Проектор XGIMI Horizon Pro XK03H

Спецификации:
Дополнительная информация: 3840 x 2160
Размер изображения (по диагонали): 30-300 colių
ID товара: 7296495
-10 € скидка на заказы от 150 € с кодом PUHAD324
1 65538

РРС цена

2 09999
-21%
В корзину
6256 / мес.
Ваш город

БЕСПЛАТНО заберите в Таллинне в пункте выдачи товаров (Ул. Mustamäe 46, Таллин)

8 апреля

000

Заберите в почтовом отделении Эстонии

10 апреля

199

Заберите в Omniva посылочном автомате

10 апреля

219

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

10 апреля

249

Заберите в Smartpost посылочном автомате

10 апреля

259

Доставим на дом

10 апреля

799

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Заберите в почтовом отделении Эстонии

10 апреля

199

Заберите в Omniva посылочном автомате

10 апреля

219

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

10 апреля

249

Заберите в Smartpost посылочном автомате

10 апреля

259

Доставим на дом

10 апреля

799

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Защитите свой товар

Описание товара: XGIMI Horizon Pro XK03H

Sinu kodukino keskpunkt, Xgimi Horizon Pro 2200-Lumen 4K DLP nutikas kodukinoprojektor pakub erakordset visuaali, tipptasemel helituge ja juurdepääsu uusimale voogesitusmeediale.

  • Tõeline 4K tehnoloogia: 3840 x 2160 pikslit standarderaldusvõime 8,29 miljoni piksli ja üliheleda 2200 ANSI luumeniga.
  • Ruumi täitev heli: kaks 8 W sisseehitatud Harman Kardon kõlarit, DTS-HD ja DTS Studio Sound, Dolby Digitali ühilduvus.
  • Intelligentne ekraani kohandamise tehnoloogia: ±40-kraadine automaatne trapetsikorrektsioon (horisontaalne ja vertikaalne), automaatne ekraani joondamine, automaatne teravustamine ja takistuste vältimine. Ülikiire seadistamine ja uskumatu kasutuslihtsus.
  • Täiustatud pildimootor: X-VUE 2.0 pildimootor, 60 Hz MEMC ülisujuv liikumise kompenseerimine. Pakitud ka HDR10 x HLG elutruu värvivormingu ja AI heleduse reguleerimisega
  • Android TV 10.0: 5000+ Google Play rakendust. Saad sisseehitatud Chromecasti kaudu juhtmevabalt üle kanda meelelahutust mis tahes Apple'i/Android-seadmest. Google Assistant pakub ka intuitiivset hääljuhtimist.

Võimekas ja nutikas
Tutvu Horizon Pro – mitmekülgse ja hõlpsasti kasutatava tõelise 4K-projektoriga, mis on loodud Sinu koduse meelelahutuse kogemuse tõstmiseks. Tänu murrangulisele intelligentse ekraanikohanduse (ISA) tehnoloogiale on Horizon Pro kohe karbist välja võttes kasutusvalmis. Lisaks täiustab see kahtlemata kõike, mida Sulle meeldib vaadata tänu täiustatud pildistamisfunktsioonidele, suurepärasele heledusele ja Hi-Fi Harman Kardoni helile.

Tulevik pole kunagi olnud selgem
Horizon Pro toob Sinuni kristallselge pildikvaliteedi kuni hiiglasliku 200" ekraanisuuruseni. Kuni 1920 × 1080 eraldusvõimega saad viia mänguõhtu järgmisele tasemele või pidada ülikõrglahutusega kohtingut oma lemmikfilmiga. Enam pole vaja kaasaskantavust ja ekraani suurust või pildikvaliteeti valida, Horizon Pro suudab kõike!

Eredaim ja säravaim
Horizon Pro sisaldab kiirgavat eredat 2200 ANSI luumenit, mis tagab suurepärase heleduse igal kellaajal, isegi ruumides, kus on palju loomulikku valgust. Naudi teravaid kujutisi realistlike värvidega, muretsemata selle pärast, et peaksid hakkama kohandama oma eluruumi projektori ekraanile sobivaks.

Muuda oma maailma mõne sekundiga
Xgimi tööstusharu juhtiv intelligentse ekraani kohandamise (ISA) tehnoloogia välistab keeruka projektori seadistuse. Horizonil on ülikiire käivitamine, automaatne teravustamine, trapetsikorrektsioon ning uue tehisintellekti objektide tuvastaminé. Ole valmis kasutama oma suurimat ekraani samamoodi, nagu mis tahes muud seadet: kohe ja intuitiivselt.
Tänu intelligentsele ekraani joondamisele sobitab Horizon Pro projitseeritud pildi automaatselt Sinu ekraaniga, olenemata selle suurusest.
Automaatne Keystone Correction annab rohkem paindlikkust Horizon Pro paigaldamisel. Seadista see küljelt või +/-40 kraadise vertikaalse/horisontaalse nurga all ja saad automaatselt ruudukujulise pildi.
Automaatne teravustamine tagab, et kulutad rohkem aega vaatamisele ja vähem aega kohanemisele. Naudi pilti, mis jääb erksaks ja selgeks ilma sõrmegi tõstmata.

Professionaalne Harman Kardon helikujundus
Horizon Pro on üles ehitatud usaldusväärsete kõlarite tootjate Harman Kardoni professionaalsele helikujundusele. Naudi kinokvaliteediga heli kahest 8 W, 45 mm täissageduskõlarist, mis on spetsiaalselt välja töötatud Horizon Pro jaoks. Harman kardoni heli pakub võrratut keelekümblust ja tasakaalu, madala moonutuse ja kõrge dünaamilise reaktsiooniga. Koos DTS Studio helitehnoloogiaga suudab HORIZON Pro pakkuda virtualiseeritud ruumilise heli helikogemust koos dialoogi ja bassi täiustamisega. Saad projektorit kasutada isegi ülitäpse juhtmevaba kõlarina, ühendades selle lihtsalt mis tahes seadmega.

Hiilgavalt värviline, šokeerivalt tark
Horizon ühendab XGIMI võimsaimad pildistamisfunktsioonid ja muudab need sisseehitatud AI optilise anduri abil veelgi kohandatavamaks. Madala latentsuse, vapustava kontrasti ja integreeritud optikaga muudab Horizon kvaliteedi ja järjepidevuse kiiremaks ja automaatsemaks kui kunagi varem.

Professionaalselt rikkalik värvitäpsus
Sellise laia ja rikkaliku värvivalikuga taastatakse ja esitatakse ekraanil iga detail täpselt, mis parandab oluliselt Sinu vaatamiskogemust.

X-VUE 2.0 pildimootor
XGIMI ainulaadne X-VUE pildimootori süsteem suurendab oluliselt dünaamiliste piltide selgust ja täpsust. Pildikvaliteet on muudetud selgemaks ja sujuvamaks, puhtamate ja realistlikumate värvidega toob see tõeliselt kaasahaarava kasutuskogemuse.

MEMC
Horizon Pro pakub MEMC kaadri interpolatsiooni tehnoloogiat kasutades ülimadala latentsusaega ja väikseima pildi hägususe . XGIMI patenteeritud 60 Hz liikumiskompensatsiooni tehnoloogia kasutab spetsiaalset algoritmi, et hoida ära pildi laperdus ja sabad dünaamiliste kujutiste projitseerimisel. Sport, filmid ja kõik Sinu lemmikmängud jäävad teravaks ja selgeks isegi ägedas tegevuses.

HDR10 × HLG
Horizon Pro kasutab HDR10 tehnoloogiat, et pakkuda eredas või pimedas keskkonnas muljetavaldavat kontrastsust. Naudi oma sisu üksikasjalikult igal kellaajal. Ühildub Hybrid Log Gamma edastusstandardiga.

AI heleduse reguleerimine
Horizon Pro-l on integreeritud optiline andur, mis töötab koos XGIMI tehisintellektiga, et tuvastada ja reageerida oma teel olevatele objektidele ning ümbritseva valguse muutustele. AI heleduse reguleerimine tagab, et ümbritseva heleduse taseme muutumisel jääb pilt säravaks ja värviliseks. Jäta käsitsi reguleerimisega hüvasti ja naudi sujuvat kinokogemust igas toas ja igal kellaajal.

Kerge silmadele
Horizon Pro on loodud vaataja turvalisust silmas pidades, mistõttu on sellel TÜV Rheinlandi sertifikaat vähese sinise valguse jaoks. Horizon Pro pakub mugavat ja turvalist vaatamiskogemust vähendatud sinise valguse, hajutatud kujutise ja värvide juhtnuppudega isegi pikemal kasutamisel.

Ela rohkem, raiska vähem
Horizon Pro tugevdab XGIMI pühendumust nii meie kasutajatele kui ka keskkonnale. Vastupidavamad seadmed pakuvad rohkem kasutust ja aitavad vähendada jäätmeid. Horizon Pro kasutab ülitõhusat LED-valgusallikat, mis tagab täiuslikult teravad ja selged pildid kogu selle eluea jooksul – kuni 20 aastat, isegi 4-tunnise igapäevase kasutamise korral.

Общая информация o: XGIMI Horizon Pro XK03H

ID товара: 7296495
Категория: Проекторы
Код производителя: XK03H
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,19 x 0,4 x 0,3 м, 6 кг
Тип: Проекторы
Торговая марка: XGIMI
Структура: DLP
Контраст: 500:1
Яркость (ANSI лм): 2200
Тип разъема: Audio, HDMI, RJ-45, USB-A
Лампа проектора: 1
Вес: 2.9 кг
Срок службы лампы: 25000 ч
Дистанционное управление: Есть
Содержимое упаковки: Проектор, Пульт дистанционного управления
Беспроводная сетевая карта (WLAN): Есть
Zoom, в разах: 1.2:1
Цвет монитора: Черный
Ширина: 218 мм
Глубина: 136 мм
Дополнительная информация: 3840 x 2160
Вид: XGIMI, 3840 x 2160 проекторы
Размер изображения (по диагонали): 30-300 colių
Все товары этого бренда: Все товары XGIMI

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта. Если у вас есть какие-либо вопросы, мы всегда ждем вашего звонка по телефону +372 611 5511 или по электронной почте [email protected].

Рейтинги и отзывы (1)

XGIMI Horizon Pro XK03H
5

(1 oценка покупателя)

5 звездочек
(1)
4 звездочки
(0)
3 звездочки
(0)
2 звездочки
(0)
1 звездочка
(0)

100%

покупателей рекомендуют этот товар

Оставить отзыв о товаре

Информация и правила

Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.

Оценить товар
Elena Z.
11.12.2023

Товар получил. Всё в порядке.

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов