36800
Lisa korvi
1391 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. juulist

000

Postkontor

9. juulist

199

Kuller

9. juulist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. juulist

199

Kuller

9. juulist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Cosmo Light rippvalgusti Cancun P04981WH

Cosmo Light rippvalgusti Cancun P04981WH, mille metallist, akrüülist, kristallidest ja tekstiilmaterjalidest koosnev segu õhkab elegantsust ja rafineeritust. See valgusti on ideaalne neile, kes hindavad kristallide luksuslikku puudutust ja valguse pehmet hajutamist läbi tekstiili. See sobib kõige paremini inimestele, kes soovivad lisada oma elutuppa, söögisaali või fuajeesse väljapaistva eseme, mis kehastab nii klassikalist võlu kui ka kaasaegset elegantsust.

  • Väärikad materjalid: Metalli, akrüüli, kristallide ja tekstiili kombinatsioon pakub luksuslikku väljanägemist, mis parandab iga ruumi atmosfääri.
  • Piisav valgustus: See nelja valgusallikaga varustatud valgusti pakub suurtes ruumides piisavat heledust, säilitades samal ajal sooja ja kutsuva atmosfääri.
  • Reguleeritav kõrgus: Tuhande viiesaja seitsmekümne viie millimeetri suuruse maksimaalse kõrgusega valgustit saab reguleerida vastavalt erinevatele laekõrgustele ja eelistustele.
  • Elegantne disain: Valge ja hõbedane värvipalett pakub ajatut elegantsi, mis võib täiendada erinevaid sisekujundusteemasid.
  • Poola käsitöö: See Poolas uhkusega valmistatud rippvalgusti peegeldab selle päritoluga kaasnevat peent käsitööoskust ja tähelepanu detailidele.

Üldine tooteinfo: Cosmo Light rippvalgusti Cancun P04981WH

Kauba ID: 9448476
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,39 x 0,56 x 0,56 m, 7 kg
Materjal: Akrüül, Kristall, Metall, Tekstiil
Kaubamärk: Cosmo Light
Tootjamaa: Poola
Laius: 600 mm
Kõrgus: 1575 mm
Pinge: 230 V
Värv: Hõbedane, Valge
Nutiseade: Ei
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cosmo Light tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Cosmo Light rippvalgusti Cancun P04981WH
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki