Peegel Homede Ebele, kuldne

Täpsustused:
Stiil: Klassikaline
Mööbli kollektsioon: Ebele
Tüüp: Peeglid
Laius: 50 cm
Kõrgus: 70 cm
Valgustus: Ei
Kauba ID: 78192
5570
Lisa korvi
737 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. aprillist

000

Postkontor

18. aprillist

199

Kuller

18. aprillist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

18. aprillist

199

Kuller

18. aprillist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Peegel Homede Ebele, kuldne

  • Seinale riputatav peegel;
  • Valmistatud alumiiniumist ja klaasist;
  • Paigaldustüüp: seinapealne;
  • Paigaldus: vertikaalne;
  • Kuju: ovaalne;
  • Värv: kuldne;
  • Mõõdud: laius - 50 cm, kõrgus - 70 cm;
  • Kaal: 7 kg;
  • Müüakse: kokkupanemata kujul;

Ovaalne kuldset värvi raamiga peegel, suurepärane valik neile, kes otsivad eksklusiivse disainiga sisustuselemente.

Peeglid

Me valetaksime, kui me ei tunnistaks, et peeglitel on meie südames ja kodudes eriline koht. Üksik peegel ei muuda ruumi mitte ainult oluliselt heledamaks (eriti kui see asetatakse akna ette), vaid muudab selle ka visuaalselt suuremaks – ilma kallite koduremontideta! Siin on kaks lihtsat reeglit, kuidas muuta peeglid oma pereruumides suuremaks ja väljendusrikkamaks. Esimene reegel on riputada peeglid nii, et kaugus põrandast peegli keskkohani oleks 150 sentimeetrit. See on hea viis tagada, et inimesed, kes seisavad peegli ees või kõnnivad sellest mööda, näevad end selgelt. Samuti on oluline veenduda, et peegli laius oleks väiksem kui selle all oleva mööbli laius. Riputatavaid peegleid on saadaval eri suurustes ja kujuga, seega valige endale sobiv ja rikastage oma ruume.

Klassikaline interjöör ei ole siiamaani kaotanud oma võlu. See on ajatu stiil, mida kasutatakse tublisti ka mööbli valmistamisel. Sellised tooted sobivad eriti hästi neile, kes soovivad luua kodus elegantset atmosfääri, ei väldi huvitavaid lahendusi ja otsivad originaalseid kujunduselemente.

Klassikaline mööbel erineb tumedate ja rikkalike värvide poolest, mis sobituvad märksa heledamate toonidega, luues nii meeldiva ja kütkestava atmosfääri. Mustreid praktiliselt ei ole näha (või ainult väga peeneid nüansse). Peamist rõhku pööratakse vormile . Sageli kasutatakse maiseid ja looduslikke värve, mis täidavad ruumi hubasusega, seega peitub elegantse mööbli all märksa soojem disain.

Minimalism tuleks ära unustada klassikalise stiili mööblit kaunistatakse luksuslike detailidega, võib leida palju kaardus vorme ja teisi täiustatud lahendusi. Selle mööbli loomisel kaalutakse hoolikalt kõiki nüansse , mistõttu lähemalt vaadates, võib märgata luksuslikke detaile ja originaalseid pisiasju. See on üks põhjustest, miks klassikalist stiili mööbel muutub interjööri tähelepanuväärseimaks detailiks. Kui soovite, võib Peegel Homede Ebele, kuldne täpselt samamoodi sujuvalt sulanduda teie kodu atmosfääriga.

Kuigi see mööbel on küllaltki graatsiline, säilitab see õigeid geomeetrilisi vorme, seega leiate mööblile suurema vaevata oma kodus sobiva koha. Materjalide seas domineerib puit, kuid võib leida ka nahast, klaasist või metallist tooteid. Klassikalise mööbli olulisemaks tingimuseks on kõrge kvaliteet , mistõttu kestab see aastaid. See sobib ideaalselt kokku ajatu interjööriga.

Peegel Homede Ebele, kuldne

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Peegel Homede Ebele, kuldne

Kauba ID: 78192
Kategooria: Peeglid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,58 x 0,78 x 0,1 m, 7 kg
Värv: Kuldne
Stiil: Klassikaline
Materjal: Metall
Kaubamärk: Homede
Päritolumaa: Hiina
Mööbli kollektsioon: Ebele
Raam: Jah
Tüüp: Peeglid
Vaade: Homede, peeglid peeglid
Laius: 50 cm
Kõrgus: 70 cm
Valgustus: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Homede tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (1)

Peegel Homede Ebele, kuldne
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Edijs V.
03.11.2021

Suurepärane kvaliteet!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki