Õhupuhasti Berdsen BE-60A-T2 INOX

Täpsustused:
Imemisvõimsus: 335 m³/h
Max. müratase: 69 dB
Tüüp: Automatic
Energiaklass: C
Tootekirjeldus
Kauba ID: 9844752
19700
Lisa korvi
744 / kuus
Sinu linn

Postkontor

18. juulist

199

Kuller

18. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

18. juulist

199

Kuller

18. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Berdsen BE-60A-T2 INOX

Korsten köögikubu 60 cm Berdsen Inox Mudel BE-60A-T2 viimistletud roostevaba terasega karastatud klaasist esipaneeliga. Berdseni korstnakuutmudel BE-60A-T2 köidab tähelepanu oma hämmastava moodsa välimusega. Ideaalne elegantsesse ja kaasaegsesse köögiinterjööri, neile, kes ei karda julgeid jooni. Tõhus õhupuhasti kaasaegsesse kööki.Funktsionaalne ja samas lihtne kasutada. Kõrge efektiivsus ja väike suurus muudavad selle kõige sagedamini väikeste ja keskmise suurusega köökide jaoks. Peamised omadused: roostevabast terasest ja klaasist korstna kubu, väga originaalne ja kaasaegne välimus, ideaalne kaasaegsetesse köökidesse, 0,8 mm poleeritud, kroom-nikkelterasest, komplektis 2 kokkutõmmatavat korstnapantet, energiasäästlik LED valgustus, juht- puutetundlikud nupud. ees, alumiinium, 5-kihilised rasvafiltrid, Valgustus LED-tehnoloogias Kaasaegne LED-tehnoloogias valgustus tagab tavapärase valgustuse ees mitmeid eeliseid: suurem energiatõhusus, loomulik valguse värvus, pikem kasutusiga Õhupuhasti on varustatud kahe valguspunktiga ( 2 x 1 W) Tehnilised andmed: laius: 60 cm sügavus: 45 cm reguleeritav kõrgus: 45 - 75 cm väljalaskeava läbimõõt Ø 12 cm voolutarve 92 W max kasutegur. 335 m3/h maht max. 69 dB LED valgustus 2 x 1 W juhtnuppu + ekraani kiirusvahemik: 3 efektiivsusastet rasvafilter 5-kihiline, alumiiniumist süsinikfiltri tüüp: Berdsen TYP-E 1 tk (ei kuulu komplekti, saadaval meie oksjonitel) viimistlus: roostevaba teras energiaklass: CO Berdseni õhupuhastid Meil on au esitleda laia valikut kaasaegseid ja funktsionaalseid Berdseni köögikubu, mida oleme müünud alates 2008. aastast. Meie pakkumises on lai valik INOX roostevabast terasest õhupuhastiid ning valitud mudelitel lisaks karastatud klaasist. Pakume kubu igasse kööki, sealhulgas korstna kubu, sisseehitatud kubu ja suuri saarekubu. Iga meie õhupuhasti võib töötada väljatõmbe- või absorbendina (kasutades eraldi müüdavaid vahetatavaid söefiltreid). Ohutu pakend Kõik õhupuhastid on tehases kaitstud paksu vahtpolüstüroolikihi ja vastupidava mitmekihilise kartongiga ning lisaks on roostevabast terasest pinnad kaetud kaitsva kilega, et vähendada transportimisel tekkinud vigastuste ohtu. Ladustame õhupuhastid puhtas ja kuivas laos, nii et võite olla kindel, et saate kõrgeima kvaliteediga toote.

Üldine tooteinfo: Berdsen BE-60A-T2 INOX

Kauba ID: 9844752
Kategooria: Õhupuhastid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,6 x 0,6 m, 5 kg
Kaubamärk: Berdsen
Tootja kood: Nenurodyta
Energiatarbimine aastas: 56 kWh
Energiaklass: C
Vooluvoo dünaamiline efektiivsus: -
Dünaamiline voolu tõhususe klass: E
Valgustõhusus: - lux/W
Valgustuse efektiivsuse klass: A
Rasva filtreerimise efektiivsus (%): -
Rasvade filtreerimise tõhususe klass: C
Minimaalne õhuvool: 330 m3/h
Müratase tavalise töö ajal: 69 dB
Ooterežiimi energiatarve: Nenurodyta W
Energiatarve väljalülitatud olekus: Nenurodyta W
Retsirkulatsiooni: Ei
Värv: Hõbedane
Valgustus: 2 x 1
Laius: 60 cm
Imemisvõimsus: 335 m³/h
Max. müratase: 69 dB
Tüüp: Automatic
Vaade: Berdsen, automatic õhupuhastid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Berdsen tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Berdsen BE-60A-T2 INOX
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki