67200
Lisa korvi
2539 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

5. juunist

000

Kuller

6. juunist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

6. juunist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Azzardo laelamp Halo

Azzardo Halo laevalgusti on silmapaistev valgusti, mis toob kaasaegset elegantsi igasse ruumi. See sile must valgusti on ideaalne neile, kes hindavad minimalistlikku disaini maksimaalse mõjuga, pakkudes rohkelt valgustust koos kaasaegse rafineeritusega. Metallist valmistatud valgusti on vastupidavuselt sama usaldusväärne kui stiililt, mistõttu sobib see ideaalselt disainiteadlikele koduomanikele või kontoritele, kes soovivad teha julgeid avaldusi.

  • Laiaulatuslik valgustus: Halo valgusti on laiaulatuslik ja ühtlase valgusjaotusega, mis sobib ideaalselt suurte ruumide valgustamiseks.
  • Madala profiiliga elegantsus: minimalistliku kõrgusega valgusti istub tagasihoidlikult lae külge, pakkudes puhast ja kaasaegset välimust.
  • Võimas LED-tehnoloogia: Valgusti on varustatud LED-pirniga, mis tagab heleda ja energiasäästliku valgustuse, mis on nii kuluefektiivne kui ka keskkonnasõbralik.
  • Ühe pirniga lihtsus: Disain keskendub ühe pirniga valgustile, mis tagab lihtsa hoolduse, pakkudes samas piisavalt valgust.
  • Peenike must viimistlus: Must värv lisab julget ja keerulist puudutust, muutes selle mitmekülgseks täienduseks, mis sobib paljude sisekujundustega.
  • Vastupidav metallkonstruktsioon: Kvaliteetsest metallist valmistatud Halo on loodud kestma, pakkudes nii usaldusväärsust kui ka stiili ühes pakendis.

Üldine tooteinfo: Azzardo laelamp Halo

Kauba ID: 9369836
Kategooria: Laelambid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,22 x 1,22 x 0,1 m, 2 kg
Laius: 1200 mm
Kõrgus: 40 mm
Värv: Must värv
Kaubamärk: Azzardo
Materjal: Metall
Vajalike pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 60 W
Sokkel: LED
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Azzardo tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Azzardo laelamp Halo
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki