Puidust nukumaja - villa Nadia

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Nukumajad
Kauba ID: 6785887
11773
Lisa korvi
739 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

29. maist

000

Postkontor

30. maist

199

Kuller

30. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

30. maist

199

Kuller

30. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Puidust nukumaja - villa Nadia

Täielikult varustatud puidust nukumaja on iga tüdruku toas hädavajalik. Mänguasi võimaldab luua oma ainulaadse maja, mille laps saab oma maitse järgi kaunistada. Maja ehitus on väga läbimõeldud ja nutikas. Maja võib olla iga väikese printsessi toa ilusaks kaunistuseks.
Villa paigutus on järgmine: Esimesel korrusel on köök koos vannitoaga, kuhu viib lift. Teisel korrusel on elutuba ja muusikaruum klaveriga ning ümmargune trepp, mis viib üles pööningule. Toast pääseb suurele rõdule, mille juurde kuulub liumägi. -Pööningul on kena magamistuba ja narivoodi. Kõikides tubades on puitmööbel. Köögis on kõik söögi valmistamiseks vajalik nagu lillekujuline laud ja kaks roosat tooli. Kõik need elemendid loovad suurepärase õhkkonna nukkude ühiseks ajaveetmiseks. Samal korrusel on vannituba koos vanni, WC ja valamuga, mis on kaunilt valgustatud LED-valgustitega. Pööningult leiate kauni magamistoa, kus on mugav voodi, tool ja lamp. Esimese korruse rõdu on avar ning sel on liumägi. Maja all on makett sinise tiigiga, mida ümbritseb muru. Komplekti kuulub puitmööbel: klaver, kaks tooli, diivan, lillelaud, lühter, vann, WC, vihmavarjud, grill ja öökapp.
Nadia maja ja komplekti elementide mõõtmed: - maja kõrgus: 90 cm - esimese korruse kõrgus: umbes 26 cm - laius: 87 cm - sügavus: 29 cm - liumäe pikkus: 40 cm - rõdu: 28 cm x 30 cm, käsipuu kõrgus: 12 cm - tiik: 60 cm x 30 cm - lifti kõrgus: 24 cm, laius: 11 cm - lillekujuline laud: läbimõõt 11 cm - vann: 19 cm x 11 cm x 8 cm - võre: 16 cm x 9 cm x 9 cm Karbi mõõdud: 96 cm x 37,5 cm x 18,5 cm Kaal koos pakendiga: 13,6 kg Kaal ilma pakendita: 12,4 kg
Komplekt on valmistatud puidust.
Soovitatav lastele alates 3. eluaastast.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Puidust nukumaja - villa Nadia

Kauba ID: 6785887
Kategooria: Mänguasjad tüdrukutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,4 x 0,9 m, 1 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutifunktsioon: Ei
Kaubamärk: Täpsustamata
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Nukumajad
Vaade: Täpsustamata, nukumajad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Täpsustamata tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Puidust nukumaja - villa Nadia
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki