Moosee rippvalgusti Candelabr

Täpsustused:
Pirnide arv: 10 tk
Pirni võimsus: 5 W
Sokkel: G9
Kauba ID: 9612711
58100
Lisa korvi
2196 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

27. juunist

000

Kuller

28. juunist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

28. juunist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Moosee rippvalgusti Candelabr

Moosee rippvalgusti Candelabr on väljapaistev ese, mis sobib kõige paremini neile, kes soovivad lisada oma koju või kontorisse veidi moodsat elegantsi. 10 valgusega lühtri, mis on valmistatud metallist ja julge musta viimistlusega, pakub rohkelt valgustust, tehes samal ajal stiilse avalduse. Selle suurejooneline esinemine muudab selle ideaalseks keskpunktiks kõrgete ruumide ja avatud ruumide jaoks.

  • Läbimõeldud materjal: Valgusti on valmistatud metallist, mis tagab vastupidavuse ja lisab igale ruumile elegantse, kaasaegse välimuse.
  • Rohke valgustus: See rippvalgusti pakub kümnele pirnile ruumi ning on seega särav valgusallikas, mis suudab valgustada suuri pindu.
  • Mitmekülgne ühilduvus: Candelabr on varustatud G9-pesadega, mis võimaldab kasutada mitmesuguseid pirnivalikuid, sealhulgas energiasäästlikke mudeleid.
  • Silmatorkav disain: Valgusti muljetavaldav suurus, mille laius ja kõrgus on võrdsed, loob tasakaalustatud ja võimsa välimuse, mis täiustab kaasaegset sisekujundust.
  • Elegantne must viimistlus: Valgusti klassikaline must värv muudab selle hõlpsasti sobitatavaks erinevatesse dekooridesse, alates minimalistlikust kuni industriaalseni.

Üldine tooteinfo: Moosee rippvalgusti Candelabr

Kauba ID: 9612711
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,55 x 1,55 x 0,55 m, 2 kg
Materjal: Metall
Kaubamärk: Moosee
Laius: 1500 mm
Kõrgus: 1500 mm
Värv: Must värv
Pirnide arv: 10 tk
Pirni võimsus: 5 W
Sokkel: G9
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Moosee tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Moosee rippvalgusti Candelabr
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki