Pusle Ravensburger Scooby Doo, 5242

Täpsustused:
Juppide arv: 147
Soovitatav vanus alates: 5 a.
Kauba ID: 8805676

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Pusle Ravensburger Scooby Doo, 5242

Üks mõistatus keskendub hirmuäratavale T-Rexile, teine ​​näeb, et meeskond tegeleb hirmutava välismaalasega ja kolmandal on nad müsteeriumimasinas, sõites õudse hoonekoha juurest eemale. Näidatud tegelased on Scooby Doo, Shaggy, Daphne, Velma ja Fred. See lõbus mõistatuste komplekt on suurepärane kingitus ja lõõgastav ajaviide, mida saab nautida üksi või pere ja sõpradega. Kõik mõistatused on trükitud erineva mustriga tagaküljel, nii et mõistatusi saab enne montaaži sorteerida. Enimmüüdud mõistatusbränd kogu maailmas - müüdud üle miljardi mõistatuse, teevad meie laste puslemõistatused ideaalseid kingitusi poistele ja tüdrukutele suurepäraseid kingitusi. Meie 3 x 49 tükk laste mõistatus on meisterdatud FSC esmaklassilise kvaliteediga ja mõõdab täielikuna 17,8 x 17,8cm. Suurepärased mõistatused 5 -aastastele ja vanematele lastele. Vastab täielikult kõigile vajalikele Ühendkuningriigi ja EL -i testimisstandarditele. Täiuslikud mänguasjad teie lapsele - mõistatused igas vanuses lastele aitavad toetada lapse arengut, kui nad mängivad, ehitades selliseid oskusi nagu keskendumine ja loovus. #Positsiooniväline-alates lõbusatest pereaegadest kuni pikaajalise tervisega seotud eeliste ja igapäevaste hetkedeni on alandliku pussa kohta nii palju positiivseid külgi! Nad teevad suurepärase sünnipäevakingituse või purustavad jõulukinkide ohutuse Hoiatuse! Ei sobi alla 36 kuu lastele väikeste osade tõttu, mis kujutavad endast lämbumisohtu

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Pusle Ravensburger Scooby Doo, 5242

Kauba ID: 8805676
Kategooria: Pusled lastele ja täiskasvanutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,2 x 0,1 m, 0,35 kg
Juppide arv: 147
Kaubamärk: Ravensburger
Soovitatav vanus alates: 5 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ravensburger tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Pusle Ravensburger Scooby Doo, 5242
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki