28200
Lisa korvi
1066 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

4. juunist

000

Postkontor

5. juunist

199

DPD pakiautomaat

5. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

5. juunist

259

Kuller

5. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

5. juunist

199

DPD pakiautomaat

5. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

5. juunist

259

Kuller

5. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Azzardo laelamp Santana

Valgustage oma ruumi Azzardo Santana laevalambiga, mis on moodsa funktsionaalsuse ja maalähedase võlu sulam. Valgusti LED-tehnoloogia ja elegantse disaini tõttu sobib see ideaalselt neile, kes hindavad kaasaegset esteetikat, kuid soovivad sooja, puidust aktsenti, et pehmendada välimust. Santana sobib eriti hästi elutuppa või söögituppa, kus on vaja hubase säraga näitemängu.

  • Kaasaegne disain: Azzardo Santana laevalambi moodsat terasraami täiendab selle puitelementide soojus, luues stiilse fookuspunkti igasse ruumi.
  • Tõhus LED-valgustus: Tänu integreeritud LED-pesale pakub see lamp heledat ja energiasäästlikku valgustust, mis muudab selle nii praktiliseks kui ka keskkonnasõbralikuks.
  • Lihtne integreerimine: 380 mm laiuse ja 90 mm kõrgusega lambi mõõtmed tagavad, et see mahub hõlpsasti erinevatesse siseruumidesse, ilma et see survestaks sisustust.
  • Ühe lambi briljantsus: See on mõeldud ühe võimsa 30-vattise LED-pirni jaoks, pakkudes teie ruumile piisavalt valgustust koos elegantsi puudutusega.
  • Rikkalik värvipalett: Valminud rafineeritud pruuni värvi, lisab Santana lamp igasse ruumi mahedaid toone, parandades üldist atmosfääri.

Üldine tooteinfo: Azzardo laelamp Santana

Kauba ID: 9369661
Kategooria: Laelambid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,44 x 0,4 x 0,1 m, 2 kg
Laius: 380 mm
Kõrgus: 90 mm
Värv: Pruun
Kaubamärk: Azzardo
Materjal: Puit, Teras
Vajalike pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 30 W
Sokkel: LED
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Azzardo tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Azzardo laelamp Santana
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki