Amazon Echo Show 10 (3. Gen), glacier white

Спецификации:
Тип: Переключатель
Цвет монитора: Белый
ID товара: 9061126
40200
В корзину
1519 / мес.
Ваш город

БЕСПЛАТНО заберите в Таллинне в пункте выдачи товаров (Ул. Mustamäe 46, Таллин)

28 мая

000

Заберите в почтовом отделении Эстонии

29 мая

199

Заберите в Omniva посылочном автомате

29 мая

219

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

29 мая

249

Доставим на дом

29 мая

399

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Заберите в почтовом отделении Эстонии

29 мая

199

Заберите в Omniva посылочном автомате

29 мая

219

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

29 мая

249

Доставим на дом

29 мая

399

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.


Описание товара: Amazon Echo Show 10 (3. Gen), glacier white

Loodud Sinuga liikuma
Liigu videokõnesid või süüa tehes toas ringi ja see suurepärane 10,1" HD ekraan pöörab end automaatselt Sinu näo suunas. Echo Show 10 aitab Sul hoida fookust inimesel, kellega suhtled või sellel, mida parasjagu ekraanilt vaatad.

Püsi pere ja sõpradega ühenduses
Hoia end oma lemmikinimeste eludega kursis, ilma et peaksid muretsema, kas mahud kaadrisse. Kasutades automaatset kadreerimist teeb 13MP kaamera vajaliku töö ise ära – vajadusel suumib sisse/välja ning asetab Su ekraani keskele. Tee käed-vabad videokõnesid pereliikmete ja sõpradega, kellel on Alexa rakendus, Echo Show, Skype, Amazon Chime või Zoom.

Kontrolli oma kodu hääle abil
Alexa abil saad kontrollida tuhandeid ühilduvaid nutikodu seadmeid – jälgi turvakaameraid, lülita sisse valgusteid, reguleeri termostaate jpt. Lihtsalt ütle Alexale, et ta näitaks esiukse kaamerat või muudaks köögivalgustit eredamaks – nii lihtne see ongi.

Lihtsasti seadistatav ja kontrollitav
Amazon Echo Show 10 abil saad juhtida ZigBee ühendusega nutikodu mooduleid. Ütle lihtsalt: "Alexa, discover my devices" ja Echo Show 10 tuvastab ning seadistab ühilduvad seadmed, et saaksid neid kontrollida mugavalt oma hääle või ekraani abil.

Vaata kodus toimuvat, kui oled väljas
Pääsed turvaliselt jälgima integreeritud kaamera videopilti igal ajahetkel. Saad seadistada oma telefoni teavitusi saama näiteks siis, kui Echo tuvastab suitsuanduri alarmi või klaasi purunemise hääle.

Meelelahutust täis
Kõlarid edastavad ülikvaliteetset heli, mis kohandub suurepäraselt Sinu keskkonnaga. Tunne rõõmu muusika kuulamisest Apple Music või Spotify kaudu. HD ekraan võimaldab Sul nautida teleseriaale ja filme näiteks Netflixis – Echo Show 10 toob meelelahutuse igasse hetke.

Alexa on Sinu köögiabiline
Alexa on valmis olema Sinu köögiabiline – koosta nimekirju, lisa taimereid ning valmista maitsvaid sööke lihtsate retseptide abil.

Lisa oma fotod ekraanile
Kasuta Amazon Photos või Facebooki rakendust, et teha oma Echo 10 ekraanist digitaalne pildiraam. Näe oma toredaid mälestusi ekraanil vaheldumas. Lisaks saad öelda: "Alexa, take a selfie", et lisada oma albumisse kõige uuemaid pilte. Tänu minimalistlikule disainile sobib see suurepäraselt igasse interjööri.

Privaatsus ennekõike
Alexa ja Echo Show 10 kaitsevad Su privaatsust mitmekihiliselt. Mikrofoni ja kaamera saab lihtsa nupuvajutusega välja lülitada, integreeritud kattega saab kaamera hõlpsalt ära katta ning Sul on võimalik kustutada oma häälsalvestused.

Keskkonnasõbralik lähenemine
Selleks, et teha keskkonnateadlikke valikuid, ei pea olema keskkonnateadlane. Echo disainis on kasutatud jätkusuutlikkust.

  • Materjalid on taastöödeldud ning pakend on läbimõeldud
  • Kui seadet ei kasutata, rakendub energia kokkuhoiu režiim
  • Saad jälgida seadme energiakasutust

Маркировка СЕ является заявлением производителя продукта о том, что продукт соответствует применимым к нему требованиям директив Европейской Комиссии.

Общая информация o: Amazon Echo Show 10 (3. Gen), glacier white

ID товара: 9061126
Категория: Выключатели, розетки
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,6 x 0,36 x 0,19 м, 1 кг
Тип: Переключатель
Вид: Amazon, Переключатель выключатели, розетки
Цвет монитора: Белый
Торговая марка: Amazon
Все товары этого бренда: Все товары Amazon

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Amazon Echo Show 10 (3. Gen), glacier white
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов