Filter PolarPro DJI Mavic Air 2S

Täpsustused:
Tüüp: Filter
Kauba ID: 2635533

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: PolarPro DJI Mavic Air 2S

PolarPro komplekt 2 VND filtrit DJI Air 2S jaoks

PolarPro VND 2 filtrikomplekt on ideaalne lahendus igale nõudlikule loojale. Loodud spetsiaalselt DJI Air 2S jaoks – need sobivad ideaalselt ning tänu kergele alumiiniumraamile ei koorma üle ega mõjuta lennuaega. Kvaliteetne CinemaSeries ™ klaas tagab suurepärase optika ja on kahjustuste suhtes vastupidav. Kaasas on 2-5 dongi ja 6-9 dongi filtrid ning praktiline magnetümbris, milles saab neid turvaliselt hoida.

Täpne valguse juhtimine

Saate võimaluse jäädvustada vapustavaid pilte isegi keerulistes valgustingimustes. VND-filtrid võimaldavad järsult lühemaid säriaegu ja annavad teile suurepärase valguse juhtimise isegi väga heledates tingimustes. Laseriga söövitatud raami indikaatorid võimaldavad teil efekte oma ootustele vastavaks häälestada. PolarPro abil saavutate oma unistuste tulemused probleemideta!

2 tüüpi filtreid – palju võimalusi

VND-filtrid võivad olla asendamatuks tööriistaks ka kõige nõudlikumate kunstnike jaoks. VND 2-5 reguleerib valgust 2-5 sammu võrra ja sobib ideaalselt enamiku valgustingimuste jaoks. Teisest küljest pakub VND 6-9 6-9 astmelist hämardamist ja sobib ideaalselt väga eredatesse oludesse. Olge igaks olukorraks valmis ja looge suurejoonelisi kaadreid!

Ideaalne teie drooni jaoks

Filtrite valmistamisel on kasutatud vastupidavaid ja kvaliteetseid materjale, et saaksite nautida optimaalseid tulemusi. Kerge alumiiniumraam ei koorma teie drooni ega mõjuta lennuaega. Samuti oli see suurepäraselt häälestatud kardaani tööks. Teisest küljest on CinemaSeries ™ klaas värvineutraalne ja madala murdumisvõimega, mis tagab suurepärase pildikvaliteedi.

Kaasas ümbris – filtreid on ohutu ja mugav transportida

Filtrite transportimise ja ladustamise hõlbustamiseks on kaasas magnetkorpus. See kaitseb teie tarvikuid kahjustuste eest ja hoiab neid käepärast. Lihtne kasutada ja vastupidav – hoidke neid turvaliselt. Asetage filtrid lihtsalt ümbrisesse, pakkige need kotti ja võtke õue või teele kaasa – PolarProga saate luua fantastilisi pilte peaaegu igas olukorras!

Kasti

  • Filter 2-5 VND
  • Filter VND 6-9
  • Magnetkorpus

Tehnilised andmed

Kaubamärk: PolarPro

Filtrid: 2-5 dongi, 6-9 dongi

Materjal: alumiinium + CinemaSeries klaas

Sobib: DJI Air 2S

Üldine tooteinfo: PolarPro DJI Mavic Air 2S

Kauba ID: 2635533
Kategooria: Lisatarvikud videokaameratele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,28 x 0,24 x 0,26 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Polarpro
Tüüp: Filter
Vaade: Polarpro, filter lisatarvikud videokaameratele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Polarpro tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

PolarPro DJI Mavic Air 2S
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki