Reisikomplekt lastele Dr. White Minions: hambapasta, 75 ml. + hambahari, 1 tk. + klaas, 1 tk. + kosmeetikakott, 1 tk.

Täpsustused:
Tüüp: Hambaharjad lastele, Hambapastad lastele
Spetsifikatsioonid: Hambapasta (fluoriidiga)
Maht: 75 ml
Kauba ID: 2798438

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Reisikomplekt lastele Dr. White Minions: hambapasta, 75 ml. + hambahari, 1 tk. + klaas, 1 tk. + kosmeetikakott, 1 tk.

Kasutamine: Hambaid on soovitatav pesta umbes 2 minutit, hommikul ja õhtul või vastavalt vajadusele. Ainult välispidiseks kasutamiseks, mitte alla neelata.

Koostis:Sorbitol, Aqua Hydrated Silica, Peg-8, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Calcium Glycerophosphate, Sodium Fluoride, Tocopheryl Acetate, Mica, CI 77891,CI 42090

MINIONS reisikomplekti kuuluvad: iminapaga hambahari, harja kaitseümbris, mahe piparmündimaitseline hambapasta (25 ml), plastnõu ja kosmeetikakott. Alates 3. eluaastast.

Hambahari on varustatud kvaliteetsete pehmete ümarate harjastega, mis on loodud spetsiaalselt laste hammaste ja igemete jaoks. Ergonoomiline käepide on „MINIONS“ teemaline, mugav käes hoida, libisemiskindel ja sobib suurepäraselt laste kätte. See hambahari puhastab õrnalt ja tõhusalt hambaid, masseerib igemeid, eemaldab hambakattu ja bakterid.

Hari on varustatud iminapaga – kleepub asetades kergesti siledale pinnale. Pakendis on ka reisiümbris hambaharja katmiseks.

Õrn piparmündimaitseline hambapasta puhastab tõhusalt tundlikke laste hambaid ning võitleb kaariese ja bakteritega, eemaldab hambakattu, kaitseb hambaaukude eest ja annab kauakestva värskustunde.

Selles sisalduv naatriumfluoriid (450 ppm F) soodustab kaltsiumi imendumist ja säilitab terve mikrofloora, mis vähendab hambakatu teket ja kaariese riski.

Ideaalne igapäevaseks suuhügieeniks. Annab erilise puhtuse tunde ja kaitseb laste naeratusi.

Üldine tooteinfo: Reisikomplekt lastele Dr. White Minions: hambapasta, 75 ml. + hambahari, 1 tk. + klaas, 1 tk. + kosmeetikakott, 1 tk.

Kauba ID: 2798438
Kategooria: Hambaharjad, hampapastad ja suuloputusvedelikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,1 x 0,2 m, 0,15 kg
Komplektatsioon: Komplektid
Kaal: - g
Kogus: 4 tk
Tüüp: Hambaharjad lastele, Hambapastad lastele
Vaade: Dr. White, hambaharjad lastele hambaharjad, hampapastad ja suuloputusvedelikud, Dr. White, hambapastad lastele hambaharjad, hampapastad ja suuloputusvedelikud
Spetsifikatsioonid: Hambapasta (fluoriidiga)
Kaubamärk: Dr. White
Maht: 75 ml
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Dr. White tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Reisikomplekt lastele Dr. White Minions: hambapasta, 75 ml. + hambahari, 1 tk. + klaas, 1 tk. + kosmeetikakott, 1 tk.
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki