Menstruaalanum Fun factory, ühes suuruses, lilla

Täpsustused:
Tüüp: Menstruaalanumad
Kogus: 1 tk
Kauba ID: 6348112
2079
2079 /tk
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Postkontor

14. maist

199

Omniva pakiautomaat

14. maist

219

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. maist

199

Omniva pakiautomaat

14. maist

219

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Menstruaalanum Fun factory, ühes suuruses, lilla

Kasutamine: -

Menstruatsioonikupp: probleemideta menstruatsioonikaitse.
Kujutage ette oma menstruatsiooni kõige raskemat päeva. Kujutage nüüd ette, et käes on teie menstruatsiooni kõige raskem päev ja saite just aru, et teil on tampoonid otsas.
Kas te ei taha enam kunagi sellesse kitsikusse sattuda? FUN CUP SUURUS B on meie kahest kehasõbralikust silikoonist menstruatsioonitopsist suurem suurus, mahutades 6 korda rohkem kui tampoon. Saate seda aastaid pesta ja taaskasutada ning iga pakendiga on kaasas kaks tassi, nii et saate ühte kodus hoida ja liikvele kaasa võtta.
- Kaasas antimikroobne kott
- Suurepärane aktiivsetele kasutajatele – jooksmiseks, ujumiseks ja tantsimiseks
- Eelmängusõbralik
- Säästke raha tampoonide ja padjandite pealt!
- Keskkonnasõbralik – vähendab jäätmeid
- Kerge tekstuuriga hõlpsaks haardeks
- Nõuetekohase hoolduse korral kestab aastaid
- Mittepoorsed ja hüpoallergeensed
- Disainitud ja valmistatud käsitööna Saksamaal
- Kehakindel materjal
MIS SUURUST MA TAHAN?
Kas pole kindel, kas peaksite minema suureks? Siin on mõned juhised tassi valimiseks – hoiatusega, et iga keha on erinev ja pole täiuslikku suuruse valimiseks. Kui te pole kindel, millist suurust soovite, soovitame EXPLORE KIT.
SUURUS A – väiksem (5,3 cm; Ø 4 cm; 20 ml)
Tugevam silikoon suurema kontrolli jaoks väiksema tassi asetamisel ja reguleerimisel
Ideaalne: kergema vooluga naistele, kes eelistavad väiksemat tassi, on nooremad kui 30 ja/ja kes ei ole vaginaalselt sünnitanud.
SUURUS B – suurem (5,8 cm; Ø 4,3 cm; 30 ml)
Pehmem silikoon mugavaks istumiseks, mis hoiab tugevat voolu ilma pealetükkivat tundmata
Ideaalne: raske voolus, naistele, kes on üle 30 aasta vanad ja või on sünnitanud vaginaalselt.
UUSI KOMPLEKT (1 SUURUS A & 1 SUURUS B)
Ideaalne: naistele, kes pole oma suuruses kindlad, kellelegi, kes soovib ühte tassi rasketeks päevadeks ja teist kergemateks päevadeks.
FUN CUP on kujundatud nii, et see kõverdub teie kehaga ja silikooni paksus varieerub vastavalt. Äär on paksem ja tugevam, et hoida tassi usaldusväärselt paigal. Kitsenev ots on samuti kindel, et seda oleks lihtne reguleerida. Keskel on silikoon pehmem ja õhem kui teistel tassidel, seega vastab see teie kehakujule, et tagada maksimaalne mugavus.
ÄRGE PÜÜDA PAUS
Menstruatsioonil on palju võimalusi teie elu katkestamiseks: kui saate ebamugaval hetkel aru, et peate oma tampooni või padjandit vahetama, kui varud saavad otsa ja peate tegema viimase hetke poeskäigu, kui lähete. kasutatud tampoon ära visata ja aru saada, et vannitoas pole prügikorvi jne. Ärgem laskugem isegi sellesse, mis juhtub, kui teie koer satub vannitoa prügikasti.
FUN CUP lihtsustab asju. Igas pakendis on kaks tassi, nii et saate ühte hoida kodus ja ühe kaasa võtta. Kui teie tass saab täis, tühjendage see, peske see ja pange see kohe tagasi. Kui olete avalikus tualettruumis ja te ei soovi seda pesta täisvaatega, pühkige see lihtsalt väikese tualettpaberiga ja seejärel naudi veel mitu tundi menstruatsioonikaitset. Selle kehale ohutu silikoon ei ima baktereid, nii et kui te seda järgmine kord pesete, on kõik korras.
SÄÄSTA TÕSISED DOLLARID
Tampoonide või padjandite regulaarne kasutamine maksab teile üle 50 € aastas. Kaks FUN TASUSI maksavad 34,90 € ja igaüks peab korraliku hooldusega vastu aastaid. Mida sa nende paarisaja lisa dollariga peale hakkad?
PAREMAT SEKSI
Perioodiline seks võib olla suurepärane (orgasm võib ju krampide vastu aidata!), kuid tampoonidega tegelemine mitte. Need jätavad teid kuivaks ja põhjustavad tundlikule nahale mikroabrasioone, muutes teid vastuvõtlikumaks bakteriaalsetele infektsioonidele ja STI-dele.
FUN CUP seevastu lihtsalt külmavärinad tupes, kogudes verd. Selle välja võttes saate seksida läbitungivalt, ilma et peaksite läbima terve libestipudeli ning te ei pea kartma täiendava riski pärast teie tervist või mugavust. Lisaks saate ilma seda isegi välja võtmata nautida oraalseksi, rakmete kinnitamist, kerget sõrmede ja palju muud.
KESKKONNASÕBRALIK VALIK
Kui kasutate ühekordseid menstruatsioonitooteid, ladestab teie menstruatsioon teie elu jooksul prügilasse kuni 140 kilogrammi jäätmeid. FUN CUPiga vähendate selle peaaegu nullini.
HOIDKE SEDA KÄPES
Iga komplektiga on kaasas väike, vastupidav antimikroobne kott, mis hoiab teie FUN CUPi puhtana ja valmis, millal ja kus iganes seda vajate.
KAS MA PEAKSIN OLEMA MURES TSS-i pärast?
TSS on väga haruldane, nii üldiselt kui ka menstruaaltoodete kasutamisel. See on väga ohtlik ja võib teatud juhtudel ilma ravita olla surmav. TSS võib tekkida ühel mitmest põhjusest ja seda põhjustavad vereringesse sisenevad toksilised bakteritüved.
TSS-i sümptomid:
- äkiline palavik
- värisemishoog
- haigus
- oksendamine
- lihasvalu
- vererõhu langus
- pearinglus
Sümptomite ilmnemisel võtke FUN CUP välja ja minge arsti juurde. Rääkige kindlasti arstile, et kasutasite sisestatavat menstruatsiooniravimit. Kui teil on TSS-i varem olnud, ei ole FUN CUPi kasutamine soovitatav. TSS-i riski vähendamiseks järgige kasutusjuhendit. Üldiselt soovitame enne uue menstruaaltoote kasutamist oma arstiga nõu pidada.

Üldine tooteinfo: Menstruaalanum Fun factory, ühes suuruses, lilla

Kauba ID: 6348112
Kategooria: Tampoonid, hügieenisidemed ja menstruaalanumad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,13 x 0,06 x 0,05 m, 0,05 kg
Kaubamärk: Fun Factory
Maht: -
Tüüp: Menstruaalanumad
Vaade: Fun Factory, menstruaalanumad
Kogus: 1 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fun Factory tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Menstruaalanum Fun factory, ühes suuruses, lilla
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki