Muusikariistade komplekt

Спецификации:
Рекоменд. возраст от: 1 г.
Тип: Развивающие игрушки и игры
ID товара: 6941577

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: Muusikariistade komplekt

Muusika saadab meid igas eluvaldkonnas. See kõlab poodides, kui teeme oma igapäevaseid oste, saadab meid autosse, kui läheme tööle ja aitab meil õhtul pärast rasket päeva lõõgastuda.

Lapsi ümbritseb ka muusika, mis on oluline ja suur osa muinasjuttudest, sõimes või lasteaias veedetud ajast. Mõne jaoks on see ka uinumiseks vajalik rituaal!

Muusikariistad on suurepärane valik kingituseks igale väikelapsele! Komplektis on neid kaheksa - trompet, tamburiin, flööt, kaks kõrist, saksofon, kastanjet ja šeiker! See võimaldab tõeliselt suurepärast muusikat teha! Teie lapsest saab üksi kogu meeskond!

Väikelapse tähelepanu köitmiseks on mänguasjad saanud kenad silmailu pakkuvad värvid! Tänu sellele julgustavad nad teda loovalt ja kasulikult mängima ja aega veetma!

Kahtlemata võimaldavad pillid vanemal ja lapsel koos lõbutseda - koos luuakse bänd ja kirjutatakse palju ilusaid lugusid!

Muusika on lapse arenguks suurepärane. Instrumentide käsitsemine pole midagi lihtsat – igal liigutusel on suur tähtsus, tänu millele parandab see hetkega lapse käte ja käte liigutuste täpsust ja täpsust. Silma- käe koordinatsioon ei jää kindlasti tahaplaanile !

Lisaks mitmetele käelistele oskustele mõjutab pillimäng positiivselt noore muusiku intellektuaalseid võimeid! Esiteks mõjutavad need keskendumist ja keskendumist ühele ülesandele – millest on edasises kooli- ja tööelus hämmastavalt kasu!

Kui mõtleme muusika tegemisele, tuleb esimese asjana meelde, kui palju loovust ja kujutlusvõimet see nõuab! Sellised mänguasjad aitavad neid kahtlemata laiendada – pole paremat treeningut kui konkreetsete oskuste kasutamine!

Toote sobiv vastupidavus, mis võimaldab lõbutseda piiramatult tunde , on tagatud vastupidavate materjalide kasutamisega! Te ei pea muretsema plastosade pragunemise pärast!

Esteetiline, papppakend teeb sellest suurepärase kingituse! Ideaalne kõigile lastele - poistele ja tüdrukutele!

Materjal : plastik

Lapse vanus: 18m+

Komplekti sisu:

  • Trompet
  • tamburiin
  • flööt
  • 2x kõristid
  • saksofon
  • kastanjetid
  • loksutaja

Mõõdud:

  • Trompet: 15 cm x 12,5 cm
  • tamburiin: 10,5 cm x 3 cm
  • suvine pikkus: 15 cm
  • kõristi: 6cm x 16cm
  • saksofon: 15cm x 8cm
  • kastanett: 6 cm
  • shaker: 13cm x 15,5cm

pakendi mõõdud: 32cm x 36cm x 8cm

Предупреждение!

Игрушка не подходит для детей до 1 года. Будьте осторожны с мелкими деталями, которые могут оторваться или которые ребенок может откусить, потому что он может поперхнуться или вдохнуть! Все упаковочные материалы и детали игрушки не являются ее частью и должны быть удалены перед передачей игрушки ребенку. Использовать под наблюдением взрослых.

Общая информация o: Muusikariistade komplekt

ID товара: 6941577
Категория: Игрушки для мальчиков
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,42 x 0,37 x 0,41 м, 0,7 кг
Требуются батарейки: Нет
Тип батареи: Ne
Смарт-устройство: Нет
Торговая марка: Не указано
Рекоменд. возраст от: 1 г.
Тип: Развивающие игрушки и игры
Вид: Не указано, Развивающие игрушки и игры игрушки для мальчиков

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Muusikariistade komplekt
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов