Inverter FoxEss T20 - G3 3-faasiline

Täpsustused:
Tüüp: Inverter
Kauba ID: 10196357
1 26600
Lisa korvi
4784 / kuus
Sinu linn

Postkontor

23. oktoobrist

199

Kuller

23. oktoobrist

1099

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. oktoobrist

199

Kuller

23. oktoobrist

1099

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Inverter FoxEss T20 - G3 3-faasiline

Inverter on kvaliteetne inversiooniseade, mis on mõeldud kolmefaasilistele kodudele ja väikestele ärikeskkonna päikeseenergia süsteemidele. Selle inversiooniseadme abil saate jälgida ja juhtida oma päikeseenergia süsteemi nutitelefoni või interneti abil, tagades maksimaalse mugavuse ja efektiivsuse.



Põhilised tehnilised parameetrid:




  • Kõrge efektiivsus - 99,8%: See tähendab, et saate oma päikeseenergia süsteemist maksimaalselt kasu, säästes raha ja vähendades keskkonnamõju.

  • Vastupidav korpus IP65 kaitseklassiga: FoxEss T20 - G3 on loodud taluma erinevaid ilmastikutingimuste mõjusid ja tagama pika kasutusea.

  • Võimalus paigaldada välitingimustes: See inversiooniseade sobib kasutamiseks välitingimustes, pakkudes teile rohkem vabadust paigalduskohta valida.

  • Süsteemi jälgimine veebis või nutitelefoni rakenduse kaudu: Saate alati jälgida oma päikeseenergia süsteemi ja seda hallata, kasutades nutitelefoni või internetiühendust, isegi kui olete kodust eemal.

  • Komponentide ja tarkvara täiustatud kaitse parema turvalisuse tagamiseks: FoxEss T20 - G3 pöörab erilist tähelepanu turvalisusele, pakkudes teile paremat kaitset võimalike ohtude eest.



Valige FoxEss T20 - G3 kolmefaasiline inversiooniseade ja laske päiksel enda heaks töötada, säästes raha ja edendades keskkonnakaitset!

Üldine tooteinfo: Inverter FoxEss T20 - G3 3-faasiline

Kauba ID: 10196357
Kategooria: Päikeseenergiajaamade osad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,5 x 0,35 m, 30 kg
Tüüp: Inverter
Kaubamärk: FOXESS
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Foxess tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Inverter FoxEss T20 - G3 3-faasiline
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki