Elektriline juhtmevaba rinnapump Neno Bella Twin

Täpsustused:
Rinnapumba tüüp: Elektriline
Kauba ID: 7104250
8180
Lisa korvi
854 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 9. maist

000

Postkontor

10. maist

199

Omniva pakiautomaat

10. maist

219

DPD pakiautomaat

10. maist

249

Smartpost pakiautomaat

10. maist

259

Kuller

10. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. maist

199

Omniva pakiautomaat

10. maist

219

DPD pakiautomaat

10. maist

249

Smartpost pakiautomaat

10. maist

259

Kuller

10. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Elektriline juhtmevaba rinnapump Neno Bella Twin

Neno Bella Twin on „Neno“ populaarseim rinnapump. See on juhtmevaba, elektriline, kõigi vajalike funktsioonidega topelt rinnapump. Topelt rinnapumba abil saab naine piima välja tõmmata korraga mõlemast rinnast, tagades nii protseduuri maksimaalse jõudluse ja efektiivsuse. Tootja on hoolitsenud kõigi vajalike tarvikute eest, seega pole vaja midagi juurde osta.

Neno bella twin rinnapump, kahekordne rinnapump, kahekordne elektriline rinnapump

Omadused:

    • 2 töörežiimi (etappi) - piima stimuleerimine ja eritumine. Enne piima eritumist simuleerib seade imetava lapse kiireid liigutusi, mis stimuleerib piima väljavoolu. Valida saab ühe 6 stimulatsioonitasemest. Teises etapis toimub piima sügav tõmbamine, mille intensiivsust saab seadistada vahemikus 1 kuni 9. Rinnapumbal on viimaste seadistuste mälu, nii et te ei pea järgmisel kasutamisel stimulatsiooni ja eraldamise taset lähtestama

Neno bella twin rinnapump, topelt rinnapump, rinnapumba töö kaheastmeline

      • Rinnapump on kerge ja kompaktne, mahub käekotti. Ideaalne aktiivsetele emadele

Neno bella twin rinnapump, rinnapump käekotis, rinnapump liikvel olles

        • Võimas aku tagab kuni 2 tundi tööd. Akut laetakse USB-kaabli abil (kuulub komplekti)

        • Lihtne steriliseerida. Neno Bella Twin osi saab steriliseerida nii traditsioonilisel viisil, kasutades keevat vett, kui ka spetsiaalsete sterilisaatorite (nt Neno Vita) abil. Neno Vita steriliseerib tarvikud vaid 10 minutiga!

Rinnapump, sterilisaator, neno bellat on lihtne steriliseerida

          • „air suction“ tehnoloogia imiteerib suurepäraselt beebi loomulikku imemisrefleksi ja tagab nibude mugavuse. See tehnoloogia tagab ka tõhusama pumpamise ja hoiab ära piimakanalite ahenemise. Kaasasolevad otsikud kohanduvad ideaalselt erinevate rindade kujuga

          • Täiskomplekt. Tootja on hoolitsenud selle eest, et te ei peaks midagi eraldi ostma. Komplektis on kaks 150 ml piimapudelit, pudelihoidjad, korgid ja lutid (mis asetatakse pudelile), otsikud, rinnapumba lisavaruosad ja seadme USB kaabel. Kõik tarvikud on valmistatud BPA-vabast plastikust

Neno bella twin rinnapump, kahekordne rinnapump, kahekordne elektriline rinnapump

            • Äärmiselt vaikne töö, saab kasutada magava beebi kõrval

"Neno" rinnapumpasid müüakse paljudes Euroopa riikides ning spetsialistid soovitavad neid kui eriti kvaliteetseid, tõhusaid ja ohutuid.          

Peamised tehnilised parameetrid:

              • Täislaetud rinnapumba tööaeg: kuni 2 tundi

              • Laadimispesa: USB type C

              • Laadimisaeg: umbes 120 min

              • Kaal: 733 g

              • Töörežiim; 2

              • Töörežiimide tasemed: 6 stimulatsiooni, 9 piima eritamist.

SEADMELE KEHTIB 2-AASTANE GARANTII

Elektriline rinnapump – modernsete emade aksessuaar. Kui te unistate maksimaalsest mugavusest rinnaga toitmisel, muutub elektriline rinnapump igapäevaseks päästmise allikaks ja igapäevaseks kaaslaseks. Tundke end mugavalt koos elektrilise rinnapumbaga - iga kord, kui lähete lühikeseks ajaks kodus ära ja jätate oma lapse isaga koju - elektriline rinnapump aitab kiirendada protsessei ja tagada tõhusad tulemused.

Elektrilised rinnapumbad töötavad väga täpselt ja aitavad piima pumbata ilma pingutusteta ning neid saab reguleerida, seades tugevuse ja rütmi pumpamiseks. Kui teie nibud on õrnad, sobib silikoonist masseeriv padi rinnale nii, et õhku ei jäeta vahele, nii et elektriline rinnapump toimib nibu piirkonnas valu või rinnanäärme põletiku korral - mastiidi korral.

Enamasti kasutatakse nii aku kui ka elektritoitel elektrilisi rinnapumpasid, nii et saate valida endale kõige sobivaima variandi. Koos elektrilise rinnapumbaga on laias valikus vaakumi reguleerimise vahemik - piim vabastatakse õrnalt ja tõhusalt, kiiresti ja ilma rohke valuta. Samuti tasub lisada, et elektrilised rinnapumbad on kergesti pestavad, seega ei vaja rituaali ettevalmistamine ja lõpetamine pikki tseremooniaid.

Kuna mõnikord muudab valu või stress piima pumpamise ebamugavaks või raskemaks, ilmneb, et elektrilised rinnapumbad aitavad stimuleerida rindu ja stimuleerida piimanäärmete toimimist. Valige elektriline rinnapump ja nautige rinnaga toitmise mugavust.

Elektriline juhtmevaba rinnapump Neno Bella Twin

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Elektriline juhtmevaba rinnapump Neno Bella Twin

Kauba ID: 7104250
Kategooria: Rinnapumbad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,15 x 0,2 m, 0,733 kg
Tüüp: Rinnapumbad
Kaubamärk: Neno
Rinnapumba tüüp: Elektriline
Vaade: Neno, elektriline rinnapumbad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Neno tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Elektriline juhtmevaba rinnapump Neno Bella Twin
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki