Juhtmevabad kõrvaklapid QCY Bluetooth V5.0 T7 TWS White

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Eesmärk: Täpsustamata
Kauba ID: 2056167

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: QCY Bluetooth V5.0 T7 TWS White

Originaalne disain

Mugava ja kaasaegse disainiga T7 kõrvaklapid ei paista mitte ainult teiste seda tüüpi kõrvaklappide seast silma, vaid on mugavad ka igapäevases kasutuses, isegi pikaajalisel kandmisel. Kõrvaklappide korpus on voolujooneline ja valmistatud pehme puudutusega matist materjalist.

Muljetavaldav helikvaliteet

Vaatamata oma väikesele suurusele pakuvad T7 kõrvaklapid kvaliteetse 13 mm dünaamilise draiveriga sügavat mitmemõõtmelist heli paljudes toonides. Saate nautida suurepärast helikvaliteeti, sügavat bassi ja rikkalikke keskmisi helisid.

Vastus teie vajadustele

Sisseehitatud andur võimaldab kõrvaklappidel ära tunda, kas neid kantakse paarikaupa või eraldi. Kui võtate kõrvaklapid ära, peatatakse muusika taasesitus automaatselt. See lülitub sisse, kui asetate kõrvaklapid tagasi. Saate muuta anduri sätteid QCY rakenduse abil.

Lihtne sidumine, mida saate oma nutitelefonis vaadata

Kasutatav tehnoloogia võimaldab kõrvaklappidel ümbrise kaane avamisel automaatselt siduda. Avage QCY APP või Bluetoothi seaded, et ühendada kõrvaklapid telefoniga ühe klõpsuga. Veelgi enam, kõrvaklappide sidumisega kaasnev animatsioon võimaldab jälgida nende edenemist.

Kohandage neid oma äranägemise järgi

QCY rakendus pakub teile erinevaid kohandamisvalikuid, mis sobivad teie eelistustega, alates välimusest kuni võrdsustamiseni. Saate seda kasutada ka kõrvaklappide otsimiseks, kui need on hetkel teie telefoniga ühendatud. Rakendus on saadaval Android 5.1, iOS 11 ja uuemate versioonide jaoks.

Pikk tööaeg

Tänu võimsale 380 mAh akule saate laadida kõrvaklappe kuni neli korda kuni 17,5-tunniseks kasutuseks. Selle aja jooksul saate kuulata umbes 262 laulu või vaadata 8 filmi. USB C pesa võimaldab ümbrist mugavalt laadida.

Puutetundlik juhtimine

Puutepaneel võimaldab hõlpsalt juhtida oma kõrvaklappe – vahetada lugusid ja vastata sissetulevatele kõnedele ühe kerge puudutusega. Mehaanilise nupu puudumine tähendab, et te ei pea reageerimiseks kõrvaklappi kõvasti vajutama.

Kontroll:

  • Peata / Esita – topeltpuudutage mis tahes kõrvaklappi.
  • Järgmine lugu on pikk puudutus mis tahes kõrvaklappidel
  • Voice Assistant – puudutage mis tahes kõrvaklappe kolm korda.
  • Kõnele vastamine/lõpetamine – topeltpuudutage suvalist kõrvaklappi
  • Kõne tagasilükkamine – 1-sekundiline puudutus mis tahes kõrvaklapil

Erinevad töörežiimid

Vajadusel saate mugavalt režiimide vahel vahetada – kasutage paremat ja vasakut telefonitoru eraldi või mõlemat korraga kahes režiimis. Mõlemad kõrvaklapid võivad töötada põhirežiimis.

Selge heli kõne ajal

Q7-s kasutatav täiustatud ENC (Electronic Noise Cancellation) tehnoloogia ja Bluetooth 5.0 kiip tagavad vaiksed kõned ja kvaliteetse muusika taasesituse.

Kiire ja usaldusväärne ühendus

Uus Bluetooth 5.0 kiip tagab stabiilse kvaliteetse traadita ühenduse väga madala latentsusajaga.

Ühildub hääleassistentidega

Hääleabilise aktiveerimiseks piisab kolmekordsest kõrvaklappide puudutusest. Q7 töötab Siri, Alexi ja Xiao Aiga. Nautige hääleassistendi funktsioone ilma telefoni puudutamata.

Kaasas

  • Kõrvaklapid T7
  • Laadimiskarp
  • Laadimiskaabel

Tehnilised andmed

Tootja: QCY

Mudel: T7

Bluetoothi versioon: V5.0

Bluetoothi profiil: HFP, A2DP, HSP, AVRCP

Laadimisaeg: umbes 2 tundi

Ooteaeg: umbes 60 tundi

Tööaeg: umbes 3,5-4 tundi.

Kestus (kokku): kuni 17,5 h

Kõlari aku maht: 35 mAh

Korpuse aku maht: 380 mAh

Kasutamine: puutepaneel

Sagedus: 20 - 20 000 Hz

Anduri läbimõõt: 13 mm

Veekindel: IPX4

Vahemaa: 10 m

valge värv

Juhtmeta peakomplektil pole üldse kaablit ega pistikut ning see on seadmega ühendatud raadio- või infrapunasignaali kaudu. Neid saab kasutada mitmesugustes tegevustes, kuna neil on palju eeliseid. Inimesed üle kogu maailma naudivad iga päev juhtmevaba peakomplekti vabadust, olgu nad siis sportimas, trennis, väljas söömas või lihtsalt igapäevatoimingutes. See on väga mugav, kuna te ei pea lootma juhtmetele ega sõltu seadmetest. Alates Bluetoothi ​​debüüdist on see sidesüsteem oluliselt paranenud ning koos mürasummutus- ja kajasummutusega ning mõnede aktiivse mürasummutusega mudelitega on see pakkunud juhtmevabade kõrvaklappide jaoks suurepärase helikvaliteeti. Pidevalt laienev Bluetooth-ühenduvuse ulatus võimaldab teil vabalt liikuda ilma telefoni ühendamata. Juhtmeta peakomplektis kasutatav Bluetoothi ​​sagedus on väga madal ja seda ei peeta inimestele ohtlikuks. Need kiirgavad tuhat korda madalamaid sagedusi kui tavaline mobiiltelefon. Kui esimesed juhtmevabad mudelid välja tulid, oli üks suurimaid kaebusi aku kestvus. Õnneks on paljudel tootjatel õnnestunud sellele probleemile lahendus leida – juhtmevabad laadimisraamid. Peaaegu kõik juhtmevabad peakomplektid on varustatud laadimisümbrisega, mis võimaldab mõlemat peakomplekti korraga laadida.

Kõrvasisesed kõrvaklapid on spetsiaalselt disainitud nii, et need libisevad kõrvaklambri taha ja kuulmekäiku. Parimad kõrvasisesed kõrvaklapid võimaldavad kuulata oma lemmiklugusid, kuulata audioraamatuid või rääkida telefoniga mitmekülgselt ja mugavalt. Seda tüüpi kõrvaklappide suurimaks eeliseks on nende kompaktsus – need mahuvad kergesti taskusse või käekotti. Enamik tipptasemel kaubamärke pakuvad tänapäeval kõrvaklappide jaoks kõva ümbrist, mille tõttu on neid raske murda ja neid on lihtne käes hoida – pole vaja muretseda nööride pigistamise või sõlme minemise pärast. Nende kõrvaklappide teine ​​eelis on mugavus. Mõned kaubamärgid pakuvad kohandatud kõrvaklappe, mis sobivad hästi teie kõrvadesse. Kuna need asuvad kõrvakanalis, on müra isolatsioon tõesti hea. Tehnilisest vaatenurgast on helikvaliteet parem, sest kõrvaklapid on sõna otseses mõttes trummikile lähemal (seega olge väga suure helitugevusega muusika kuulamisel ettevaatlik). Tänapäeval on kõrvasiseste kõrvaklappide valik väga lai, nii et saate vastavalt oma vajadustele valida juhtmevabad või juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: QCY Bluetooth V5.0 T7 TWS White

Kauba ID: 2056167
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootja kood: QCY-T7
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,23 x 0,23 x 0,1 m, 0,5 kg
Kaubamärk: QCY
Kandmise viis: Kõrvasisesed
Värv: Valge
Liidese tüüp: Bluetooth
Mikrofon: Jah
Membraani läbimõõt (mm): 13 mm
Maksimaalne tööpiirkond (m): 10 m
Mälukaardi pesa: Ei
Maksimaalne tööaeg: 18 h
Madal sagedusala (Hz): 20 Hz
Kõrge sagedusvahemik (Hz): 20000 Hz
Kaal: 10 g
Mürasummutus: Ei
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Vaade: QCY, juhtmevabad kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik QCY tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

QCY Bluetooth V5.0 T7 TWS White
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki