Pusle Ravensburger, Green, 300 tk

Täpsustused:
Juppide arv: 300
Soovitatav vanus alates: 14 a.
Kauba ID: 5560372

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Pusle Ravensburger, Green, 300 tk

Ravensburger


Kvaliteetseid mänguasju ei saa kunagi liiga palju olla! Mänguasjad aitavad laiendada kujutlusvõimet ja loogilist mõtlemist ning aitavad väikestel lastel tutvuda ümbritseva maailmaga ja uurida turvaliselt oma ümbrust, avastades uusi asju. Üks selline mänguasjatootja on Ravensburger, Saksa mõistatuste kaubamärk, mis pärineb 19. sajandi lõpust. Praegu on nende tootevalikus üle 8000 erineva toote nii lastele kui ka täiskasvanutele. Tänu erilisele tähelepanule kvaliteedile, detailidele ja jätkusuutlikkusele on ettevõte tunnustatud kui üks usaldusväärsemaid pusletootjaid maailmas. "Ravensburger reageerib pidevalt muutuvale turule ja püüab sammu pidada uusimate tehnoloogiate ja suundumustega. Pusled on valmistatud spetsiaalsest papist ja kõrgeima kvaliteediga linakiudpaberist. Tükid sobituvad kergesti, kindlalt ja mugavalt kokku, ilma et oleks vaja lisatugevdusi. 3D-puzzled on praegu väga populaarsed - need on valmistatud plastosade tehnoloogiaga ja on võitnud puzzle-sõprade südamed. Ettevõtte eesmärk on muuta haridus mänguliseks, edendada meeskonnatööd ja vastastikust austust, soodustada loovust ja keskendumist ning kasvatada uhkustunnet eesmärgi saavutamise üle. Avatud, leidlikud ja uudishimulikud mänguasjatootjad püüavad luua oma lojaalsetele klientidele kõige huvitavamaid maailmu.




Foto on ainult illustratiivne, et näidata toote omadusi. Pildil olev toode ei esinda konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Pusle Ravensburger, Green, 300 tk

Kauba ID: 5560372
Kategooria: Pusled lastele ja täiskasvanutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,52 x 0,26 x 0,05 m, 0,275 kg
Juppide arv: 300
Kaubamärk: Ravensburger
Soovitatav vanus alates: 14 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ravensburger tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Pusle Ravensburger, Green, 300 tk
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki