77900
Lisa korvi
2944 / kuus
Sinu linn

Postkontor

25. oktoobrist

199

Kuller

25. oktoobrist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

25. oktoobrist

199

Kuller

25. oktoobrist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Cosmo Light rippvalgusti Miami P06998CH

Cosmo Light rippvalgusti Miami P06998CH on silmatorkav valgusti, mis sobiks neile, kes soovivad lisada oma ruumidesse elegantsi ja kaasaegset disaini. See sobib ideaalselt kõigile, kes hindavad metalli ja klaasi kombinatsiooni valgustusdisainis, ning sobib ideaalselt mis tahes ruumi keerulise atmosfääri loomiseks. Valgusti võime mahutada mitu lambipirni tagab, et see valgustab soovitud ala eredalt ja soojalt.

  • Peen materjalikombinatsioon: Nii metallist kui ka klaasist valmistatud valgusti õhkab moodsat, kuid samas ajatut välimust, mis võib täiendada erinevaid sisekujundusi.
  • Mitu valgusallikat: Kuue pirniga varustatud rippvalgusti tagab piisava valgusjaotuse, mis muudab selle keskse elemendi nii funktsionaalseks kui ka stiilseks.
  • Poola käsitöö: Poolast pärit valgusti kannab endas Euroopa disaini ja tootmiskvaliteedi traditsiooni.
  • Elegantne lambipesad: E27-pesade kasutamine võimaldab laia valikut lambitüüpe, mis sobivad teie valgustuseelistustega.
  • Mõeldud kasutamiseks siseruumides: IP-klassi IP20 tõttu sobib valgusti kuiva sisekeskkonna jaoks, lisades nii valgust kui ka sära teie elu- või söögikohale.
  • Tagasihoidlik värviskeem: Valge, hõbedase ja läbipaistva värvi kombinatsioon annab neutraalse värvipaleti, mis võib sujuvalt sulanduda teie olemasolevasse sisekujundusse.

Üldine tooteinfo: Cosmo Light rippvalgusti Miami P06998CH

Kauba ID: 9448331
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,28 x 0,69 x 0,69 m, 10 kg
Materjal: Klaas, Metall
Kaubamärk: Cosmo Light
Tootjamaa: Poola
Laius: 646 mm
Kõrgus: 1270 mm
Pinge: 230 V
Värv: Hõbedane, Läbipaistev, Valge
Nutiseade: Ei
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 6 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cosmo Light tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Cosmo Light rippvalgusti Miami P06998CH
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki