Candellux rippvalgusti Monti

Täpsustused:
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9454116
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas! 0 p. 00:00:00
2619
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

12. juunist

000

Postkontor

13. juunist

199

Kuller

13. juunist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. juunist

199

Kuller

13. juunist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Candellux rippvalgusti Monti

Candellux Monti rippvalgusti on elegantsi ja lihtsuse kehastus, mis sobib kõige paremini neile, kes hindavad minimalistlikku disaini koos rafineeritusega. Terase ja klaasi materjalide segu muudab selle mitmekülgseks tükiks kaasaegse kodu sisustuse jaoks. See on ideaalne valgustuslahendus inimesele, kes soovib teha peene, kuid šiki avalduse sellistes ruumides nagu söögituba või esikus.

  • Stiilne disain: Terase ja klaasmaterjalide kombinatsioon annab Monti rippvalgustile kaasaegse ja stiilse välimuse, mis täiendab iga ruumi esteetikat.
  • Üks valgusallikas: See rippvalgusti annab tänu oma üksikule lambile kontsentreeritud valguse, mis sobib ideaalselt konkreetsete piirkondade esiletõstmiseks või intiimse atmosfääri loomiseks.
  • Kohandatav kõrgus: Monti rippvalgusti on reguleeritava kõrgusega, mis tagab, et see sobib ideaalselt erineva laekõrgusega ruumidesse.
  • Standardne E27-pesa: See valgusti ühildub tänu universaalsele E27-pesale paljude lambitüüpidega, mis muudab selle nii mitmekülgseks kui ka mugavaks.
  • Karge valge värvus: Valgusti klassikaline valge toon pakub puhast ja värsket välimust, mis tagab selle sujuva sobivuse mis tahes värvilahendusega.

Üldine tooteinfo: Candellux rippvalgusti Monti

Kauba ID: 9454116
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,4 x 1,25 m, 2 kg
Materjal: Klaas, Teras
Kaubamärk: Candellux
Laius: 400 mm
Kõrgus: 1250 mm
Värv: Valge
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Candellux tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Candellux rippvalgusti Monti
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki