Magnetmäng linnu toitmiseks, et uss kinni püüda

Täpsustused:
Vanus alates: 3 a.
Kauba ID: 6771257

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Magnetmäng linnu toitmiseks, et uss kinni püüda

MAGNETMÄNG TOITA LINDU SÖÖ USSI Puu vajab kiiresti abi! Keegi peab selle kurjadest ussidest puhastama! Arst tuleks kohe kutsuda! Ta ei saa ilma teie lapse abita hakkama! Selles magnetmängus tuleb püüda magnetpeadega usse, kasutades lindu, kelle pikk nokk lõpeb magnetiga! Peale usside eemaldamist võid tibu lahtise nokaga toita! Kogu mänguasi on värviline ning erksad ja meeldivad värvid köidavad kindlasti teie väikese tähelepanu ja julgustavad teda mängima! Vastupidiselt sellele, mida arvate, pole ussi püüdmine nii lihtne, kui tundub! See nõuab palju kannatlikkust ja täpsust! Kuid väike harjutamine aitab teil seda keerukat kunsti omandada! Kuna mäng on lastele väljakutse, tunnevad nad iga kord, kui neil õnnestub plaan täita, suurt rahulolu ja uhkust! See aitab tõsta enesehinnangut ja enesekindlust! Kõige raskem on vihmaussid oma urgudesse tagasi saada! Väikese järjekindlusega saate siiski hakkama! See mänguasi sobib suurepäraselt õpetamiseks! Kindlasti äratab see teie lapses huvi lindude ja loodusmaailma vastu, mis on hea alus keskkonnateadlikkuse tõstmiseks juba varakult! See mõjutab oluliselt teie lapse käe-silma koordinatsiooni, käte täpsust ja muid motoorseid oskusi, pöörates erilist tähelepanu peenmotoorikale! Kasutatud materjalid on ülimalt vastupidavad, seega kestavad koos mängides palju tunde! Laske oma lapsel puu päästa! Komplekti sisu: 12x magnet ussid 1x puu 1x puuuss Materjal: plastik Lapse vanus: 3+ Mõõdud: Puu: 10 cm x 8,5 cm x 18,5 cm Puiduuss: 14 cm x 5 cm x 9,5 cm Ussi pikkus: 4,5 cm Pakendi mõõdud: 20 cm x 17,5 cm x 12 cm

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Magnetmäng linnu toitmiseks, et uss kinni püüda

Kauba ID: 6771257
Kategooria: Arendavad laste mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,12 x 0,185 m, 0,295 kg
Tüüp: Õpetlikud mängud ja mänguasjad
Vaade: Navir, Õpetlikud mängud ja mänguasjad arendavad laste mänguasjad
Vajaminevad patareid: Ei
Patareid: Täpsustamata
Nutikas funktsioon: Ei
Kaubamärk: Navir
Vanus alates: 3 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Navir tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Magnetmäng linnu toitmiseks, et uss kinni püüda
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki