Deodorant Ana Abiyedh Rouge Lattafa naistele, 250ml

Täpsustused:
Deodorantide tüüp: Sprei deodorandid
Ettenähtud: Naistele
Maht: 250 ml
Kauba ID: 8987361

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Deodorant Ana Abiyedh Rouge Lattafa naistele, 250ml

Kasutamine: 1. Enne deodorandi kasutamist veenduge, et teie kaenlaalused on puhtad ja kuivad. 2. Raputage õrnalt deodorandi mahutit, kui tegemist on pihustiga või rulliga. 3. Hoidke pihustatavat deodorandi konteinerit kaenla alt umbes 6 tolli kaugusel ja pihustage ühtlaselt umbes 2–3 sekundit. 4. Roll- või pulgadeodorantide kasutamiseks kandke õhuke kiht otse kaenlaalustele, kattes kogu ala. 5. Laske deodorandil enne peale panemist täielikult kuivada, et vältida plekkide teket. 6. Kasutage värskuse ja lõhnakaitse säilitamiseks uuesti vastavalt vajadusele kogu päeva jooksul. Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältida silma sattumist. Silma sattumisel loputada koheselt rohke veega. Mitte kanda kahjustatud või ärritunud nahale. Ärrituse või lööbe ilmnemisel lõpetage kasutamine. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Hoida jahedas, kuivas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest ja äärmuslikest temperatuuridest. Tuleohtlik – hoida eemal kuumusest ja leegist.

Koostis:Butane, Alcohol Denat, Propane, 2-methyl 5-Cyclohexylgycerin, Ethylhexylglycerin, Limonene, Linalool, Citral, Citronellol.

LATTAFA Ana Abiyedh Rouge parfüümdeodorant naistele on idamaine lõhn rohelise pirni ja bergamoti nootidega, mis kaovad aeglaselt tänu individuaalsele kehakeemiale. Selle süda koosneb kardemonist, koriandrist ja kurerehast, põhjanoodid nahast ja merevaigust.

Kaitsta otsese päikesevalguse eest ja hoida temperatuuril alla 50°C Ärge lõhkuge ega põletage isegi tühjana. Ärge pihustage lahtisele leegile ega hõõguvale materjalile. Hoida eemal süüteallikatest - suitsetamine keelatud. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Üldine tooteinfo: Deodorant Ana Abiyedh Rouge Lattafa naistele, 250ml

Kauba ID: 8987361
Kategooria: Deodorandid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,07 x 0,08 x 0,16 m, 0,22 kg
Kaubamärk: Lattafa
Kaal: Nenurodyta g
Deodorantide tüüp: Sprei deodorandid
Vaade: Lattafa, sprei deodorandid deodorandid
Ettenähtud: Naistele
Maht: 250 ml
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lattafa tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Deodorant Ana Abiyedh Rouge Lattafa naistele, 250ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki