7710
Lisa korvi
805 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. juunist

000

Postkontor

7. juunist

199

Kuller

7. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

7. juunist

199

Kuller

7. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: TK Lighting laelamp Simply

TK Lightingi laevalgusti Simply on funktsionaalsuse ja esteetilisuse harmooniline segu, mis sobib ideaalselt neile, kes soovivad oma interjööri kaunistada kaasaegse nüansiga, pakkudes samas rohkelt valgustust. See valgusti sobib eriti hästi ruumidesse, kus soovitakse stiili ja tõhusa valgustuse kombinatsiooni, näiteks elutuppa või kööki. Oma metallist ja puidust konstruktsiooniga lisab see igasse ruumi nii soojust kui ka kaasaegset tunnet.

  • Suurepärane valgustus: Nelja lambiga varustatud valgusti Simply valgustab eredalt iga ruumi, tagades, et iga nurk on hästi valgustatud.
  • Kaasaegne disain: Valge ja pruuni värvi elegantse kombinatsioon koos kaasaegse kujuga muudab selle laevalgusti stiilseks täienduseks teie kodu sisustusele.
  • Kvaliteetsed materjalid: Valmistatud vastupidavast metallist ja naturaalsest puidust, mis pakub usaldusväärsuse ja maalähedase võlu segu.
  • Mitmekülgne ühilduvus: E27 pistikupesaga valgusti ühildub paljude lambitüüpidega, võimaldades valgustuse meeleolu kohandamist.

Üldine tooteinfo: TK Lighting laelamp Simply

Kauba ID: 9447531
Kategooria: Laelambid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,8 x 0,2 x 0,4 m, 2 kg
Laius: 760 mm
Kõrgus: 130 mm
Värv: Pruun, Valge
Kaubamärk: TK Lighting
Materjal: Metall, Puit
Vajalike pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik TK Lighting tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

TK Lighting laelamp Simply
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki