HTW SPACE õhupuhasti HTWPUR36SPA

Täpsustused:
Tüüp: Õhupuhastid
Võimsus: 35 W
Kauba ID: 365137
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas! 0 p. 00:00:00
29800
Lisa korvi
1126 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 17. maist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 20. maist

199

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 20. maist

219

Kuller

Esmaspäeval, 20. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Esmaspäeval, 20. maist

199

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 20. maist

219

Kuller

Esmaspäeval, 20. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: HTW SPACE õhupuhasti HTWPUR36SPA

Hea koduõhk võib tagada, et inimene mitte ainult ei maga palju paremini, vaid on ka produktiivsem, tema meeleolu on parem ja lõpuks - maja lõhnab palju meeldivamalt. Õhupuhasti eeliste kohta on palju teavet, nii et kummaline on see, et tänapäeval on veel inimesi, kes üritavad koduõhku avatud aknaga "puhastada". Lõppude lõpuks sisenevad ruumidesse CO2 ja muud gaasid, mis pole mitte ainult lõhnaretseptoritele ebameeldivad, vaid ka inimeste tervisele kahjulikud.

Suurepärane valik neile, kes soovivad elada mugavalt ja tervislikult, on „Space“ õhupuhasti. Uuenduslik süsteem aitab eemaldada kodus kogunenud mustuse ja lõhna, mille põhjustavad:

  • Bakterid;
  • Koduloomad;
  • CO2 heitgaasid;
  • Tolm;
  • Suits;
  • Ja muud tegurid.

Isegi 4 filtreerimissüsteemi etappi aitavad tagada, et ka kõige väiksemad osakesed on korralikult filtreeritud, on kodu õhk värske ja tervislik.

Filtreerimise esimesel etapil jäävad inimese ja loomade juuksed, tolm ja surnud naharakud lõksu, teises etapis - isegi väiksemad osakesed, õietolm, allergeenid. Kolmanda astme filtrid on valmistatud surnud süsinikust ja on võimelised kinni püüdma mikroskoopilisi komponente, näiteks lõhna, neljas etapp on mõeldud bakterite ja viiruste püüdmiseks.

Kogu süsteem töötab õhu korralikuks puhastamiseks kuni väikseimate osakesteni, nii et sellega hingav inimene saab olla kindel õhu puhtuse kvaliteedis.

„Space“ õhupuhastil on ka näidusüsteemid, mis aitavad teil näha, mis kvaliteediga õhk ruumis on. See muudab tegevuse intensiivsuse reguleerimise palju lihtsamaks ja tagab samal ajal, et õhk on alati värske.

Selle süsteemi lisakasu on vaikne töö, nii et unustate, et see on Teie kodus. Niikaua kui süsteem töötab teie elukvaliteedi nimel, on iga päev hingatav õhk tervislik ja "maitsev". Samuti arvestatakse madalate energiakuludega, kuna see on keskkonnasõbralik lahendus, mis loob kodu mugavuse.

Juhtige „Space“ õhupuhastit kaugjuhtimise teel (Wi-Fi kaudu) ja veenduge, et teie elukvaliteet oleks parem kui kunagi varem.

Üldine tooteinfo: HTW SPACE õhupuhasti HTWPUR36SPA

Kauba ID: 365137
Kategooria: Õhupuhastajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,175 x 0,347 x 0,619 m, 9 kg
Soovitatav ruumi suurus: 42 m²
Maht: - l
Regulaator: andurite
Värv: Valge
Müratase: 65 dB
Ionisaator: Jah
Taimer: Ei
Aroomiõlide anum: Ei
Kaugjuhtimispult: Jah
Tüüp: Õhupuhastid
Vaade: HTW, Õhupuhastid
Kaubamärk: HTW
Võimsus: 35 W
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik HTW tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

HTW SPACE õhupuhasti HTWPUR36SPA
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki