TK Lighting rippvalgusti Martin

Täpsustused:
Pirnide arv: 6 tk
Pirni võimsus: 6 W
Sokkel: G9
Kauba ID: 9596906
10900
Lisa korvi
836 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. juunist

000

Kuller

25. juunist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

25. juunist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: TK Lighting rippvalgusti Martin

TK Lighting Martin rippvalgusti on suurepärane valik neile, kellel on modernse disaini silmad ja soov funktsionaalset kunsti oma eluruumides. See metallist ja klaasist koosnev valgusti sobib kõige paremini inimestele, kes soovivad oma kodu sisustuses teha julgeid avaldusi. Selle mitu lambipirni tagavad piisava valgustuse, mistõttu sobib see ideaalselt suurtesse ruumidesse või kõrgete lagedega ruumidesse.

  • Kaasaegne disain: Metallist ja klaasist materjalide kombinatsioon pakub elegantset ja moodsat välimust, mis sobib igasse keerukasse interjööri.
  • Rohke valgustus: Kuue valgusallikaga rippvalgusti pakub heledat ja ulatuslikku valgustust, mis on ideaalne hästi valgustatud ja kutsuva atmosfääri loomiseks.
  • Kohandatav valgustus: G9-pesa võimaldab erinevaid lambivalikuid, mis võimaldab kasutajatel kohandada heledust ja värvitemperatuuri vastavalt oma eelistustele.
  • Mitmekülgne esteetika: Saadaval nii valges kui ka mustas värvitoonis, mis sobib hõlpsasti paljude värvilahenduste ja kujundusteemadega.
  • Suurepärased mõõtmed: Valgusti muljetavaldav laius ja kõrgus tagavad domineeriva kohaloleku ja võivad saada iga ruumi keskpunktiks.

Üldine tooteinfo: TK Lighting rippvalgusti Martin

Kauba ID: 9596906
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 1,1 x 1,25 m, 3 kg
Materjal: Klaas, Metall
Kaubamärk: TK Lighting
Laius: 1100 mm
Kõrgus: 1250 mm
Värv: Must värv, Valge
Pirnide arv: 6 tk
Pirni võimsus: 6 W
Sokkel: G9
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik TK Lighting tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

TK Lighting rippvalgusti Martin
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki