Комплект Hobbywing двигатель + регулятор AXE540L R2-2800kV BLS

Спецификации:
Тип: Другое
ID товара: 7536000

Товар распродан

Мы сообщим Вам, когда товар снова появится в продаже

Похожие товары

Описание товара: Комплект Hobbywing двигатель + регулятор AXE540L R2-2800kV BLS

Täiuslik disain Hobbywing Justock G2.1 mootor on mudeli G2 järglane.

Sellel on parem reageerimisaeg ja kõvajoodisega ühendused, mis muudab selle ideaalseks võidusõiduks nii klassikaliste kui ka võidusõidumudelitega.

Kuumakindel alumiiniumkorpus kinnitatud magnetite ja topeltisolatsiooniga mähisega, ülitäpsed ja ülitugevad laagrid ning robustne rootori konstruktsioon garanteerivad võrratu jõudluse ja vastupidavuse.

Toimimise lineaarsus. Integreeritud ülitäpne saaliandur koos täpse ja täiuslikult tasakaalustatud rootoriga tagab sujuva jõuülekande.

Atraktiivne välimus ja suurepärane soojusjaotus. Unikaalse disainiga alumiiniumkorpus ei näe mitte ainult suurepärane välja, vaid toetab ka soojuse jaotust.

Kokkupandav konstruktsioon. Silikoonist tihendusrõngas aitab kanda sisemist soojust mootori korpusesse ja takistab tolmu sattumist Halli andurisse. Seadme konstruktsioon võimaldab seda kulumiselementide (nt tiiviku ja andurimooduli) korrapäraseks puhastamiseks ja hooldamiseks lahti võtta, mis pikendab mootori eluiga ja säilitab selle efektiivsuse.

Vaskpadjad Ülimadala takistusega vaskpadjad võimaldavad kasutajatel jootma regulaatori juhtmeid otse mootoripatjadesse, et tagada vastupidav ja stabiilne ühendus ning lihtne juhtmestik.

Ühildub Justock XR10 regulaatoriga. Mootor töötab suurepäraselt nii XR10 regulaatoriga kui ka teiste Hobbywing regulaatoritega ning sobib erinevatele 1/10 ja 1/12 skaala maantee- ja maastikusõidukitele. See on suurepärane valik Stock ja Sport võidusõiduklassidesse, kuid võib olla suurepärane valik ka algajatele või neile, kes otsivad treeningmootorit.

Spetsifikatsioon

Mudel: 30408010
KV: 3200
Toiteallikas LiPo: 2-3S
Pöörete arv: 13,5 T
Kaal 175 g
Läbimõõt 35,9 mm
Pikkus 52,5 mm
Varre pikkus 15 mm
Võlli läbimõõt 3,17 mm
Maksimaalne võimsus 215 W
Maksimaalne vool 65
Fikseeritud rootor Φ7-12.5
Rakendus 1:10 varu-/spordiklass, 1/12 maanteesõidud (nt Touring, F1, Drift, miniauto, bagi, 2WD SCT, veoauto, treening, kivirajad (21,5T ja 25,5T)

Общая информация o: Комплект Hobbywing двигатель + регулятор AXE540L R2-2800kV BLS

ID товара: 7536000
Категория: Смарттехника и аксессуары
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,6 x 0,6 x 0,4 м, 0,175 кг
Торговая марка: Hobbywing
C помощью cмарт устройства: Нет
Тип: Другое
Вид: Hobbywing, Другое смарттехника и аксессуары
Все товары этого бренда: Все товары Hobbywing

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Комплект Hobbywing двигатель + регулятор AXE540L R2-2800kV BLS
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов