Bensiini kultivaator Oleo-Mac MH 155 K

Täpsustused:
Tüüp: Elektrilised ja bensiini kultivaatorid
Töölaius: 46 cm
Kauba ID: 249527
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
39000
39874
-8 €

Hinnastamise ajalugu

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
1474 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 30. märtsist

000

Kuller

Esmaspäeval, 1. aprillist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Teisipäeval, 2. aprillist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Bensiini kultivaator Oleo-Mac MH 155 K

  • Mootor: Bensiiniga neljataktiline EMAK K 300 OHV
  • Võimsus: 80 cm³
  • Töölaius: 46 cm
  • Töö sügavus: kuni 20 cm
  • 6 tera
  • Käigud:  1 edasi
  • Kaal: 27 kg
  • Ergonoomiline ja tugev
  • Kultivaator on kerge ja seda on lihtne kasutada

Oleo-Mac

Oleo-Mac on kvaliteetsete aiatehnika tootja. See särav ja tulevikku vaatav bränd kasvab Uus-Meremaal ning kliendid hindavad Oleo-Maci trimmerite, muruniidukite ja muude aiatehnikate kvaliteeti, töökindlust, robustset disaini ja jõudlust. Oleo-Maci lühike ajalugu:
Ettevõtja ja ekspert Ariello Bartoli asutas Oleo-Maci 1972. aastal Põhja-Itaalias. Peagi hakati tootma kvaliteetseid bensiinimootoriga kettsaage.
1978. aastal asutas Giacomo Ferretti selle valdkonna teise ettevõtte (Efco). Ettevõte on spetsialiseerunud usaldusväärsete puhastussaagide ja trimmerite väljatöötamisele.
1970. aastate lõpus võeti Uus-Meremaal kasutusele Oleo-Mac ja Efco.
1992 Emak S.p.A. sündis: Ole-Mac ja Efco ühinesid, et kasvada ja jagada kogemusi, teadmisi ja oskusi.
1995. aastal ehitati uus tehas mootorsaagide ja puhastussaagide tootmiseks.
1997. aastal asutati Lõuna-Itaalias muruniidukite tehas.
2004. aastal avati Hiinas uus tehas.
2020 Emak S.p.A.-l on 4 kaubanduslikku kaubamärki, 4 tootmistehast, 8 kontorit, 150 edasimüüjat, 115 riiki, 22 toodet ja enam kui 250 mudelit.
2022. aastal tähistab Oleo-Mac oma 50 aasta juubelit - ""tõotus kindlustundest tulevikuks".

Bensiini kultivaator Oleo-Mac MH 155 K Oleo-Mac

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kultivaatorite neljataktilised mootorid on tänapäeval turul ühed kergemad ja vaiksemad 4-taktilised mootorid. Kuid ärge laske selle väikesel suurusel end petta: see on võimas ja vastupidav. Ja sellel on palju muid eeliseid, sealhulgas tootlikkus, see suudab töö ära teha. See töötab ka kõige raskemates tingimustes. Mootor on ideaalselt tasakaalustatud, seega töötab laitmatult. Samuti oluline, lihtne algus. Need mootorid on tuntud selle poolest, et neid on lihtne käivitada. Nad on vaiksemad. Kahetaktilised mootorid kõlavad karmilt nagu mootorsaag. Neljataktilised mootorid on palju vaiksemad, mis on veel üks suur eelis. Neljataktilisel mootoril on ka vähem vibratsiooni kui kahetaktilisel. Ei suitsu ega lõhna nagu 2-taktilisel mootoril, mis tähendab vähem heitgaase. Parem kütusesäästlikkus: 4-taktiline mootor on ka palju ökonoomsem kui sarnane 2-taktiline mootor. Vähem kütust tähendab madalamaid kasutuskulusid. Ja loomulikult muutute keskkonnasõbralikumaks tarbijaks, kui kasutate ökonoomset 4-taktilist mootorit.

Bensiinimootoriga kultivaatorit iseloomustab väike kaal, väike mootori töömaht ja lihtne disain. Bensiinimootoriga kultivaatorit on lihtne põllul manööverdada, mugav kasutada ja hoiustada, mistõttu pole vaja suuri põllutöömasinaid. Tihedalt võsastunud aedade ja puudega ääristatud talude katmiseks kasutatakse laialdaselt bensiinikultivaatoreid. Säästavad palju aega ja on põllumeeste seas väga populaarsed. Vaatamata suurele võimsusele ja efektiivsusele on bensiinikultivaatoritel väiksem kütusekulu. Bensiinikultivaatori terad on väga vastupidavad, nii et saate hõlpsalt maad künda 8 kuni 32 cm sügavusele. Bensiinikultivaatorid, erinevalt diiselkultivaatoritest, sobivad pigem väiksematele maa-aladele ja väiksematele aedadele. Enne bensiinikultivaatori ostmist peate pöörama tähelepanu selle võimsusele, kvaliteedile ja efektiivsusele ning sellele, kuidas see teie põllumajandusvajadusi rahuldab.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Bensiini kultivaator Oleo-Mac MH 155 K

Kauba ID: 249527
Kategooria: Aeraatorid, mullafreesid ja kultivaatorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,7 x 0,8 m, 34 kg
Mootor: 4-taktiline
Töömaht: 80 cm³
Kaal: 27 kg
Mootori tüüp: Bensiin
Tüüp: Elektrilised ja bensiini kultivaatorid
Vaade: Oleo-Mac, elektrilised ja bensiini kultivaatorid aeraatorid, mullafreesid ja kultivaatorid
Töölaius: 46 cm
Kaubamärk: Oleo-Mac
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Oleo-Mac tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Bensiini kultivaator Oleo-Mac MH 155 K
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki