TK Lighting rippvalgusti Omega

Täpsustused:
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9613196
10000
Lisa korvi
767 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. juunist

000

Postkontor

21. juunist

199

Kuller

21. juunist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

21. juunist

199

Kuller

21. juunist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: TK Lighting rippvalgusti Omega

TK Lightingi rippvalgusti Omega on silmatorkav täiendus kaasaegsetesse eluruumidesse, kunstistuudiotesse või minimalistlikesse kontorisisustustesse. Klaasmaterjalidest valmistatud valgusti pakub kaasaegset, tööstuslikku esteetikat, mis sobib hästi kõrgete lagedega ruumidesse. See valgusti sobib eriti hästi neile, kes soovivad oma valgustusvalikutega luua julgeid avaldusi, nautides samal ajal hästi valgustatud keskkonna praktilisust.

  • Käsitöönduslik klaasist disain: Klaasist valmistatud TK Lighting Omega rippvalgusti pakub selget, säravat valgust, mis parandab iga ruumi atmosfääri.
  • Kolmekordne valgusallikas: See rippvalgusti pakub ruumi kolmele pirnile, mis tagab ühtlase valgustuse, mistõttu on see ideaalne nii tööülesannetele keskenduvaks kui ka üldiseks ümbritsevaks valgustuseks.
  • Poola käsitöö: Poolast pärit valgusti Omega peegeldab TK Lighting'i toodetele iseloomulikku kvaliteeti ja disaini täpsust.
  • Suurepärased mõõtmed: 520 millimeetri laiuse ja 1000 millimeetri kõrgusega valgusti on keskne, pakkudes märkimisväärset kohalolu ja valgustust.
  • Ühildub E27 pistikupesaga: Valgusti on sobilik E27 pistikupesale, mis võimaldab laia valikut lambitüüpe, sealhulgas LED-, kompaktluminofoorlampide või traditsiooniliste hõõglampide valikuid.
  • Neutraalne hall viimistlus: selle hall värv tagab mitmekülgse välimuse, mis sobib sujuvalt mis tahes värviskeemi, säilitades samal ajal kaasaegse välimuse.

Üldine tooteinfo: TK Lighting rippvalgusti Omega

Kauba ID: 9613196
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,88 x 0,66 x 0,6 m, 3 kg
Materjal: Klaas
Kaubamärk: TK Lighting
Tootjamaa: Poola
Laius: 520 mm
Kõrgus: 1000 mm
Värv: Hall
Nutiseade: Ei
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik TK Lighting tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

TK Lighting rippvalgusti Omega
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki