Inverter Solar Edge SE4K-RWB - lühike ahel

Спецификации:
Тип: Inverter
ID товара: 10196317
2 15300
В корзину
8136 / мес.
Ваш город

Заберите в почтовом отделении Эстонии

23 октября

199

Доставим на дом

23 октября

1099

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Заберите в почтовом отделении Эстонии

23 октября

199

Доставим на дом

23 октября

1099

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.


Описание товара: Inverter Solar Edge SE4K-RWB - lühike ahel

Inverter Solar



ANTENNID EI OLE KOMPLEKTIS



Inverter Solar Edge SE4K-RWB - lühikese ahela on kõrge kvaliteediga kolmefaasiline inverter, mida saab paigaldada välitingimustesse.



Kõige olulisemad parameetrid:




  • 3 faasi: See inverter töötab kolmefaasilises võrgus, tagades optimaalse kolmefaasilise energia kasutamise ja juhtimise.

  • Hübriidne, energiasalvestuse võimalus: Inverter on hübriidne, mis võimaldab seda kasutada koos energiasalvestussüsteemiga. See tähendab, et saate salvestada üleliigse energia ja kasutada seda hiljem, suurendades energiatõhusust.

  • Soovitatav lühikeste ahelate jaoks: See inverter on eriti soovitatav kasutamiseks lühikeste elektriahelatega, tagades tõhusa töö ja optimaalse kohandamise sellist tüüpi ahelate jaoks.

  • Kohanduvus võimsusoptimeerijatega: Inverter kohandub hõlpsasti töötama võimsusoptimeerijatega, suurendades moodulite tõhusust ja vähendades energiakadusid.

  • Kommunikatsioon RS485, Etherneti, Wi-Fi kaudu: See inverter võib suhelda erinevate protokollide abil, sealhulgas RS485, Etherneti ja Wi-Fi, võimaldades inverteri jälgida ja juhtida erinevatelt seadmetelt.

  • Valikuline side GSM-i või ZigBee kaudu: Lisaks saate valida side GSM-võrgu või ZigBee protokolli abil, võimaldades inverterit kaugjuhtimisega jälgida ja juhtida.

  • Nutikas energiahaldus: Inverteril on rakendatud arenenud nutikas energiahalduse süsteem, mis aitab optimaalselt juhtida energiavoolusid ja suurendada nende efektiivsust.

  • Maksimaalne tõhusus kuni 97,8%: See inverter eristub väga kõrge tõhususega, mis võib ulatuda lausa 97,8%. See aitab vähendada energiakadusid konversiooniprotsessis ja optimaalselt kasutada igat toodetud päikeseenergia ühikut.



Tasub märkida, et ANTENNID EI OLE KOMPLEKTIS. See on oluline teave, kui plaanite seda inverterit kasutada täiendava sidevahendiga.



Kokkuvõttes on Inverter Solar Edge SE4K-RWB - lühikese ahela suurepärane valik neile, kes otsivad oma energiasüsteemile tõhusat ja nutikat lahendust.

Общая информация o: Inverter Solar Edge SE4K-RWB - lühike ahel

ID товара: 10196317
Категория: Комплектующие для солнечных электростанций
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,7 x 0,4 x 0,4 м, 30 кг
Тип: Inverter
Торговая марка: Не указано

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Inverter Solar Edge SE4K-RWB - lühike ahel
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов