3D pusleauto Ravensburger, 108 tk

Täpsustused:
Juppide arv: 108
Soovitatav vanus alates: 10 a.
Kauba ID: 8408566

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: 3D pusleauto Ravensburger, 108 tk

Kasutamine: Hoolikalt valmistatud plastikust pusletükid sobivad teineteisega ülihästi ja seda kõike ilma liimita Tulemuseks on ainulaadne dekoratiivne objekt. Karp sisaldab 163 pusletükki ja juhist. Rattad on liikuvad.. Toote värvid ja disain võivad erineda karbil olevast. Mõõdud 25,9 x 11,3 x 7,6 cm

Tootekirjeldus

Enimmüüdud 3D -puslebränd kogu maailmas - meie 3D -mosaiikmõistatused teevad ideaalseid kingitusi poistele ja suurepärased tüdrukutele kingitused. See toode on valmistatud kvaliteetsest plastist ning FSC-sertifitseeritud ja muust kontrollitud materjalist. Selle toote valimisega toetate maailma metsade vastutustundlikku juhtimist. LÕPETAMINE 108 -osaline Dodge Challenger 3D -pusle on koostatud esmaklassilise kvaliteediga ja kui see on valmis, on 25,9 x 11,6 x 7,68cm. Suurepärased 3D mõistatused 10 -aastastele ja UPS -i mõistatusele kasutavad unikaalseid plasttükke, mis on üheskoos vastupidava ja tugeva mudeli ehitamiseks. Liimi pole vaja! Kas kokku panna silmaga või kasutades numbreid tagaküljel. Positiivselt mõistatus-alates lõbusatest pereaegadest kuni pikaajaliste tervisega seotud eeliste ja igapäevaste mõistlike hetkedeni on alandliku mosaiik kohta nii palju positiivseid! Nad teevad suurepärase sünnipäevakingituse või jõulukingituse.

Ohutushoiatus

HOIATUS! Ei sobi alla 36 kuu lastele väikeste osade tõttu, mis kujutavad endast lämbumisohtu

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 3D pusleauto Ravensburger, 108 tk

Kauba ID: 8408566
Kategooria: Pusled lastele ja täiskasvanutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,31 x 0,22 x 0,07 m, 0,82 kg
Juppide arv: 108
Kaubamärk: Ravensburger
Soovitatav vanus alates: 10 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ravensburger tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

3D pusleauto Ravensburger, 108 tk
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki