Rõngas HMS HHM15 magneti ja raskusega, roheline, M

Спецификации:
Тип: Другое
ID товара: 8742011
3169
В корзину
Ваш город

Заберите в почтовом отделении Эстонии

17 октября

199

Доставим на дом

17 октября

599

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Заберите в почтовом отделении Эстонии

17 октября

199

Доставим на дом

17 октября

599

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.


Описание товара: Rõngas HMS HHM15 magneti ja raskusega, roheline

HHM15 HMS on magnetiliselt reguleeritav gravitatsioonipalliga hularõngas treenimiseks. See võimaldab samaaegset treeningut ja 360-kraadist taljemassaaži ning tänu magneti kasutamisele punktmagnetmassaaži. See sobib suurepäraselt muuhulgas: lihaskorseti tugevdamiseks ja pinguldamiseks. Tänu reguleeritavale ümbermõõdule ei kuku HHM15 treeningu ajal kunagi alla! Seade on mõeldud võrdselt lastele ja täiskasvanutele. 360° massaaž
HHM15 magnetiline hula-hop on suurepärane lahendus, mis aitab võidelda ebavajalike kilogrammide vastu, mis paiknevad kõhu, puusade ja tuharate ümber.
HHM15 kasutamine on väga lihtne ja intuitiivne. See on suletud ahelaga, mille külge on kinnitatud gravitatsioonikuul (raskus). Puusadega ringjate liigutuste tegemisel hakkab toimima tsentrifugaaljõud, mis liigutab gravitatsioonipalli ringi, pannes kõhu- ja torsolihased pingeseisundisse.
Punktmagnetmassaaž võimaldab täpselt piirkonda rünnata. kehal, mida soovite saleneda. Pole vaja teha muud, kui asetada punasega märgitud klambrielement nt. ümber naba või keha külje ja seejärel alustage hula-rõngaga hüppamist.
Märkus: klamber tuleb enne kasutamist tihedalt sulgeda

360° treening ja massaaž ühes
 
Läbi 360-kraadine liikumine, kogu aasa ümbermõõdul paiknevates peades paiknevad vedrud neelavad suurepäraselt ülekoormusi ja kohanduvad kehaga, mis loob täiendava massaažiefekti, pakkudes kehale meeldivat tunnet. Kolmemõõtmeline massaažitehnika ergutab kiiresti lihaseid. Spetsiaalselt väljatöötatud välimusega sisseehitatud eenditel on löögisummutus mugavaks treenimiseks. Reguleerige vibratsiooni intensiivsust pöörlemiskiiruse järgi.
Esiteks, HHM15-ga treenimine saledab teie kõhtu ja vöökohta. Samuti aitab see kaasa rasvkoe vähendamisele reite ja tuharate ümber. Lisaks aitab see tugevdada õlavöödet ja käsi. Kõhu- ja kerelihaste tugevdamise eeliseks on ka treenija kehahoiaku märkimisväärne paranemine. Vaid pool tundi katkematut treeningut HHM15-ga vastab ühele tunnile ujumisele ja kolmele tunnile jooksmisele!
 
Ümbermõõdu lihtne ja kiire reguleerimine
 
Kiirelt ja mugavalt vähendage või suurendage rõngas, lihtsalt eemaldage või kinnitage nii palju elemente, kui palju vajate. HHM15-l on kokku 16 elementi. Suurust saab määrata 12-16 elemendi vahel, s.t vööümbermõõt 78,5-110 cm (aasa läbimõõt: 34-44 cm). Tänu sellele ei kuku seade treeningu ajal kunagi alla, seega saavad seda kasutada ka algajad.
Kokkupanemine toimub klambrite abil. Lisaelemendi väljatõmbamiseks või sisestamiseks vajutage lihtsalt klambrit. Seejärel sisesta raskusjõuga kuulsiin aasasse, reguleeri rihma pikkust ja ongi valmis. Andmete edastamise eest vastutavat andurit sisaldavat elementi on oluline mitte eemaldada.
 
Treeningu intensiivsuse reguleerimine
 
Täiendav eelis on võimalus muuta gravitatsioonipalli rihma pikkust, mis võimaldab reguleerida treeningute intensiivsust ja raskusastet – mida pikem latt, seda rohkem on vaja treeningusse jõudu panna. Reguleeritav: 20 cm kuni 38 cm. Mida pikem on rihm, seda suurem on tsentrifugaaljõud treeningu ajal, st seda suurem on kaal ja seda raskem on pöörete sooritamine.
 
Kasutusmugavus – vaikne töö ja vastupidavad materjalid
 
Seade konstruktsioon on valmistatud kvaliteetsest PVC-st. Rööp on paigaldatud roostevabast terasest kuullaagritele. Kõik see kokku muudab pöörlemise paindlikuks ja segamatuks, mis suurendab veelgi rahulolutunnet treeningu ajal. Lisaks on rattad varustatud rehvidega, mis vaigistavad oluliselt tööd.
 
Kiireimad tulemused komplektis!
 
Kiireimad treeningtulemused saavutatakse, kui kombineerida HHM15 hularõngal treenimist HMS BR163 turvavöö samaaegne kasutamine. Selline treening võimaldab teil oma figuuri veelgi kiiremini vormida. Vöö kasutamine suurendab treeningu ajal higistamist, tänu millele vabaneme kehast mitte ainult veest, vaid ka toksiinidest, sooladest ja osadest metallidest. Lisaks suurendab vöö treeningu mugavust ja võimaldab seda oluliselt pikendada.
 
HARJUTUSE MÕJUD:
 
  • õhuke vöökoht
  • Lame kõht
  • tselluliidi vähendamine
  • vormivad käed
  • kindlad reied ja tuharad
  • Parem verevool
  • Parem rüht
  • li>
Spetsifikatsioon:
  • Materjal: PVC, ABS, PP
  • Värv: ROHELINE
  • Ümbermõõdu reguleerimine:
    • 12 - 16 elementi
    • li>
    • siseläbimõõt 25 cm - 35 cm
    • välisläbimõõt 34 cm - 44 cm
    • ühe elemendi läbimõõt 4,5 cm
    • Vööümbermõõt: 78 ,5 cm - 110 cm
  • Koorma kaal: 400 g.
  • Rihma reguleerimine koormaga:
    • 20 cm - 38 cm
  • LCD-ekraani funktsioonid: aeg, kalorid, arv kordused, pöörlemiskiirus
  • Mugav klambriga sulgur
  • Kuullaagrid, roostevaba teras
  • Löögi neeldumine: JAH
  • ul>

Общая информация o: Rõngas HMS HHM15 magneti ja raskusega, roheline

ID товара: 8742011
Категория: Другие товары для фитнеса
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,5 x 0,38 x 0,64 м, 1,7 кг
Тип: Другое
Торговая марка: Abisal-HMS
Все товары этого бренда: Все товары Abisal-HMS

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Rõngas HMS HHM15 magneti ja raskusega, roheline
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов