Juhtmega hiir Onikuma CW902 RGB, juhtmega hiir mänguritele

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmega hiir
Anduri tüüp: Optiline
Kauba ID: 7752540

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Onikuma CW902 RGB, juhtmega hiir mänguritele

Kas kasutate arvutit mitte ainult tööks, vaid ka meelelahutuseks? Usaldusväärseks abiliseks virtuaallahingutes saab Onikuma CW902 – võimsa optilise sensori, kolmekordse võtte nupu ja funktsionaalse tarkvaraga mängurihiir. See võimaldab säilitada maksimaalse tootlikkuse esimese isiku laskurites ja muudes tegevuselementidega mänguasjades.

Nautige mängides täiuslikku täpsust. Manipulaator on varustatud optilise anduriga, mille reguleeritav eraldusvõime on kuni 6400 CPI. Lisaks tagab 1 millisekundiline reaktsiooniaeg sujuvad liigutused välkkiire reageerimisega.

Mängija mugavus on võidu oluline komponent. Manipulaatori ergonoomiline kuju koos korpuse muljetavaldava suurusega on suurepärane valik sõrmede ja peopesa käepidemete austajatele. Ja peal olev pehme puutetundlik plastik tagab kindla haarde isegi kuumimate mänguseansside ajal.

Programmeerida saab 6 hiirenuppu. Mängutarkvara võimaldab teil nuppe ümber kaardistada ja kohandatud makrosid luua. Tundlik tulenupp annab pingeliste lahingute ajal teravuse ja täpse liikumise.

Mänguploki arendajad on hoolitsenud selle eest, et see teeniks teid nii kaua kui võimalik, säilitades samal ajal oma funktsionaalsuse. Seega peavad ONIKUMA CW902 lülitid vastu enam kui 10 miljonile klõpsule. Usaldusväärse haarde tagamiseks mis tahes mängupinnal on jalad valmistatud ülikergest metallist, mis on mõeldud 200 kilomeetri läbimiseks.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Onikuma CW902 RGB, juhtmega hiir mänguritele

Kauba ID: 7752540
Kategooria: Arvutihiired
Tootja kood: CW902 Black
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,15 x 0,14 m, 0,24 kg
Kaubamärk: Onikuma
Nupud: 6
Värv: Must
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Tüüp: Juhtmega hiir
Vaade: Onikuma, juhtmega hiir arvutihiired
Anduri tüüp: Optiline
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Onikuma tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Onikuma CW902 RGB, juhtmega hiir mänguritele
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki