Pusle Ravensburgeri 06066

Täpsustused:
Juppide arv: 15
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Kauba ID: 9222656

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Pusle Ravensburgeri 06066

Ravensburgeri mõistatusi iseloomustab kõrge kvaliteet. Juba üle 100 aasta naudivad nad lapsi ja täiskasvanuid kogu maailmas. Täiuslik vanuse sobivus on funktsioon, mis kohandab elementide suurust antud arenguealise võimalustega ja SoftClicki tehnoloogia võimaldab teil pildi täpselt kokku panna. Ideaalsed kujundid, aga ka lai valik motiive, panevad ta enda jaoks midagi leidma igas vanuses mõistatuste mõistatust. Ravensburgeri mõistatus võimaldab teil omandada väärtuslikke oskusi, kasutades mängu kaudu õppimise funktsiooni. Mõistatuse virnastamine toetab keskendumist, õpetab tajumist ja kannatlikkust, see mõjutab ka motoorseid oskusi. See on suurepärane tegevus suurtele ja väikestele, aga ka suurepärane võimalus koos aega veeta.
Raami mõistatused on mõistatused, mis on loodud noorimatele lastele. Mitmed elemendid pakuvad lastele huvitavaid ja tihedaid motiive, tutvustades neid ümbritseva maailmaga.

Komplekti sisu ja omadused:
• elementide arv: raam ja 15 tk, mis kujutavad väikseid loomi

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Pusle Ravensburgeri 06066

Kauba ID: 9222656
Kategooria: Pusled lastele ja täiskasvanutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,01 x 0,3 x 0,19 m, 0,16 kg
Juppide arv: 15
Kaubamärk: Ravensburger
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ravensburger tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Pusle Ravensburgeri 06066
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki