendab turvalisust.
  • Kompaktne disain: vaatamata selle tohutule funktsionaalsusele, on komplekti välispaneeli Sandi Or-Dom-Ba-933/W see on äärmiselt kompaktne, mis tähendab, et see mahub isegi kitsale aiapostile. Selle väike laius – ainult 48 mm – võimaldab selle hõlpsasti kõikjale paigutada.
  • Kõrge kaitsetase: välispaneelil on kõrge kaitseaste IP65, mis tähendab, et see on vastupidav ilmastikutingimustele nagu vihm või niiskus. See tagab selle vastupidavuse, kuid annab ka selle kasutajatele kindlustunde seadme töökindluse suhtes.
  • Vastupidav konstruktsioon: Mustast roostevabast terasest valmistatud videotelefoni välispaneel pole mitte ainult esteetiline, vaid ka vastupidav mehaanilistele kahjustustele ja korrosioonile. Tänu sellele säilitab see oma atraktiivse välimuse ja funktsionaalsuse aastaid.
  • Lihtne paigaldamine: välise paneeli toiteallikas Sandi Or-Dom-Ba-933/W antakse unifonist, mis välistab vajaduse täiendava toiteallika järele ja piirab aeda läbivate kaablite arvu. Lisaks muudab selle paigaldamise kiireks ja lihtsaks võimalus ühendada kaableid otse välispaneelilt väravaajamiga.
Orno Sandi Or-Dom-Ba-933/W intercom-komplekt kaasaegse, puutevaba uniphone'iga ilma peakomplektita
Uniphone intercom-komplektis Sandi Or-Dom-Ba-933/W ei ole ainult juurdepääsukontrolli tööriist, vaid ka seade, mis toob elanike igapäevaellu mugavuse ja mugavuse elemendi, tagades lihtsa kasutamise ja võimaluse kohaneda kasutajate individuaalsete eelistustega.
  • Kaasaegne ja disainerlik välimus: käed-vabad telefon Sandi esitab kaasaegne ja disainerlik välimus, mis sobib suurepäraselt erinevate interjööri stiilidega. Tänu sellele ei täida see mitte ainult oma praktilist funktsiooni, vaid lisab ka ühepereelamute või väikebüroode interjööridele esteetilist iseloomu.
  • Puutefunktsioon kasutusmugavuse tagamiseks: uniphone'i sisemine paneel on varustatud puutefunktsiooniga, mis muudab selle kasutamise äärmiselt lihtsaks ja intuitiivseks. Tänu sellele saavad juurdepääsukontrolli funktsioone hõlpsasti kasutada ka inimesed, kes pole tehnoloogiaga tuttavad.
  • Pukse ja värava avamine kaugjuhtimisega: Uniphone võimaldab kaugjuhtimisega avada väravat või väravat, juhtides elektrilist lööki ja väravaautomaati. See tagab kasutusmugavuse ja suurendab elanike turvalisust, võimaldades juurdepääsu kontrollimist ilma füüsilise liikumiseta.
  • Kõrvaklapp puudub, mis lisab mugavust: Uniphone'i mobiiltelefonideta olemus välistab telefonitoru kasutamise vajaduse, mis muudab kasutamise mugavamaks ja kasutajate jaoks intuitiivsemaks. Telefoni ei ole vaja tõsta ega riputada, mis muudab seadme igapäevase kasutamise lihtsamaks.
  • Helina helitugevuse reguleerimine ja meloodia valik: uniphone Sandi võimaldab teil reguleerida helisignaali helitugevust ja valida 12 erineva meloodia vahel, mis võimaldab teil seadet kohandada vastavalt kasutajate individuaalsetele eelistustele. See on eriti kasulik väikeste lastega peredele, kus saate lapse uinaku ajal kella vaigistada.
  • Paigaldatakse pinnale, et oleks lihtne paigaldada: Uniphone'i sisemine paneel on mõeldud pinnale paigaldamiseks, mis teeb paigaldamise lihtsaks ja kiireks. Paigaldage paneel lihtsalt sobivale seinale, ilma et oleks vaja spetsialiste ehituskonstruktsiooni kinnitada.
Orno Sandi Or-Dom-Ba-933/W võtmeta telefonikomplekt koos klaviatuuriga - kokkuvõte:
  • Ohutus: komplekt Orno Sandi Or-Dom-Ba-933/W pakub Rfid-krüpteerimispaneeliga juurdepääsukontrolli kinnistule, suurendades seeläbi majaomanike turvalisust.
  • Mugav käsitsemine: Puutefunktsiooniga mobiiltelefonita uniphone võimaldab hõlpsalt hallata kõnesid ja kaugjuhtimisega avada värava või värava, tagades kasutusmugavuse.
  • Esteetiline disain: uniphone'i ja välispaneeli moodne ja disainerlik välimus sobib ideaalselt igat tüüpi interjööriga.
  • Vastupidavus ja vastupidavus: roostevabast terasest välispaneel ja kõrge kaitseaste IP65 tagavad ilmastikukindluse ja pikaajalise vastupidavuse.
  • Lihtne paigaldamine: Välispaneeli toiteallikaks on uniphone, mis vähendab kaablite arvu ja hõlbustab paigaldamist, muutes selle komplekti ideaalseks lahenduseks ühepereelamutele ja väikestele kontoritele.
Orno Sandi Or-Dom-Ba-933/W intercom-komplekt - välise paneeli tehnilised andmed:
  • Kellanuppude arv: 1
  • Välise paneeli paigaldusmeetod: pinnapealne paigaldus
  • Salakirjaga: jah
  • Läheduskaardi ja võtmehoidja lugeja: jah
  • Läheduskaartide ja võtmehoidjate sagedus: 13.56Mhz
  • Ruum sildi/märgistuse jaoks : ei
  • Kaanega: mitte
  • Kaitseaste (Ip): Ip65
  • Välispaneeli materjal: roostevaba teras
  • Välispaneeli värvus: must
  • Paneeli laius [mm]: 48
  • Paneeli kõrgus [mm]: 133
  • Paneeli sügavus [mm]: 22
Orno Sandi Or-Dom-Ba-933/W intercom-komplekt - uniphone'i spetsifikatsioon ja tehnilised andmed:
  • Viis, kuidas uniphone on paigaldatud: pinnapealne paigaldus
  • Vabade käte süsteem: jah
  • Intercom-funktsioon: mitte
  • Helinatoonide arv: 12
  • Helitugevuse reguleerimine: jah
  • Kõnekella vaigistamine: jah
  • Uniphone'i materjal: plastist
  • Uniphone'i värv: valge
  • Laius [mm]: 180
  • Kõrgus [mm]: 130
  • Sügavus [mm]: 26
Orno Sandi Or-Dom-Ba-933/W intercom-komplekt - üldandmed:
  • Tüüp: ühepereelamu
  • Videofunktsiooniga: mitte
  • Toiteallikas: elektrivõrk
  • Toitepinge: 15V Dc
  • Ülekande tüüp: traadiga
  • Nutitelefoni side: mitte
  • Paigaldusmeetod: kahejuhtmeline
  • Juhtmete arv (*välise paneeli ja elektrilise ukseavamisseadme vahel): 2
  • Ühehäälsete telefonide arv: 1
  • Välispaneelide arv: 1
  • Laiendatav kuni maksimaalse arvu üksiktelefonideni: 1
  • Laiendatav kuni maksimaalse arvu välispaneelideni: 1
  • Elektriline ukselöögi juhtimine: jah
  • Ukse avamisseadme toiteallikas: Täiendav toiteallikas ei ole vajalik
  • Elektrilöögi haakeseadise süsteem: koos välise paneeliga
  • Väravaautomaatika juhtimine: jah

Общая информация o: Intercom Orno OR-Dom-BA-933/W

ID товара: 10155182
Категория: Домофоны
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,4 x 0,25 x 0,15 м, 1 кг
Тип: Домофоны
Торговая марка: Orno
Все товары этого бренда: Все товары Orno

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Intercom Orno OR-Dom-BA-933/W
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов