98300
Lisa korvi
3715 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. juulist

000

Postkontor

9. juulist

199

Kuller

9. juulist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. juulist

199

Kuller

9. juulist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Cosmo Light rippvalgusti Seoul P10742BK

Cosmo Light rippvalgusti Seoul P10742BK on oma elegantse metallist ja klaasist koosnevaga suurepärane valik kaasaegsetesse kodudesse ja stiilsetesse äriruumidesse. Selle mitu valgusallikat loovad kutsuva atmosfääri, samas kui selle rafineeritud must viimistlus lisab igasse interjööri modernsust. See valgusti sobib ideaalselt neile, kes hindavad valgustite puhul disaini ja funktsiooni sulandumist.

  • Silmatorkav materjalikombinatsioon: See metallist ja klaasist valmistatud valgusti pakub vastupidavat konstruktsiooni koos elegantse esteetikaga, mis meeldib kaasaegsele maitsele.
  • Suurepärane valgustus: See on varustatud kümne pirniga, mis tagab piisava valgustuse, mis sobib ideaalselt sooja ja külalislahke keskkonna loomiseks suuremates ruumides.
  • Mahukad mõõtmed: Tuhande kahesaja kahekümne millimeetri laiuse ja tuhande kolmesaja kaheksakümne millimeetri kõrgusega rippvalgusti mõjub hästi, pakkudes samal ajal ulatuslikku valgustust.
  • Mugav ühilduvus: Tänu laialdaselt kasutatavatele E27-pesadele võimaldab see hõlpsasti pirnide vahetamist ja pakub laia valikut ühilduvaid pirnideid.

Üldine tooteinfo: Cosmo Light rippvalgusti Seoul P10742BK

Kauba ID: 9448141
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,34 x 1,42 x 0,5 m, 13 kg
Materjal: Klaas, Metall
Kaubamärk: Cosmo Light
Tootjamaa: Poola
Laius: 1220 mm
Kõrgus: 1380 mm
Pinge: 230 V
Värv: Must värv, Valge
Nutiseade: Ei
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 10 tk
Pirni võimsus: 60 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cosmo Light tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Cosmo Light rippvalgusti Seoul P10742BK
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki