Milagro rippvalgusti Faro Black

Täpsustused:
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: Nenurodyta W
Sokkel: GU10
Kauba ID: 6492412
5020
Lisa korvi
664 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

5. juunist

000

Kuller

6. juunist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

6. juunist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Milagro rippvalgusti Faro Black

FARO lambi sarja lõi Poola kaubamärk MiLAGRO. Pilku püüab nende minimalistlik, kuid samas väga huvitav ja kaasaegne disain. Lambipesa on ebatavalise kujuga. Selle välimus meenutab ümberpööratud sügavat plaati, mis ümbritseb kenasti valgusallikat. Selle musta värvi, mis annab struktuurile toore tööstusliku iseloomu, täiendab heledast puidust ristkülikukujulised elemendid. Sel põhjusel toovad FARO sarja lambid interjööri palju soojust, muutes selle palju hubasemaks.

FARO lampide kollektsioon - täielik lampide komplekt, mis võimaldab teil kaunilt valgustada igas suuruses interjööri. Rippvalgusti koos kahe või kolme valgusallikaga näeb kaunis välja söögilaua kohale või elutuppa riputatuna. Seinalamp täiendab seda suurepäraselt. Küljelt rippudes täiendab see ruumi sisemust ja annab pehme valguse.

FARO lambid sobivad minimalistlikus või graafilises stiilis sisustatud interjööri. Nende väljendusrikas disain sobib hästi naturaalse puiduga ja lõhub ka intensiivseid värve, nagu punane, pudeliroheline või kergelt summutatud valge.

FARO sari - eriline tähelepanu detailidele

FARO sarja mudelid eristuvad äärmiselt kõrge kvaliteedi poolest. Nende valmistamisel kasutati ülimalt vastupidavat metalli ja keskmisest vastupidavamat puitu. Kui otsustate sel põhjusel osta Poola kaubamärgi MiLAGRO lampe, võite olla kindel, et valitud mudeleid kasutatakse sisekujunduse muutmisel.

Kõigil neil kolmel lambil on koht valgusallika jaoks, mis on märgistatud E27.

Üldine tooteinfo: Milagro rippvalgusti Faro Black

Kauba ID: 6492412
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,8 x 0,8 x 0,6 m, 3 kg
Materjal: Metall
Kaubamärk: Milagro
Tootjamaa: Poola
Laius: 720 mm
Kõrgus: 500 mm
Pinge: 230 V
Värv: MUST
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: Nenurodyta W
Sokkel: GU10
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Milagro tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Milagro rippvalgusti Faro Black
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki