MORE4CARE Cryotherapy Krüoteraapia intensiivne juuksemask 200 ml

Täpsustused:
Tüüp: Juuste väljalangemise vastu
Kosmeetika tüüp: Maskid
Kauba ID: 9270301
1079
5395 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: MORE4CARE Cryotherapy Krüoteraapia intensiivne juuksemask 200 ml

Kasutamine: Kandke vajalik kogus maski pestud, rätikukuivadele juustele. Masseerige õrnalt juustesse. Jätke 2-3 minutiks, seejärel loputage hoolikalt leige veega. Ravi tuleb korrata iga 3-5 päeva järel. Kui mask satub silma, peske neid veega. Parimate tulemuste saavutamiseks kasutage koos CRYOTHERAPY Specialist mitsellaarvempooniga.

Koostis:Vesi, tsetearüülalkohol, dimetikoon, alkoholdenataat, glütseriin, tsetrimooniumkloriid, tsetüülpalmitaat, isopropüülpalmitaat, fenüültrimetikoon, behentrimooniummetosulfaat, hüdrolüüsitud caesalpinia spinosa kummi, tsesalpiinia spinosa kummi, tsesalpiinia fenoksü, sordalpiinia fenoksüetsüül, oksüdüülankohüdroksül bate, uurea, dinaatriumfosfaat, biotiin, Coenochloris Signiensise ekstrakt, maltodekstriin, letsitiin, CI 77891, sünteetiline fluoroflogopiit, CI 42090, aloe barbadensise lehtede mahl

Juuksekrüoteraapia on professionaalne juuksurihooldus, mis hõlmab toitainete süstimist juuksestruktuuri negatiivse temperatuuri mõjul. Sellest tehnoloogiast inspireerituna, tuginedes teadmistele kõige tõhusamast juuste tugevdamisest, oleme loonud spetsiaalse CRYOTHERAPIA sarja, mis hoolitseb tõhusalt kahjustatud ja nõrgenenud juuste niisutamise eest, muutes need tagasi oma sileduse ja sära.

Selle töö põhineb kahe unikaalse süsteemi – jahutava ICETECH-2 ja konditsioneeri ning juuste väljalangemist pidurdava 3-RAPIDGROWTH süsteemi – sünkroonsel koostoimel.

Aktiivsete koostisosade täiustatud toime:

• ICETECH-2 SÜSTEEM – toimib jahutava kompressina, kiirendades mikrotsirkulatsiooni, aktiveerib toitainete toimet. Sulgeb juuste küünenaha, silub ja toob esile loomuliku sära.

• 3-RAPIDGROWTH – mõjub otse juuksefolliikulisse, stimuleerides nende tegevust. See stimuleerib juuste kasvu, parandades nende seisundit.

• BIOTIIN JA D-PANTENOOL – tihendavad ja tugevdavad juukseid ning kaitsevad juukseotsi lõhenemise eest.

Spetsiaalse jahutava koostisega INTENSIIVMASK toidab ja niisutab juukseid optimaalselt, parandades nende seisundit kogu pikkuses. Juuksed muutuvad pehmeks ja läikivaks. Nad on distsiplineeritud, kergemini kammitavad ja vastuvõtlikumad stiilile.

Ettevalmistus ja kasutamine: Kandke õige kogus maski pestud, rätikukuivadele juustele. Masseerige hoolikalt juustesse. Laske mõjuda 2-3 minutit, seejärel loputage hoolikalt leige veega. Ravi tuleb korrata iga 3-5 päeva järel. Kui mask satub silma, loputage neid veega. Parimate tulemuste saavutamiseks kasutage koos CRYOTHERAPY Specialist mitsellaarvempooniga.

Üldine tooteinfo: MORE4CARE Cryotherapy Krüoteraapia intensiivne juuksemask 200 ml

Kauba ID: 9270301
Kategooria: Juuksemaskid, õlid ja seerumid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,06 x 0,06 x 0,185 m, 0,24 kg
Tüüp: Juuste väljalangemise vastu
Ettenähtud: Meestele, Naistele
Liin: Cryotherapy
Maht: 200 ml
Kosmeetika tüüp: Maskid
Vaade: More4care, maskid juuksemaskid, õlid ja seerumid
Kaubamärk: More4care
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik More4Care tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

MORE4CARE Cryotherapy Krüoteraapia intensiivne juuksemask 200 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki