Trio rippvalgusti Kingston

Täpsustused:
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 60 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9611926
31400
Lisa korvi
1187 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

27. juunist

000

Postkontor

28. juunist

199

Kuller

28. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

28. juunist

199

Kuller

28. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Trio rippvalgusti Kingston

Trio rippvalgusti Kingston on elegantsi ja lihtsuse kehastus, mis sobib neile, kes hindavad kaasaegset disaini koos klassikalise võlu puudutusega. Selle metallist ja klaasist materjalide segu pakub puhast esteetikat, mis täiendab iga kaasaegset ruumi. Valgusti sobib ideaalselt koduomanikele või sisustajatele, kes soovivad oma terava ja särava valgustusega luua fookuspunkti söögisaalis, elutoas või köögisaare kohal.

  • Väärikad materjalid: Metallist ja klaasist valmistatud rippvalgusti Kingston on elegantse ja kauakestva lisana teie ruumi sisekujundusele.
  • Ühe pirniga disain: Sellel on üks pirn, mis võimaldab fokuseeritud ja tugevat valgusallikat, mis on ideaalne teie ruumi konkreetsete piirkondade esiletõstmiseks.
  • Reguleeritav kõrgus: Tänu oma ruumile kohandatavale kõrgusele pakub rippvalgusti mitmekülgset paigaldamist, tagades täiusliku sobivuse igasse ruumi.
  • Suurepärane valgustus: See rippvalgusti, mis mahutab 60-vatise lambipirni E27-sokliga, pakub rohkelt valgustust, mis tagab sooja ja kutsuva atmosfääri.
  • Ajatu värviskeem: Valge ja läbipaistev värvivalik pakub neutraalset värvipaletti, mis sobib hõlpsasti mis tahes värviskeemi või sisekujundusega.

Üldine tooteinfo: Trio rippvalgusti Kingston

Kauba ID: 9611926
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,4 x 0,55 m, 2 kg
Materjal: Klaas, Metall
Kaubamärk: Trio
Laius: 350 mm
Kõrgus: 1500 mm
Värv: Läbipaistev, Valge
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 60 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Trio tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Trio rippvalgusti Kingston
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki