УФ фонарь Superfire Supfire S11-H, 365NM, USB

Спецификации:
Тип: Фонарики
ID товара: 5053407

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: УФ фонарь Superfire Supfire S11-H, 365NM, USB

Superfire S11-H UV-taskulamp

Supfire S11-H UV-taskulamp suudab tõhusalt tuvastada loomade jälgi ja dermatofütoosi sümptomeid ning kontrollida dokumentide autentsust. Võimas laetav aku tagab kuni 180-minutise tööaega. Veekindlus ja reguleeritav heledus annavad teile vajaliku vabaduse. Toode avaldab muljet ka oma vastupidavuse ja kasutuslihtsusega.

Avastage UV-lambi võimalused

Seade kiirgab puhast UV-valgust lainepikkusega 365 nm, mis vastutab selle tõhususe eest. S11-H eeliste kasutamiseks on palju võimalusi. Saate kontrollida pangatähtede või dokumentide ehtsust, leida vaipadelt lemmikloomaplekke ja isegi tuvastada oma lemmiklooma dermatofütoosi.

Ta teenib teid pikka aega

800 mAh laetav aku tagab kuni 3 tundi UV-valgust kasutamist. Laadimisel pole probleeme – vajate vaid mikro-USB-kaablit. S11-H-l on ka spetsiaalne aku olekuindikaator. Sinine tuli tähendab, et see on täielikult laetud ja punane tuli on tühi. Nii tead alati, millal taskulamp sisse lülitada!

Lihtne ja mugav kasutada

Taskulamp on väga intuitiivne – kasutage lihtsalt taskulambi allosas olevat väikest nuppu. See võimaldab mugavalt muuta kiiratava UV-valguse intensiivsust tugevalt nõrgaks või vastupidi. Supfire S11-H ühendab nutikalt palju funktsioone ja kasutusmugavust.

Kasutage seda iga ilmaga

Kuigi taskulambi tagakülg ei ole veekindel, saate seda kasutada iga päev, olenemata ilmast. Ükskõik, kas päike paistab või sajab vihma, S11-H teenib teid suurepäraselt. Seadet ei tohi juhuslikult niiskusega kokku puutudes kahjustada. Kasutage UV-taskulampi ja ärge muretsege ilma pärast!

Nautige kasutusmugavust

Seadme korpus on valmistatud vastupidavast alumiiniumisulamist. Tänu sellele on see kahjustuste suhtes vastupidav ja jätab meeldiva tekstuuri mulje. Kaaludes vaid 78 g, on see ülimugav ja kaasaskantav. Kõik see lisab S11-H konkurentsitult mugavust – proovige ja veenduge ise!

Pakendis:

Taskulamp

USB-juhe

Spetsifikatsioon:

Kaubamärk Superfire

Mudel S11-H

Valgusallikas UV365

Nimivõimsus 2,5

Tööaeg 3h

365 luumenit

Kukkumiskindlus kuni 1m

Mõõdud 115x24x24

Kaal 78g

Veekindel nr

Valgustusulatus 45 m

Micro USB laadimispesa

Aku mahutavus 800 mAh

Materjal PC

Laadimisaeg 150 min

Общая информация o: УФ фонарь Superfire Supfire S11-H, 365NM, USB

ID товара: 5053407
Категория: Фонари и прожекторы
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,25 x 0,18 x 0,19 м, 0,8 кг
Торговая марка: Superfire
Тип: Фонарики
Все товары этого бренда: Все товары Superfire

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

УФ фонарь Superfire Supfire S11-H, 365NM, USB
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов