Kontoritool Mesh Malatec

Täpsustused:
Kasutaja max kaal: 130 kg
Tüüp: Töötoolid
Istme maksimaalne kõrgus: 57 cm
Istme minimaalne kõrgus: 46 cm
Kauba ID: 9504571
7289
Lisa korvi
761 / kuus
Sinu linn

Postkontor

16. oktoobrist

199

Kuller

16. oktoobrist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

16. oktoobrist

199

Kuller

16. oktoobrist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kontoritool Mesh Malatec

Lisainformatsioon:

Pööratav kontoritool - must

Reguleerimine - tooli saab reguleerida vastavalt individuaalsetele vajadustele, tänu millele saame uskumatu mugavuse, istme kõrgus on reguleeritav. Kallutamise funktsioon võimaldab teil tooli kiikuda ja kallutada, mis võimaldab teil mõnda aega lõõgastuda.

Ventilatsioon - profileeritud iste ja seljatugi tagavad mugava töötamise pikkadeks tundideks ning tänu võrkkattele on tool ideaalselt ventileeritav ja soojust hajutav.

Kiire ja lihtne kokkupanek – kogu tooli kokkupanemise protsess on kiire, lihtne ja nauditav. See ei tohiks kesta kauem kui 10 minutit.

Atraktiivne välimus – tool näeb huvitav ja atraktiivne välja. Sellel on universaalne stiil ja see on musta värvi. Hoolikas töötlus ja esteetiline viimistlus detailidele tähelepanu pööramisega lisavad sellele kindlasti väärtust. Toolil on lai iste, mis tagab kasutamise ajal vabaduse ja mugavuse.

Spetsifikatsioon - värv must materjal: võrk + polster (istmed), võrk (selja)raam: kroomteras + plastikrattad: kumm, mittekriibiv põrandamehhanism: hoob (liblikas) istme kõrguse reguleerimine: 46-57cm maksimaalne koormus: kuni 130kg kaal: 10 kg pakendi kaal: 12 kg.

Spetsifikatsioon:

Must värv

Materjal: võrk + polster (istmed), võrk (seljaosa)

Raam: kroomitud teras + plastik

Rattad: kummeeritud, ei kriibi põrandat

Mehhanism: hoob (liblikas)

Istme kõrguse reguleerimine: 46-57 cm.

Maksimaalne koormus: kuni 130 kg

Kaal: 10 kg

Pakendi kaal: 12 kg

Pööratav, ventileeritav kontoritool. Kallutamise funktsioon võimaldab teil tooli kiikuda ja kallutada, võimaldades teil hetkeks lõõgastuda. Viie tärniga alus pöörleb kergesti. Profileeritud iste ja seljatugi tagavad mugava töötamise pikkadeks tundideks ning kuna need on kaetud võrguga, tagab tool suurepärase ventilatsiooni ja soojuse hajumise. Gaasiamortisaator võimaldab sujuvalt reguleerida istme kõrgust – saate seda suurepäraselt oma vajadustega kohandada. Toolil on ka seljatoe lukk. Paigaldamine on lihtne, võtab aega umbes 10 minutit ega vaja täiendavaid tööriistu. Tool on suurepäraselt juhitav ja profiil tagab maksimaalse mugavuse ka mitu tundi istudes.

Üldine tooteinfo: Kontoritool Mesh Malatec

Kauba ID: 9504571
Kategooria: Kontoritoolid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,77 x 0,225 x 0,58 m, 12,2 kg
Värv: Must värv
Materjal: Plastik
Kaubamärk: Malatec
Stiil: Skandinaavia
Laius: 50 cm
Kõrgus: 121 cm
Sügavus: 50 cm
Tootjamaa: EU
Kasutaja max kaal: 130 kg
Tüüp: Töötoolid
Vaade: Malatec, töötoolid
Istme maksimaalne kõrgus: 57 cm
Istme minimaalne kõrgus: 46 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Malatec tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kontoritool Mesh Malatec
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki