Baseus Tempered Glass

Täpsustused:
Tüüp: Kaitsekile
Ühilduvus: Apple iPhone 13, Apple iPhone 13 Pro
Kauba ID: 8236546
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
1889
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Omniva pakiautomaat

21. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

21. maist

199

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

21. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

21. maist

199

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Baseus Tempered Glass

Baseus Corning karastatud klaas tolmufiltriga iPhone 13/13Pro/14 jaoks


Hädavajalik lisavarustus sinu telefonile! Meie spetsiaalselt teie iPhone'i jaoks disainitud karastatud klaas pärineb rahvusvaheliselt tehnoloogiaettevõttelt Corning, mis toodab Apple'ile klaasikomponente. Kaitske oma telefoni parimaga! Kõrge kõvadusaste kaitseb ekraani kukkumiste ja löökide eest ning hoiab ära kriimustuste tekkimise. See katab täielikult 13/13 Pro ja 14 seeria mudelite ekraani ning kaitseb kõlarit tolmu ja muude saasteainete eest. Klaas on väga läbipaistev, seega ei esine värvimoonutusi ning selle oleofoobne kate eemaldab rasvased plekid ja sõrmejäljed. Panusta Baseusega kvaliteedile!

Täiuslik adhesioon


Corningi prille eristab tugevalt kokkusurutud disain, nii et need kleepuvad ideaalselt ekraani külge, neelavad kõik põrutused ja löök. Lisaks on seda tüüpi klaas veelgi kriimustuskindlam! See mudel loodi spetsiaalselt iPhone 13/13 Pro ja 14 seeria jaoks, nii et need katavad ekraani servast servani, pakkudes täielikku kaitset ja sobivad ideaalselt peaaegu iga korpusega.

Väga läbipaistev


Klaasi kõrge kvaliteet muudab valguse läbilaskvuseks kuni 90%, nii et saate oma ekraanil nautida erakordselt selget pilti ilma moonutuste ja värvikadudeta. Samuti ei pea sa muretsema, et kaamera varjamine võib mõjutada näo ID funktsiooni – telefon tunneb su näo kergesti ära!

Unustage sõrmejäljed


Inetud jäljed teie telefonil on just jäänud minevikku! Spetsiaalne oleofoobne kate hoiab ekraani puhtana, vältides rasvaste plekkide või sõrmejälgede sissetungimist. Veelgi enam, tänu kattele registreeritakse iga teie sõrme liigutus täpselt, nii et saate nautida oma telefoni välkkiire reageerimist puudutusele!

Kaitse tolmu eest


Klaas on varustatud lisakattega, mis kaitseb kõlarit õietolmu ja tolmuosakeste eest. Selle olemasolu ei mõjuta telefonikõnede kvaliteeti ja aitab hoida kõlarit mitte ainult puhtana, vaid ka kauem suurepärases vormis.

Täiendavad hüved


Klaas on varustatud lisafiltriga, mis kaitseb teie nägemist kahjuliku sinise valguse eest. Nüüd saate end turvalisemalt tunda ja oma telefoni vabamalt kasutada! Klaasi panemine ei tekita teile probleeme! Komplektist leiate spetsiaalse tööriista, millega toimimine on veelgi lihtsam!

Kaasas

Corning karastatud klaas

Tööriist paigaldamiseks

Kasutusjuhend


Tootja
Baseus


Mudel
P60012218201-03


Ühilduvus
iPhone 13/13Pro/14


Materjal
Klaas


Mehaaniline töötlemine
CNC


Paksus
0,4 mm

Baseus on elektroonikaseadmete kaubamärk, mis loodi 2011. aastal, et tuua turule uusim tehnoloogia. Baseus toodab ülikõrge profiiliga tooteid kodu-, kontori- ja isiklikuks kasutamiseks. Kõigi nende disainifilosoofia põhineb praktilisusel ja tipptasemel -kunsti esteetika.
Uuenduslik ettevõte Baseus rajab oma edu halastamatule kvaliteediotsingule ja suurepärastele tehnilistele partneritele, kes mitte ainult ei taga kvaliteetsete osade tarnimist, vaid jagavad ka kogemusi. See võimaldas ettevõttel pälvida rahvusvahelist tunnustust ning võita palju auhindu innovatsiooni ja sõbraliku disaini eest. Baseuse USB -laadijad on turul seda tüüpi üks populaarsemaid ja parima hinnangu saanud laadijaid ning juhtmeta Baseuse telefonilaadijad on tänapäeva inimese jaoks olulisteks tarvikuteks tunnistatud. Lähtudes ideest, et tänapäeva elu on lahutamatu pidevast liikumisest, pöörab Baseus erilist tähelepanu juhtmevabade seadmete tootmisele: telefoni- või arvutilaadijad, kõrvaklapid ja muud seadmed, ilma milleta me oma päeva ette ei kujuta.
Baseus pakub ka üsna laias valikus kodus valmistatud seadmeid, sealhulgas niisutajaid ja puhastajaid, tolmuimejaid, erinevaid valgusteid ja kuulsaid Baseuse kõlareid. 

Baseus Tempered Glass

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Baseus Tempered Glass

Kauba ID: 8236546
Kategooria: Ekraani kaitseklaasid ja kaitsekiled
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Baseus
Telefoni tootja: Apple
Tüüp: Kaitsekile
Ühilduvus: Apple iPhone 13, Apple iPhone 13 Pro
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Baseus Tempered Glass
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki